Deloitte

Deloitte indgår samarbejde med Omada om datadrevet kontrol af adgangsrisici

Del

Nye værktøjer styrker virksomhedernes it-sikkerhed

Mikkel Schøning
Mikkel Schøning

København, 24. november 2015

Kontrol af brugeradgange er afgørende for, at en virksomhed kan bevare et højt sikkerhedsniveau og samtidig leve op til EU’s regler om sikker datahåndtering. Med et nyt samarbejde vil Omada og Deloitte levere markedets bedste løsninger inden for datadrevet kontrol af adgangsrisici.

”Den kommende EU persondataforordning er et godt eksempel på de skærpede krav til håndtering af personfølsom data. Omada ’Governance as a Service’ giver et hurtigt og let forståeligt overblik over, hvilke brugere der har adgang til de kritiske data. Den dokumentation danner det perfekte beslutningsgrundlag for Deloittes arbejde med at nå virksomhedens optimale compliance-niveau,” siger Morten Boel Sigurdsson, adm. direktør i Omada.

Analyse af risikoen omkring brugernes IT-adgange, der tager afsæt i mavefornemmelser, leverer sjældent et solidt beslutningsgrundlag for virksomhedens ledelse. Datadrevet risikostyring, derimod, identificerer risici med langt større sikkerhed, således at økonomiske tab forebygges, og regulative compliance-krav imødegås.

”Ved at sikre, at der altid er et centralt, opdateret overblik over de samlede brugeradgange i organisationen, undgås unødige risici og fejlmuligheder. Vi tilbyder en samlet pakke med rådgivning fra Deloitte og systemunderstøttelse fra Omada, der sikrer, at processerne optimeres og simplificeres,” siger partner i Deloitte Mikkel Schøning.

Konkret har Deloitte og Omada indgået et samarbejde omkring anvendelsen af Omadas online analyseværktøj ’IAG-as-a-Service’.

Nøgleord

Kontakter

Mikkel Schøning
Tlf. +45 23 34 25 33
mschoning@deloitte.dk

Billeder

Mikkel Schøning
Mikkel Schøning
Download

Information om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Weidekampsgade 6
2300 København S

http://www2.deloitte.com/dk/da.html
Omada har hovedkontor på Østerbro i København og har afdelinger i Tyskland og USA. Omada sælger løsninger til identitetsstyring (Identity & Access Governance), herunder rådgivning, implementering og vedligehold af disse. Deloitte er Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra Deloitte

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Deloitte

Undersøgelse: Mindre danske virksomheder sætter mål – men det halter med strategien13.8.2018 10:12pressemeddelelse

Danske virksomheder med 50-199 medarbejdere er gode til at formulere målsætninger, men er klart udfordret, når de skal formulere og gennemføre strategier, der skal indfri målsætningerne. En smule anderledes ser det ud for de mellemstore virksomheder med mere end 200 medarbejdere. Epinion har for Deloitte undersøgt forholdet mellem mål og midler i de to segmenter og taget temperaturen ud fra virksomhedernes tilgang til vækst, internationalisering og digitalisering.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum