DEAS

DEAS styrker sin rådgivning og erhvervsudlejning i Jylland med ny Leasing Manager

Del

Trine Kjøller er tiltrådt som ny Leasing Manager i DEAS’ Erhvervsudlejning i Aarhus. Trine får udlejningsansvaret for erhvervslejemål i Aarhus og omegn, herunder kontor- og butikslejemål.

”Det er en stor fornøjelse at få Trine ombord. Hun er teamets første medarbejder, der har fast placering i Aarhus. Vi har længe haft et ønske om at være til stede her, da mange af vores investorer har ejendomsporteføljer i Aarhus og Trekantsområdet. Mange af dem vækster løbende, og derfor ser vi et stort potentiale i at ansætte Trine,” siger Head of Commercial Leasing Hanne Poulsen, der leder DEAS’ erhvervsudlejning.

Trine har en bred erfaring med udlejning af alle typer af erhvervsejendomme. Hun har arbejdet i mæglerbranchen de seneste 20 år, de seneste år har hun været selvstændig mægler, og tidligere har hun været erhvervscenterchef hos Home Erhverv (nu ’Engel & Völkers’).

”Jeg glæder mig meget til at være med til at styrke DEAS’ rådgivning og erhvervsudlejning i Jylland. Jeg kan gøre en reel forskel for de potentielle lejere, jeg møder. Det er en stor fornøjelse, når jeg hjælper dem med at finde de helt rette rammer for deres virksomhed og arbejdsliv, samtidig med at investors interesser mødes,” siger Trine Kjøller.

Hun er uddannet ejendomsmægler med en HA og HD, er 51 år og bor på Frederiksbjerg i Aarhus.

DEAS’ erhvervsudlejning ledes af Head of Commercial Letting Hanne Poulsen, og afdelingen arbejder dagligt for at udleje en bred vifte af erhvervsejendomme. Afdelingen har det seneste år udlejet mere end 300 erhvervslejemål på vegne af kunder.

Kort om DEAS Group

DEAS Group (DEAS Holding A/S) er en nordisk full-service samarbejdspartner, der dækker hele værdikæden inden for fast ejendom fra Fund Management til Property Management inden for alle markedssegmenter; kontor, boliger, retail og logistik.
Vi servicerer en bred vifte af internationale og lokale investorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark samt lejere under to separate brands: DEAS Asset Management A/S og DEAS A/S, som begge er helejede selskaber i DEAS Gruppen.
Vores dedikerede team af mere end 900 ejendomsspecialister har indsigt i de lokale markeder og leverer alle typer af ydelser inden for ejendomsforvaltning, herunder Fund Management, Investment Management, Asset Management, ejendomsadministration, udlejning, byggeteknisk rådgivning, Facility Management og offentlig-private partnerskaber.
Vi opererer fra kontorer i otte nordiske byer, og den samlede portefølje under forvaltning omfatter mere end 2.600 ejendomme i alle markedssegmenter med et samlet areal på over 11 mio. m2 (AuM over 39 mia. EUR) i Norden.
DEAS Gruppen ejes af Montagu Private Equity, en førende europæisk kapitalfond.
www.deasgroup.com

Billeder

Information om DEAS

DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg, Danmark

+45 70 30 20 20http://www.deasgroup.com

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

Gør plads til naturen: Ny screeningsmetode fra DEAS sætter tal på biodiversiteten14.11.2022 13:22:40 CET | Pressemeddelelse

Biodiversitet handler om naturens mangfoldighed, og den er under pres. Der bliver mindre og mindre plads til naturen og den biologiske mangfoldighed i Danmark. Og her kan de mange udearealer omkring ejendomme være med til at gøre en forskel. Helle Hangaard og hendes team i DEAS’ afdeling for Sustainability arbejder på biodiversitetsprojekter sammen med en række af DEAS’ investorer. DEAS har som ejendomsforvalter et særligt ansvar, da udearealerne ved de mange bolig- og erhvervsejendomme, som DEAS har ansvaret for, giver mulighed for at gøre en afgørende forskel for biodiversiteten. ”Der er mange måder at arbejde bevidst med planter på og derved skabe merværdi på flere parametre. Vi har mulighed for at skabe nogle udearealer både ved boliger og erhvervsejendomme, som både er med til at øge biodiversiteten og højne oplevelsesværdien og den sociale bæredygtighed. Mange af beboerne ønsker fx mere fællesskab omkring dyrkningshaver og andre grønne elementer,” siger Helle Hangaard. Derudover

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum