DEAS

DEAS opgraderer Findbolig.nu i samarbejde med Valtech

Del

DEAS har netop indgået aftale med det førende digitale konsulenthus Valtech om opgradering og udvikling af DEAS’ boligudlejningsportal Findbolig.nu.

Boligportalen har årligt cirka 1 mio. besøgende og bruges af bl.a. pensionsselskaber og -kasser samt private udlejere til udlejning samt håndtering af ventelister og fortrinsudlejning.

”Denne investering udspringer af vores nye digitale strategi, hvor lejernes brugeroplevelse er et centralt element i vores fremtidige serviceleverancer,” fortæller Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i DEAS.

Potentielle lejere vil blive præsenteret for et helt nyt, brugervenligt og digitalt univers, hvor de nemt og hurtigt kan finde deres nye bolig.

”DEAS ønsker at tage lederskab på den digitale front, og dette er blot ét af områderne. Vi vil skabe en udlejningsplatform, der sikrer det rette match mellem ejer, lejer og bolig, og dermed baner vejen for at realisere danskernes boligdrømme,” siger Henrik Dahl Jeppesen.

Brugeroplevelsen i fokus

Aftalen med Valtech indebærer udvikling af et nyt, moderne site med en forbedret digital funktionalitet, design samt indhold, der er tilpasset lejernes kunderejse med brugeroplevelsen i fokus.

”Vi glæder os til samarbejdet med DEAS. Vi kan byde ind i realiseringen af DEAS’ digitale vision med stor erfaring med digital transformation af stærke internationale og nationale brands, og vores for-analyse viser et stort potentiale for at styrke brugeroplevelsen og dermed platformens effektivitet,” siger Line Huusom, Account Director, Insights + Experience, Valtech.

DEAS har arbejdet sammen med Valtech på en række projekter, bl.a. en opgradering af deas.dk samt selvbetjenings-appen DEAS 24syv.

”Vi har valgt Valtech, fordi de er super skarpe og besidder unikke digitale kompetencer - særligt inden for digital innovation og transformation. Og vi skal sammen sikre en helt optimal kundeorienteret brugeroplevelse gennem hele udlejningsprocessen,” slutter Henrik Dahl Jeppesen.

Over 6.000 boliger udlejes på årsbasis via Findbolig.nu. Sitet forventes at blive relanceret januar 2021.

For mere information
CEO/adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, DEAS, mobil 27 90 10 35
Account Director, Insights + Experience, Line Huusom, Valtech, mobil 25 28 69 58.

Kort om Valtech
Valtech er et af Danmarks førende digitale bureauer, der med kontorer i København og Aarhus i dag tæller over 150 medarbejdere fordelt på over 30 forskellige nationaliteter. Valtech indgår i den globale Valtech Group med godt 3000 medarbejdere på 40 kontorer verden over i bl.a. London, Paris, Amsterdam, Stockholm, New York, Sao Paolo og Singapore. Den danske kundeliste omfatter udover DEAS bl.a. TrygFonden, Telia, Novo Nordisk, Lundbeck, Sanofi, Coloplast, Grundfos Bayer og Wonderful Copenhagen.

Kort om DEAS-koncernen
DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to selskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.

Billeder

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

Arenahaven i Ørestad tilbyder bæredygtige boliger7.2.2020 07:48:53 CETPressemeddelelse

Udlejningen af boligkomplekset Arenahaven i Ørestad er nu i gang. ATP Ejendomme står bag ejendommen, der rummer 153 nye lejeboliger til familier, par og singler. Markedet for boliger i København er fortsat i vækst, og fokus for lejerne ligger på en god hverdag med udgangspunkt i en bolig tæt på det hele – og gerne med bæredygtige elementer og gennemtænkte løsninger inden for genanvendelse, indeklima og grønne omgivelser. Arenahaven i Ørestad er et eksempel på en boligejendom, der rummer lejligheder af mange forskellige størrelser til mange forskellige behov. Og samtidig er der tænkt grønne elementer ind i byggeriet. Arenahaven er første boligejendom fra ATP Ejendommes side og markerer samtidig indledningen på et samarbejde med DEAS, der forestår udlejningen. ”Vi glæder os til at bistå ATP Ejendomme med bl.a. udlejning og administration samt servicering af de kommende beboere. Arenahaven er et spændende projekt med fokus på beboernes komfort og bæredygtighed i et attraktivt område. Øres

DEAS vinder administration af to nye shoppingcentre9.1.2020 08:00:10 CETPressemeddelelse

Agat Ejendomme og CapMan Real Estate har netop indgået samarbejdsaftale med ejendomsforvaltningsselskabet DEAS. Ejendomsselskabet Agat Ejendomme (det tidl. TK Development) og investeringsselskabet CapMan Real Estate har valgt DEAS som fremtidig administrator af BROEN Shopping, som de to selskaber ejer i et partnerskab, samt Sillebroen Shopping, som Agat Ejendomme ejer selvstændigt. BROEN Shopping i Esbjerg er Vestkystens største shoppingcenter med 60 butikker, herunder bl.a. Kvickly, H&M og en række øvrige fashion butikker, samt leisure-elementet forankret gennem SATS, Nordisk Film Biografer og et udvalg af caféer og restauranter. Centret på ca. 32.800 m² er forsynet med 700 p-pladser og ligger ved Esbjerg Station. Centret åbnede i april 2017 og er tilnærmelsesvist fuldt udlejet. Sillebroen Shopping i Frederikssund er det største center i Nordsjælland med 60 butikker. Det er også forankret af Kvickly, H&M og en række fashion butikker, og leisure-elementet består også her af SATS, Nordi

Markant ejendomsudvikler vælger DEAS som samarbejdspartner17.12.2019 13:20:40 CETPressemeddelelse

Ejendomsudvikleren TETRIS A/S har indgået samarbejdsaftale med DEAS om udlejning, administration og drift af TETRIS’ nyudviklede koncept for seniorboligfællesskaber. Ambitionen er at skabe omkring 5.000 nye lejeboliger inden for de næste 10 år. Samarbejdet skydes i gang med Ibihaven, der ligger i Slagelse, og som er det første byggeri i en serie af seniorvenlige boligfællesskaber, der går under det fælles navn Agorahaverne. TETRIS vil med konceptet sætte særligt fokus på fællesskab og livskvalitet for ejendommens beboere. DEAS åbner for opskrivningen til de 76 lejeboliger i Ibihaven i Slagelse med et første åbent hus den 19. januar 2020. TETRIS A/S er etableret i 2008 og står bag en lang række projekter, der hviler på et solidt fundament af analyse og samarbejde med fx antropologer. Blandt boligprojekterne er Frikvarteret i Nordhavn, Radiorækkerne i Ørestad Nord, Skovkvarteret i Ørestad Syd og Skiferrækkerne på Amager. ”Det er vigtigt for os, at vores beboere trives og føler sig trygge

Black Friday sætter ny besøgsrekord i danske shoppingcentre2.12.2019 13:04:23 CETPressemeddelelse

Black weekend, Black week og sågar Black November. Black Friday har i den grad udviklet sig siden introduktionen på det danske marked, og der er ingen tegn på afmatning i kundernes interesse for den store udsalgsdag. Årets Black Friday den 29. november satte igen ny rekord i det samlede besøgstal i de 17 shoppingcentre, som DEAS administrerer og driver på vegne af Danske Shoppingcentre, der er et partnerselskab mellem ATP Ejendomme A/S og Danica Pension og markedsførende som investor i Danmark inden for shoppingcentre. Flere besøgende til shoppingcentrene Antallet af besøgende steg i år med 3% i forhold til Black Friday i 2018, og det forventes, at Black Friday igen ender på en klar 1. plads over shoppingcentrenes største besøgsdage i 2019. Den store besøgsvækst på Black Friday 2019 ses jævnt over de 17 centre i porteføljen, både i øst og vest og i store såvel som mellemstore og små centre. ”Black Friday er en særdeles vigtig omsætningsdag i detailhandlen, som vi har stort fokus på at

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum