DEAS

Den globale kapitalforvalter Invesco vælger DEAS som forvalter af dansk ejendomsportefølje

Del

Ejendomsforvaltningsselskabet DEAS og den globale kapitalforvalter Invesco har indgået et samarbejde, der omfatter sidstnævntes ejendomsportefølje i Danmark.

Den globale kapitalforvalter Invesco vælger DEAS.
Den globale kapitalforvalter Invesco vælger DEAS.

Invesco er ny investor på det danske marked med foreløbig to nye store boligprojekter i Storkøbenhavn og flere i pipeline. Selskabet har indtil videre investeret i over 300 lejligheder i Danmark, henholdsvis 191 boliglejemål i boligområdet Grønttorvet i Valby samt 124 boliglejemål på Bryggens Bastion på Islands Brygge.

Invesco har efterspurgt en samarbejdspartner, der deler selskabets passion for hele tiden at forbedre performance excellence. Og valget er faldet på DEAS, fordi vi bl.a. matcher kundens internationale krav til compliance, tilbyder et sikkert leveranceapparat og stærke rapporteringsløsninger samt god kundeservice til lejerne. Aftalen med DEAS rummer bl.a. ejendoms- og selskabsadministration samt driftsledelse og rapportering.

”Vi er stolte over, at Invesco har valgt DEAS som samarbejdspartner, og vi glæder os til at servicere både Invesco og deres lejere. Samtidig understøtter Invesco vores strategiske satsning på servicering af både danske og udenlandske institutionelle investorer,” fortæller Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i DEAS.

”Kontrakten med Invesco taler ind i vores vækststrategi. 2019 har i positiv forstand været et hektisk år, hvor vi har sat mere end 300 nye ejendomme i drift. Dette har først og fremmest været for nye kunder, men også eksisterende kunder, som har bedt os om at servicere flere ejendomme,” fortsætter Henrik Dahl Jeppesen.

Invesco er en global kapitalforvalter med ejendomsinvesteringer i Tyskland, Spanien, Holland, Tjekkiet og Storbritannien. Invesco Real Estate er en del af Invesco og forvalter ejendomsprojekter med en samlet værdi af 62 mia. dollar.

For mere information
Adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, DEAS, mobil 27 90 10 35

Kort om DEAS-koncernen
DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.

Kort om Invesco
Invesco er en global kapitalforvalter, der er dedikeret til at levere en investering, som hjælper kunderne med at opnå deres investeringsmål. Invesco Real Estate er etableret i 1983 og er en del af Invesco Ltd. Invesco Real Estate har ejendomsinvesteringer i Tyskland, Spanien, Holland, Tjekkiet og Storbritannien og forvalter ejendomsprojekter med en samlet værdi af 62 mia. dollar.

Billeder

Den globale kapitalforvalter Invesco vælger DEAS.
Den globale kapitalforvalter Invesco vælger DEAS.
Download

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

DEAS vinder administration af to nye shoppingcentre9.1.2020 08:00:10 CETPressemeddelelse

Agat Ejendomme og CapMan Real Estate har netop indgået samarbejdsaftale med ejendomsforvaltningsselskabet DEAS. Ejendomsselskabet Agat Ejendomme (det tidl. TK Development) og investeringsselskabet CapMan Real Estate har valgt DEAS som fremtidig administrator af BROEN Shopping, som de to selskaber ejer i et partnerskab, samt Sillebroen Shopping, som Agat Ejendomme ejer selvstændigt. BROEN Shopping i Esbjerg er Vestkystens største shoppingcenter med 60 butikker, herunder bl.a. Kvickly, H&M og en række øvrige fashion butikker, samt leisure-elementet forankret gennem SATS, Nordisk Film Biografer og et udvalg af caféer og restauranter. Centret på ca. 32.800 m² er forsynet med 700 p-pladser og ligger ved Esbjerg Station. Centret åbnede i april 2017 og er tilnærmelsesvist fuldt udlejet. Sillebroen Shopping i Frederikssund er det største center i Nordsjælland med 60 butikker. Det er også forankret af Kvickly, H&M og en række fashion butikker, og leisure-elementet består også her af SATS, Nordi

Markant ejendomsudvikler vælger DEAS som samarbejdspartner17.12.2019 13:20:40 CETPressemeddelelse

Ejendomsudvikleren TETRIS A/S har indgået samarbejdsaftale med DEAS om udlejning, administration og drift af TETRIS’ nyudviklede koncept for seniorboligfællesskaber. Ambitionen er at skabe omkring 5.000 nye lejeboliger inden for de næste 10 år. Samarbejdet skydes i gang med Ibihaven, der ligger i Slagelse, og som er det første byggeri i en serie af seniorvenlige boligfællesskaber, der går under det fælles navn Agorahaverne. TETRIS vil med konceptet sætte særligt fokus på fællesskab og livskvalitet for ejendommens beboere. DEAS åbner for opskrivningen til de 76 lejeboliger i Ibihaven i Slagelse med et første åbent hus den 19. januar 2020. TETRIS A/S er etableret i 2008 og står bag en lang række projekter, der hviler på et solidt fundament af analyse og samarbejde med fx antropologer. Blandt boligprojekterne er Frikvarteret i Nordhavn, Radiorækkerne i Ørestad Nord, Skovkvarteret i Ørestad Syd og Skiferrækkerne på Amager. ”Det er vigtigt for os, at vores beboere trives og føler sig trygge

Black Friday sætter ny besøgsrekord i danske shoppingcentre2.12.2019 13:04:23 CETPressemeddelelse

Black weekend, Black week og sågar Black November. Black Friday har i den grad udviklet sig siden introduktionen på det danske marked, og der er ingen tegn på afmatning i kundernes interesse for den store udsalgsdag. Årets Black Friday den 29. november satte igen ny rekord i det samlede besøgstal i de 17 shoppingcentre, som DEAS administrerer og driver på vegne af Danske Shoppingcentre, der er et partnerselskab mellem ATP Ejendomme A/S og Danica Pension og markedsførende som investor i Danmark inden for shoppingcentre. Flere besøgende til shoppingcentrene Antallet af besøgende steg i år med 3% i forhold til Black Friday i 2018, og det forventes, at Black Friday igen ender på en klar 1. plads over shoppingcentrenes største besøgsdage i 2019. Den store besøgsvækst på Black Friday 2019 ses jævnt over de 17 centre i porteføljen, både i øst og vest og i store såvel som mellemstore og små centre. ”Black Friday er en særdeles vigtig omsætningsdag i detailhandlen, som vi har stort fokus på at

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum