Halsnæs Kommune - Erhverv

Den gode bæredygtighedsrapport - hvordan kommer du i gang?

Del
CSR-, ESG-, Ansvarlighedsrapport - Kært barn har mange navne. Få et overblik over, hvordan du opbygger og prioriterer din bæredygtighedsrapport, og hvad den som minimum bør indeholde. Erhvervshus Hovedstaden afholder gratis webinar den 17. januar 2023 kl. 13-14. Webinaret optages og vil efterfølgende være tilgængeligt på Erhvervshus Hovedstadens hjemmeside.

Erhvervshus Hovedstaden afholder gratis webinar den 17. januar 2023 kl. 13-14. Webinaret optages og vil efterfølgende være tilgængeligt på Erhvervshus Hovedstadens hjemmeside.

Bæredygtighedsrapporter er en god måde at kommunikere til kunder og partnere om visioner, men der skal være styr på data og på væsentlighed. På dette webinar bliver du guidet igennem forskellen på ESG, CSR og andre forkortelser. Du vil få indblik i, hvad Erhvervshuset forventer af lovkrav på rapporteringsområdet - og ikke mindst, hvordan du selv kommer i gang, og hvordan du kan opbygge en rapport. 

På webinaret vil følgende emner blive gennemgået: 

  • Indhold - hvardan beslutter du, hvilke områder rapporten skal dække?
  • Hvad betyder væsentlighedskriteriet og konsistent rapportering?
  • Hvordan opsamler I den nødvendige data og hvilke krav til dokumentation bør I være opmærksomme på?
  • Form - gode eksempler på, hvordan andre har struktureret deres rapport, så den er let læselig og kan bruges kommunikativt. 
  • Lovkrav - hvad forventer vi, at den kommende lovgivning til diktere, at der skal rapporteres på. 

Ved webinarets afslutning har du:

  • Viden om, hvordan en bæredygtighedsrapport udformes. 
  • Eksempler som du kan bruge, når du skal i gang med din egen rapport. 
  • Viden om nye og kommende krav til ansvarlighedsrapportering i forbindelse med årsregnskabet. 

Målgruppe 

Webinaret er især relevant for virksomheder med mere end fem medarbejdere, som møder krav om ansvarlighed fra kunder og partnere. Virksomheder, der er gået i gang med grøn omstilling, men som endnu ikke har lavet en offentlig strategi eller rapport. 

Det er især relevant for virksomheder i BtB, som oplever stigende krav til transparent fra deres kunder. 

Tilmelding Læs mere om webinaret og tilmeld dig her

Gratis sparring hos Erhvervshus Hovedstaden

Alle virksomheder i Halsnæs Kommune kan få gratis sparring hos Erhvervshus Hovedstaden. 

Find andre interessante events hos Erhvervshus Hovedstaden her

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Halsnæs Kommune - Erhverv

Halsnæs Kommune - Erhverv
Halsnæs Kommune - Erhverv
Rådhuspladsen 1
3330 Frederiksværk

http://www.halsnaes.dk

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

Nu sættes analysen af handelslivet i gang13.2.2023 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

Halsnæs Kommune har sat gang i en detailhandelsanalyse, som skal give kommunen og butikkerne et solidt grundlag for den fortsatte udvikling af handelslivet i kommunen og en forestående revision af kommuneplanen. Analysen gennemføres af det rådgivende firma Cowi, som i uge 8 til 9 vil indsamle data om detailhandelen i hele Halsnæs Kommune. Alle kommunens butikker vil blive besøgt af medarbejdere fra Cowi, som bl.a. vil indhente omsætningstal og registrere forretningernes størrelser. De indsamlede data er et vigtigt grundlag for analysen. Halsnæs Kommune fik sidst udarbejdet en detailhandelsanalyse i 2009 af konsulentvirksomheden ICP i forbindelse med kommuneplanrevisionen 2009. Detailhandelsanalysen skal nu vise, hvordan det er gået kommunens detailhandel siden da. Fakta om kommuneplanen: Kommuneplanen fastlægger rammerne for den fysiske planlægning i kommunen. Den udlægger muligheden for anvendelsen og udvikling af kommunens arealer og andre fysiske forhold i kommunen, for eksempel bol

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum