Mikonomi.dk

Delebiler billigst i Jylland og på Fyn

Del

Mikonomi.dk har undersøgt, hvad det egentlig koster at benytte sig af de mange delebilstilbud, der efterhånden findes. Testen viser, at jyderne betaler mindre for delebil end københavnerne.

Prisoversigt for delebiler
Prisoversigt for delebiler

I en ny pristest, udarbejdet af Mikonomi.dk, undersøges priserne på tre af de største delebilsvirksomheder i Danmark. Det drejer sig om DriveNow, GreenMobility og Tadaa!. Pristesten viser blandt andet, at Tadaa! som opererer i Jylland og på Fyn er billigere end lignende virksomheder på Sjælland.

Jylland og Fyn

Mikonomi.dk’s testresultater viser, at Tadaa! tilbyder de billigste løsninger over hele linjen. Det gælder både i forhold til priserne pr. minut, men også i form af deres abonnementer. For alle tre prispakker overstiger prisen pr. minut aldrig 1 kr.

Den største prisforskel finder vi i prisklassen pris pr. minut. Her er DriveNow og GreenMobility 400% dyrere end Tadaa!. Minutprisen for DriveNow og GreenMobility er begge 4 kr., mens den for Tadaa! er 1 kr. pr. minut.

Det er noget som de Københavnske delebilsfirmaer kunne lære en smule af. Selvom både DriveNow og GreenMobilitys største pakker er enkelte ører billigere end Tadaa!, er de resterende prisviapakker alle dyrere.

Delebiler i Danmark

Delebilskonceptet spreder sig mere og mere ud over det danske land, og stadigt flere bilister vælger at transportere sig omkring i biler, som de deler med andre. Indenfor delebiler er de to største virksomheder DriveNow og GreenMobility, som henholdsvis har 70.000 og 36.000 brugere. Herudover findes også Tadaa! som fokuserer deres udbud til Jylland og Fyn.

De forskellige delebilsvirksomheder har selvfølgelig forskellige priser og abonnementstyper. Det kan gøre det besværligt at gennemskue, hvilken der er billigst, og hvornår det bedst kan betale sig at benytte den ene prispakke fremfor en anden.

Mikonomi.dk har derfor undersøgt alle prispakkerne og deres tidsbegrænsninger for at finde ud af, hvilken der er bedst til forskellige forbrugsbehov. Vil du læse mere om pristesten og undersøge, hvilke prispakker der passer dig bedst, kan du læse mere her. Her finder du en stor grafik, der illustrerer, hvornår det bedst kan betale sig for dig at bruge den ene eller anden prispakke alt efter, hvor lang tid du skal bruge bilen.

Kontakter

Billeder

Prisoversigt for delebiler
Prisoversigt for delebiler
Download

Links

Information om Mikonomi.dk

Mikonomi.dk
Mikonomi.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.mikonomi.dk/
Mikonomi.dk sammenligner priser på finansielle ydelser som lån, forsikringer og a-kasser. Mikonomi.dk's formål er at give forbrugeren overblik over de billigste alternativer, så brugeren dermed sparer flest muligt penge.

Følg pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Benzin, diesel eller el - hvilken biltype er den mest økonomiske?19.9.2019 09:51:40 CESTPressemeddelelse

Mikonomi har foretaget en økonomisk sammenligning af de mest solgte biler i Danmark i 2019. Bilerne bliver undersøgt med udgangspunkt i fem forskellige punkter, og allerede fra start ligger elbilerne sig i front med en føring, som selv forhøjede afgifter og afviklede fradrag ikke kan ændre meget ved. Det eneste, der kan sætte en stopper for elbilerne nu, er distancen til den nærmeste ladestander.

Mere end 25.000 danskere brugte det blå sygesikringskort: Husk at forny kortet inden sommerferien18.6.2019 09:27:02 CESTPressemeddelelse

I 2017 benyttede i alt 25.287 danskere sig af det blå sygesikringskort. 82,5% af disse er anmodninger fra udlandet om betaling, fordi en dansk borger er blevet behandlet i udlandet uden selv at betale regningen, også kaldet en E125 form. De resterende 17,5% består derimod af E126 anmodninger, som er ansøgninger om refusion til Styrelsen for Patientsikkerhed fra en dansk borger, der er blevet behandlet i udlandet og selv har betalt.

Pristest: Billån hos forhandler eller bank?4.6.2019 10:07:52 CESTPressemeddelelse

Det kan bedre betale sig at søge mod en bank fremfor en bilforhandler, hvis du skal optage et billån på under 200.000 kr.. Dette er konklusionen i en ny undersøgelse fra Mikonomi.dk. Først når bilen koster mere end 200.000 kr., er det billigere at optage lånet hos bilforhandleren i stedet for i banken. Du kan opnå en besparelse på 5.000 kr. ved at optage billånet i en bank fremfor hos en bilforhandler ved et lån på 100.000 kr. Derimod vil du ved et lån på 250.000 kr. kunne spare 5.500 kr. ved at optage billånet hos forhandleren i stedet for banken.

Se kortet: Så høj skal din indkomst være for at købe bolig i de danske kommune22.5.2019 09:00:00 CESTPressemeddelelse

Ønsker du at købe en villa på 110 kvm, skal du ifølge en ny undersøgelse, foretaget af Mikonomi.dk, i gennemsnit have en årlig indkomst på 556.400 kr. Ikke overraskende er Frederiksberg Kommune den kommune, hvor du skal have den højeste indkomst. Her skal et par tjene næsten 2 mio. kr. om året sammen for at have råd til en bolig. Derimod skal man i Lolland Kommune kun tjene næsten 180.000 kr. om året for at få råd til samme størrelse villa.

Bøderegn: Her gives der flest fartbøder pr. fotovogn24.4.2019 09:00:00 CESTPressemeddelelse

Data fra Rigspolitiet, som Mikonomi.dk har fået aktindsigt i, viser, at der statistisk set er størst risiko for at få en fartbøde fra en af politiets fotovogne på de danske motorveje. Der blev i 2018 udskrevet 119.936 fartbøder på motorvejene, fordelt over kun 266 fotovogne. Dette betyder, at der er pr. fotovogn rundt regnet er skrevet 451 fartbøder i 2018. Til sammenligning er der i tættere bebyggede områder kun skrevet 47 fartbøder pr. fotovogn.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum