Akademikerne

Den akademiske fagbevægelse inviterer til digital 8. marts

Del

Ligestillingskampen anno 2021: På Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts, sætter den akademiske fagbevægelse fokus på ligestillingskampen anno 2021. Alle er velkomne, når en række spændende debattører kigger forbi, og giver deres bud på, hvordan vi sammen kan tage det næste skridt mod et samfund med lige muligheder for alle.

“Det sidste år har vi haft et kærkomment fokus på de ligestillingsproblemer, der desværre stadig eksisterer i vores samfund. Nu er det en fælles opgave at sørge for, at det momentum bliver udnyttet til fulde. Derfor har vi den 8. marts inviteret en række spændende debattører til at give deres bud hvordan vi rykker ligestillingskampen fremad” - Lars Qvistgaard, formand for Akademikerne

 

Markeringen foregår fra 16-17.30. Undervejs kan du møde: 

  • Akademikernes formand Lars Qvistgaard
  • Ligestillingsminister Peter Hummelgaard
  • Initiativtagerne til #enblandtos, Maria Gudme, Camilla Søe, Sigrid Friis og Freja Fokdal
  • Mette Schack Dahlmann, murer og debattør
  • Lise Johansen, direktør i Kvinderådet
  • Mikkel Thorup, forsker og forfatter til “Antifeminisme - kvindehad i lighedens tidsalder”.

Præsentationsvideo af programmet kan findes her.

 

8. marts markeringen er åben for alle, og kan følges på akademikerne.dk/live og på Facebook: https://www.facebook.com/events/508642106768223. 

 

Vi glæder os til at se jer! 

 

 

Nøgleord

Information om Akademikerne

Akademikerne
Akademikerne
Nørre Voldgade 29
1358 København K

33 69 40 40http://www.ac.dk/

Om Akademikerne

Akademikerne er en partipolitisk uafhængig paraplyorganisation for 28 faglige organisationer, der organiserer akademisk uddannede i Danmark. Akademikerne repræsenterer pr. 1. januar 2020 ca. 431.000 medlemmer med en lang videregående uddannelse.

Akademikerne samarbejder med medlemsorganisationerne for at sikre et attraktivt akademisk arbejdsmarked. Akademikerne skal øge akademikernes indflydelse i samfundet.

Følg pressemeddelelser fra Akademikerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Akademikerne

Akademikerne: Socialdemokratiet forbigår 450.000 akademikere i det politiske arbejde9.4.2021 22:14:34 CEST | Pressemeddelelse

Den socialdemokratiske regering forbigår konsekvent akademikere i politisk nedsat arbejde, der vedrører hele arbejdsmarkedet. Det viser en ny opgørelse, som Berlingske bringer lørdag. Som konsekvens holdes 450.000 medlemmer uden for indflydelse, når der træffes beslutninger om deres arbejdsliv. Det har fået hovedorganisationen Akademikerne til at råbe vagt i gevær.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum