Deloitte

Deloitte annoncerer globalt resultat

Del

Den globale omsætning nåede 35,2 mia. dollars i 2014/15 – en stigning på 7,6 pct.

DeloitteHuset Weidekampsgade 6 København
DeloitteHuset Weidekampsgade 6 København

København, 23. september 2015

Deloitte præsenterede i går en samlet omsætning på verdensplan på 35,2 mia. dollars for regnskabsåret 2014/15 for Deloittes mere end 150 medlemsfirmaer. Det er en stigning på 7,6 pct. i forhold til året før.

”Deloittes stærke finansielle resultater afspejler vores multidisciplinære model, der bygger på innovative ydelser inden for revision, rådgivning, risikostyring, skat, samt finansiel og juridisk rådgivning,” sagde global CEO i Deloitte Punit Renjen.

Deloitte har oplevet vækst på tværs af alle ydelsesområder, brancher og geografiske regioner. Samtidig har man foretaget større investeringer i opbygningen af spidskompetencer inden for områder som forretningstransformation, digital transformation, cybersikkerhed, datadrevet forretningsudvikling, cloud-systemer og krisestyring.

Deloitte har over en årrække investeret 500 mio. dollars i metoder og processer til yderligere at styrke kvaliteten af revisionsopgaver. Deloitte arbejder tæt sammen med myndigheder over hele verden for at sætte nye standarder for revisionsbranchen.

Flere uafhængige analysevirksomheder har i løbet af året kåret Deloitte som den førende konsulentvirksomhed i verden, herunder den amerikanske analysevirksomhed Gartner: http://www.gartner.com/technology/reprints.do?id=1-2EA6XSH&ct=150430&st=sb#t-d2e149

Årsrapporten for 2014/15 for Deloitte i Danmark offentliggøres i slutningen af måneden.

Læs hele den globale årsrapport her: www.Deloitte.com/globalreport

Nøgleord

Kontakter

Ulrik Jørgensen, pressechef
Tlf. +45 30 93 54 67
uljoergensen@deloitte.dk

Billeder

DeloitteHuset Weidekampsgade 6 København
DeloitteHuset Weidekampsgade 6 København
Download

Information om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Weidekampsgade 6
2300 København S

http://www2.deloitte.com/dk/da.html
"Deloitte" er det brand, hvorunder tusindvis af engagerede fagfolk i selvstændige firmaer over hele verden samarbejder om at levere ydelser inden for revision, rådgivning, finansiel rådgivning, risikostyring og skatterådgivning til udvalgte kunder. Disse firmaer er alle medlemmer af Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL).

Følg pressemeddelelser fra Deloitte

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Deloitte

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum