Deloitte

Deloitte Danmark præsenterer rekordomsætning

Del

Revisions- og rådgivningsvirksomheden er vokset med 11 pct. ifølge nye regnskabstal

Anders Dons
Anders Dons

København, 29. september 2016

Deloitte kan i dag præsentere sit årsregnskab, der viser en vækst på 11 pct. for finansåret 2015/16. Omsætningen er vokset til 2,84 mia. kr., mens antallet er medarbejdere er steget til 2.600. Virksomheden har samtidig været igennem en større fusion, der betyder, at CEO Anders Dons i dag står i spidsen for Deloitte i hele Norden.

- Det seneste år har været et historisk år for Deloitte, hvor vi har set vækst inden for alle vores forretningsområder, dvs. revision, skat, consulting og finansiel rådgivning. Alene vores revisionsforretning er vokset med 9 pct., hvilket skyldes en solid tilgang af kunder og opgaver, siger Anders Dons.

Ved siden af den organiske vækst har Deloitte de seneste år foretaget en række større, strategiske opkøb, der har skabt nye forretningsmuligheder.

- I 2014 købte vi Platon, der er eksperter i data og digitalisering, i 2015 købte vi 42 Associates, der er specialiseret i strategi og innovation, og i 2016 købte vi Digicure, der rummer nogle af Danmarks dygtigste professionelle hackere. Internationalt har vi netop indgået et strategisk partnerskab med Apple. Alt dette giver os helt nye muligheder for at hjælpe vores kunder med at ruste sig til den digitale revolution, siger Anders Dons.

Samtidig har en nordisk fusion været med til at styrke Deloitte indefra, fortæller Anders Dons:

- Deloitte er jo til stede i mere end 150 lande, så vi har altid været globale. I 2016 har vi dog skabt en tættere integration mellem vores aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island. Den tendens fortsætter i 2017, hvor der vil ske en yderligere integration af vores medlemsfirmaer på europæisk plan.

Også næste år forventer Anders Dons, at Deloitte vil vokse:

- Vores kunder står midt i en lang række komplekse forandringer, der primært er drevet af digitalisering og globalisering. Det er lige præcis den slags forandringer, vi lever af at rådgive om. Derfor har vi også udvidet vores partnerkreds betragteligt for at kunne følge med efterspørgslen. I løbet af de seneste to år har vi udnævnt 53 nye partnere fra egne rækker og ansat 27 partnere udefra, der alle har været med til at styrke vores forretning.

Ud af den samlede omsætning udgør revision 54 pct., mens konsulentydelser, skatterådgivning og finansiel rådgivning fylder 46 pct.

Læs mere og download hele årsrapporten her: http://info.deloitte.dk/aarsrapport

Nøgleord

Kontakter

Ulrik Jørgensen, pressechef
Tlf. +45 30 93 54 67
uljoergensen@deloitte.dk

Billeder

Anders Dons
Anders Dons
Download

Information om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Weidekampsgade 6
2300 København S

http://www2.deloitte.com/dk/da.html

Deloitte er Danmarks største revision- og rådgivningsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra Deloitte

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Deloitte

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum