DEAS

Den globale kapitalforvalter Invesco vælger DEAS som forvalter af dansk ejendomsportefølje

Del

Ejendomsforvaltningsselskabet DEAS og den globale kapitalforvalter Invesco har indgået et samarbejde, der omfatter sidstnævntes ejendomsportefølje i Danmark.

Den globale kapitalforvalter Invesco vælger DEAS.
Den globale kapitalforvalter Invesco vælger DEAS.

Invesco er ny investor på det danske marked med foreløbig to nye store boligprojekter i Storkøbenhavn og flere i pipeline. Selskabet har indtil videre investeret i over 300 lejligheder i Danmark, henholdsvis 191 boliglejemål i boligområdet Grønttorvet i Valby samt 124 boliglejemål på Bryggens Bastion på Islands Brygge.

Invesco har efterspurgt en samarbejdspartner, der deler selskabets passion for hele tiden at forbedre performance excellence. Og valget er faldet på DEAS, fordi vi bl.a. matcher kundens internationale krav til compliance, tilbyder et sikkert leveranceapparat og stærke rapporteringsløsninger samt god kundeservice til lejerne. Aftalen med DEAS rummer bl.a. ejendoms- og selskabsadministration samt driftsledelse og rapportering.

”Vi er stolte over, at Invesco har valgt DEAS som samarbejdspartner, og vi glæder os til at servicere både Invesco og deres lejere. Samtidig understøtter Invesco vores strategiske satsning på servicering af både danske og udenlandske institutionelle investorer,” fortæller Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i DEAS.

”Kontrakten med Invesco taler ind i vores vækststrategi. 2019 har i positiv forstand været et hektisk år, hvor vi har sat mere end 300 nye ejendomme i drift. Dette har først og fremmest været for nye kunder, men også eksisterende kunder, som har bedt os om at servicere flere ejendomme,” fortsætter Henrik Dahl Jeppesen.

Invesco er en global kapitalforvalter med ejendomsinvesteringer i Tyskland, Spanien, Holland, Tjekkiet og Storbritannien. Invesco Real Estate er en del af Invesco og forvalter ejendomsprojekter med en samlet værdi af 62 mia. dollar.

For mere information
Adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, DEAS, mobil 27 90 10 35

Kort om DEAS-koncernen
DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.

Kort om Invesco
Invesco er en global kapitalforvalter, der er dedikeret til at levere en investering, som hjælper kunderne med at opnå deres investeringsmål. Invesco Real Estate er etableret i 1983 og er en del af Invesco Ltd. Invesco Real Estate har ejendomsinvesteringer i Tyskland, Spanien, Holland, Tjekkiet og Storbritannien og forvalter ejendomsprojekter med en samlet værdi af 62 mia. dollar.

Billeder

Den globale kapitalforvalter Invesco vælger DEAS.
Den globale kapitalforvalter Invesco vælger DEAS.
Download

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

COO til DEAS Asset Management3.6.2020 10:08:01 CESTPressemeddelelse

Michael Brogaard Rønnelund er per 1. juni 2020 udnævnt til COO (Chief Operating Officer) i DEAS Asset Management A/S. Der er tale om en nyoprettet stilling, der rummer det samlede operationelle ansvar for leverancerne til selskabets kunder. ”Vi løfter stadig flere og stadig mere komplicerede opgaver for vores kunder. Derfor samler vi nu det overordnede ansvar for vores leverancer hos Michael, der samtidig bliver overordnet ansvarlig for de mandater, som vores kunder har tildelt os,” siger Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management A/S, der rummer DEAS-koncernens asset management-aktiviteter. DEAS Asset Management blev i 2018 styrket strategisk med købet af Nordea Ejendomme og en lang række specialiserede profiler er blevet del af teamet. Med tiltrædelsen af en COO professionaliseres organisationen yderligere til glæde for kunderne. ”Michael er den helt rigtige til opgaven, da han har en dyb indsigt i forretningen og lang erfaring med at eksekvere strategier og få dem ud at le

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum