Live Nation Denmark ApS

Den albumaktuelle franske rock-blues duo, The Inspector Cluzo, indtager scenen i Pumpehuset 4. december 2023

Del
The Inspector Cluzo er et fransk rockband, der består af Laurent Lacrouts (guitar/vokal) og Mathieu Jourdain (trommer/vokal). Med deres unikke musikalske stil og engagerede politiske budskaber har bandet skabt en stærk tilstedeværelse på den internationale musikscene. Deres seneste album, "HORIZON" (2023), er blevet rost af kritikere verden over. ’’Dette mægtige album på 12 numre er fuld af overraskelser.’’ – skriver blandt andre Rock’N’Load og kvitterer med 9 ud af 10 stjerner.

Udover at Laurent og Mathieu er musikere, er de også fuldtidslandmænd, der bor og arbejder på en familiegård. Deres musik omhandler bl.a. deres landmandsliv og rører mange problematikker omkring den globale opvarmning. Især deres nyeste, kritikerroste album ''HORIZON'' indeholder mange politiske budskaber.

The Inspector Cluzo har etableret sig som en af de mest spændende live-acts på den internationale rockscene. Deres energiske og passionerede musikstil, der blander rock, blues og funk, har givet dem en dedikeret fanbase over hele verden.

Koncerten vil byde på en sprudlende stemning og en musikalsk rejse fyldt med rå energi. Oplev The Inspector Cluzo d. 4. december i Pumpehuset!

  

Billetpriser: 200 kr. + gebyr

Billetsalget starter torsdag 11. maj kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder med koncerter, comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK, HeartlandO Days og Comedy Stop Copenhagen er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

The Dead Daisies fejrer 10-års jubilæum med verdensturné, hvor de giver koncert i Pumpehuset 14. november 2023!19.5.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Det amerikanske rockband The Dead Daisies markerer en milepæl, da de fejrer deres 10-års jubilæum som et banebrydende rockband i år. Bandet har gennem årene etableret sig som en stærk kraft inden for rockmusikken og har skabt en dedikeret fanskare over hele verden. The Dead Daisies blev dannet i 2013 og har siden da været synonym med kvalitetsrock og energiske live-optrædener. Bandet kombinerer elementer fra klassisk rock med moderne tendenser, hvilket har resulteret i en unik og genkendelig signaturlyd.

Albumaktuelle Demob Happy spiller i Pumpehuset fredag 22. september16.5.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Demob Happy blev dannet i 2008 i Newcastle og består af Matthew Marcantonio (bassist, forsanger) Adam Godfrey (guitar, vokal) og Tom Armstrong (trommeslager, vokal). Bandet har cementeret en plads som et af de mest lovende rockbands i Storbritannien med over 35 millioner streams til dato. Demob Happy kombinerer catchy melodier med intense guitar-riffs og kraftfulde vokaler i deres musik. Desuden er de kendt for deres energiske og dynamiske liveoptrædener.

Den amerikanske soul-sensation, Thee Sacred Souls, er klar til at fortrylle publikum med deres unikke lyd 22. oktober 2023 i Pumpehuset15.5.2023 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Thee Sacred Souls blev dannet i 2019 af Alex Garcia (trommer), Sal Samano (bas) og Josh Lane (vokal) i San Diego. Bandet hylder den autentiske soul-sound fra fortiden og har allerede vundet stor anerkendelse for deres talentfulde musikalske evner og tilgang til genren. Ved at smelte soul, r’n’b og gospel sammen, formår de at fange lytterne og transportere dem tilbage til en æra, hvor musikken var drevet af passion og følelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum