DEAS

DEAS vinder administration af to nye shoppingcentre

Del
Agat Ejendomme og CapMan Real Estate har valgt DEAS som fremtidig administrator af BROEN Shopping, som de to selskaber ejer i et partnerskab, samt Sillebroen Shopping, som Agat Ejendomme ejer selvstændigt.
Agat Ejendomme og CapMan Real Estate har valgt DEAS som fremtidig administrator af BROEN Shopping, som de to selskaber ejer i et partnerskab, samt Sillebroen Shopping, som Agat Ejendomme ejer selvstændigt.

Agat Ejendomme og CapMan Real Estate har netop indgået samarbejdsaftale med ejendomsforvaltningsselskabet DEAS.

Ejendomsselskabet Agat Ejendomme (det tidl. TK Development) og investeringsselskabet CapMan Real Estate har valgt DEAS som fremtidig administrator af BROEN Shopping, som de to selskaber ejer i et partnerskab, samt Sillebroen Shopping, som Agat Ejendomme ejer selvstændigt.

BROEN Shopping i Esbjerg er Vestkystens største shoppingcenter med 60 butikker, herunder bl.a. Kvickly, H&M og en række øvrige fashion butikker, samt leisure-elementet forankret gennem SATS, Nordisk Film Biografer og et udvalg af caféer og restauranter. Centret på ca. 32.800 m² er forsynet med 700 p-pladser og ligger ved Esbjerg Station. Centret åbnede i april 2017 og er tilnærmelsesvist fuldt udlejet.

Sillebroen Shopping i Frederikssund er det største center i Nordsjælland med 60 butikker. Det er også forankret af Kvickly, H&M og en række fashion butikker, og leisure-elementet består også her af SATS, Nordisk Film biografer og flere caféer og restauranter. Centret omfatter ca. 26.400 m² og er forsynet med 800 p-pladser. Centret åbnede i marts 2010 og har enkelte ledige lejemål.

DEAS skal styrke centrenes markedsposition

De to centre er således relativt nye på markedet, og ejerne har truffet et strategisk valg om at outsource administration og drift af centrene for at konsolidere centrenes markedsposition.

”Vi har et fast fokus på værdiskabelse og på at realisere potentialerne i vores ejendomsportefølje. I DEAS har vi fundet en samarbejdspartner med en unik kompetence til at drive centre og stor erfaring inden for ejendomsadministration, udlejning, optimering af butiksmix, drift samt effektiv markedsføring, som er relevant for os,” siger Robert Andersen, adm. direktør i Agat Ejendomme.

Aftalen træder i kraft i første kvartal af 2020, hvor de medarbejdere, der arbejder i BROEN Shopping og Sillebroen Shopping, overgår til DEAS.

”Vi er stolte over, at Agat Ejendomme og CapMan Real Estate har valgt DEAS som samarbejdspartner. De er en yderst professionel aktør på markedet, som bl.a. har udviklet disse to veldrevne centre i en høj standard, som vi glæder os til at videreføre og styrke i markedet,” siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i DEAS.

For mere information

Adm. direktør Robert Andersen, Agat Ejendomme, mobil 25 27 12 47

Adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, DEAS, mobil 27 90 10 35

Kort om Agat Ejendomme

Agat Ejendomme A/S er et ejendomsselskab med stærke developerkompetencer inden for udvikling af fast ejendom.

Koncernens ejendomsportefølje består overvejende af danske retail-ejendomme. Porteføljen vil, i takt med at attraktive muligheder opstår, blive udvidet med primært bolig- og kontorejendomme. Agat Ejendomme A/S er noteret på Nasdaq Copenhagen og indgår i børsens Small Cap-indeks.

Kort om CapMan Real Estate

CapMan Real Estate er en nordisk ejendomsinvestor med kontorer i Helsinki, Stockholm og København. CapMan udfører både værditilvækst- og indkomstfokuserede investeringsstrategier på tværs af alle større ejendomssektorer i Sverige, Finland, Danmark og Norge. Med værditilvækstmidler søger CapMan at erhverve overgangsejendomme på de mest likvide nordiske markeder, hvor et aktiv kan forbedres ved aktiv kapitalforvaltning såsom udvikling, ændring af brug eller ompositionering. Med indkomstfokuserede midler og mandater søger CapMan velplacerede investeringer i høj kvalitet, der genererer attraktivt, risikojusteret afkast for investorer på tværs af markedscyklusser.

Kort om DEAS-koncernen

DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.

Billeder

Agat Ejendomme og CapMan Real Estate har valgt DEAS som fremtidig administrator af BROEN Shopping, som de to selskaber ejer i et partnerskab, samt Sillebroen Shopping, som Agat Ejendomme ejer selvstændigt.
Agat Ejendomme og CapMan Real Estate har valgt DEAS som fremtidig administrator af BROEN Shopping, som de to selskaber ejer i et partnerskab, samt Sillebroen Shopping, som Agat Ejendomme ejer selvstændigt.
Download
BROEN Shopping i Esbjerg er Vestkystens største shoppingcenter med 60 butikker. Centret på ca. 32.800 m² er forsynet med 700 p-pladser og ligger ved Esbjerg Station.
BROEN Shopping i Esbjerg er Vestkystens største shoppingcenter med 60 butikker. Centret på ca. 32.800 m² er forsynet med 700 p-pladser og ligger ved Esbjerg Station.
Download
Sillebroen Shopping i Frederikssund er det største center i Nordsjælland med 60 butikker.  Centret omfatter ca. 26.400 m² og er forsynet med 800 p-pladser.
Sillebroen Shopping i Frederikssund er det største center i Nordsjælland med 60 butikker. Centret omfatter ca. 26.400 m² og er forsynet med 800 p-pladser.
Download

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

Markant ejendomsudvikler vælger DEAS som samarbejdspartner17.12.2019 13:20:40 CETPressemeddelelse

Ejendomsudvikleren TETRIS A/S har indgået samarbejdsaftale med DEAS om udlejning, administration og drift af TETRIS’ nyudviklede koncept for seniorboligfællesskaber. Ambitionen er at skabe omkring 5.000 nye lejeboliger inden for de næste 10 år. Samarbejdet skydes i gang med Ibihaven, der ligger i Slagelse, og som er det første byggeri i en serie af seniorvenlige boligfællesskaber, der går under det fælles navn Agorahaverne. TETRIS vil med konceptet sætte særligt fokus på fællesskab og livskvalitet for ejendommens beboere. DEAS åbner for opskrivningen til de 76 lejeboliger i Ibihaven i Slagelse med et første åbent hus den 19. januar 2020. TETRIS A/S er etableret i 2008 og står bag en lang række projekter, der hviler på et solidt fundament af analyse og samarbejde med fx antropologer. Blandt boligprojekterne er Frikvarteret i Nordhavn, Radiorækkerne i Ørestad Nord, Skovkvarteret i Ørestad Syd og Skiferrækkerne på Amager. ”Det er vigtigt for os, at vores beboere trives og føler sig trygge

Black Friday sætter ny besøgsrekord i danske shoppingcentre2.12.2019 13:04:23 CETPressemeddelelse

Black weekend, Black week og sågar Black November. Black Friday har i den grad udviklet sig siden introduktionen på det danske marked, og der er ingen tegn på afmatning i kundernes interesse for den store udsalgsdag. Årets Black Friday den 29. november satte igen ny rekord i det samlede besøgstal i de 17 shoppingcentre, som DEAS administrerer og driver på vegne af Danske Shoppingcentre, der er et partnerselskab mellem ATP Ejendomme A/S og Danica Pension og markedsførende som investor i Danmark inden for shoppingcentre. Flere besøgende til shoppingcentrene Antallet af besøgende steg i år med 3% i forhold til Black Friday i 2018, og det forventes, at Black Friday igen ender på en klar 1. plads over shoppingcentrenes største besøgsdage i 2019. Den store besøgsvækst på Black Friday 2019 ses jævnt over de 17 centre i porteføljen, både i øst og vest og i store såvel som mellemstore og små centre. ”Black Friday er en særdeles vigtig omsætningsdag i detailhandlen, som vi har stort fokus på at

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum