Haderslev Kommune

Dele af Haderslev Sprogcenter flytter ind i den tidligere skole i Marstrup

Del

Den tidligere skole i Marstrup, der har stået tom siden marts, skal nu igen bruges til undervisning. Sprogcenteret har brug for mere plads, og bygningerne i Marstrup er meget velegnede.

Haderslev Sprogcenter har på det seneste fået mange nye kursister, og det giver behov for flere lokaler. På den tidligere skole i Marstrup er der netop blevet egnede lokaler ledige, efter at Skolen ved Stadion har brugt bygningerne midlertidigt, mens deres egne bygninger i Haderslev blev renoveret.

"Vi glæder os til at kunne flytte ind i de nye lokaler. Det bliver formentlig i det tidlige efterår, at vi kan åbne dørene. Vi håber, at vi kan blive en naturligt del af lokalsamfundet, som vi ønsker et rigtig godt naboskab med", fortæller leder af Haderslev Sprogcenter Jacob Due Hansen.

Sprogcenterets personale har allerede besøgt de nye lokaler, og planlægningen af indflytningen starter nu op.

"Det er dejligt at vi havde egnede lokaler på hånden, nu hvor efterspørgslen på mere plads til sprogcenteret er opstået. Det betyder noget for det økonomiske regnestykke, at vi kan udnytte de bygninger, vi allerede har til rådighed", fortæller borgmester H. P. Geil.

I den kommende tid skal Haderslev Sprogcenter undersøge, hvordan lokalerne bedst kan udnyttes, og om der bliver ledige tider, hvor eksempelvis Marstrup Beboerforening kan låne nogle af lokalerne til aktiviteter.

"Jeg glæder mig til den fortsatte dialog med beboerforeningen, og jeg er sikker på, at vi får et godt samarbejde til fordel for borgerne i Marstrup", fortæller Jacob Due Hansen.Kontaktinformation:

Borgmester H. P. Geil, telefon 21 69 64 71

Leder af Haderslev Sprogcenter Jacob Due Hansen, telefon 74 34 79 00

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum