DEAS

DEAS løfter omsætningen

Del

DEAS-koncernen opnåede i 2018 en vækst på 4,8 % i forhold til 2017. Omsætningen steg fra 525,8 mio. kr. i 2017 til 550,9 mio. kr. i 2018, og EBITDA endte på 36,9 mio. kr. i 2018.

CEO/adm. direktør  i DEAS-koncernen Henrik Dahl Jeppesen
CEO/adm. direktør i DEAS-koncernen Henrik Dahl Jeppesen

”Vi kommer styrket ud af 2018 med en unik position på markedet og med to stærke tilbud til kunderne, nemlig asset management og ejendomsadministration. Derudover har vi nu et langt mere effektivt leveranceapparat til vores kunder. Vi har opnået en tilfredsstillende vækst og omsætning i 2018. Når det er sagt, så har vi også haft relativt høje omkostninger, bl.a. forbundet med vores køb af Nordea Ejendomme, der uundgåeligt påvirker selskabets indtjening og bundlinje,” siger Henrik Dahl Jeppesen, CEO i DEAS-koncernen.

Opkøb af Nordea Ejendomme styrker det samlede værditilbud

DEAS overtog i november 2018 Nordea Ejendomme og tog et stort skridt på vejen mod at blive investorernes foretrukne samarbejdspartner inden for både asset management og ejendomsadministration.

”DEAS har nu en meget stærk platform for at tilbyde kunderne en samarbejdspartner, der kan eksekvere professionelt på tværs af hele værdikæden i ejendomsforvaltning. Det er et unikt værditilbud til det danske ejendomsmarked og noget, som vi oplever et stigende behov for," siger Henrik Dahl Jeppesen.

DEAS har siden overtagelsen investeret i at opbygge et stærkt og kompetent asset management-team samt sikre en god integration af de over 90 nye medarbejdere fra Nordea Ejendomme.

Investeringer i forbedret servicering af lejere og kunder

DEAS startede i 2017 et projekt, der skulle styrke virksomhedens topprioriteter: kundeservice, kvalitet og effektivitet. Projektet, der kaldes ’New Ways of Working’, fortsatte i 2018 og har indebåret en omfattende omstilling i måden, DEAS producerer leverancer på, herunder effektiv produktionsplanlægning, team-arbejde og konstant fokus på forbedringer.

”Vi mærker nu resultaterne af de mange indsatser, som vores dygtige medarbejdere yder. Vores igangværende lejer-undersøgelse indikerer fx en klar forbedring i vores lejeres tilfredshed. Det er et tydeligt bevis på, at vores investeringer i medarbejdere, mere effektive processer og nye måder at arbejde på giver konkrete resultater og forbedringer,” siger Henrik Dahl Jeppesen.

DEAS-koncernen forventer at vinde markedsandele inden for kerneområderne ejendomsadministration og asset management.

”Omkring 40 % af vores omsætning kommer fra vores oprindelige kerneforretning, ejendomsadministration. Her har vi pt. en markedsandel på lidt under 9 % fordelt på de ejendomssegmenter, som vi konkurrerer i, og den forventer vi at øge i de kommende år. Markedet for asset management er i stor vækst, og her har vi også et stærkt fundament for at vinde markedsandele,” slutter Henrik Dahl Jeppesen.

For mere information
CEO/adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, mobil 27 90 10 35

Nøgletal for DEAS-koncernen

TDKK  2018  2017  2016 2015   2014
Omsætning  550.886  525.766  501.216  451.398  416.670
Omsætningsvækst, procentvis  4,8%  4,9%  11,0%  8,3%  6,8%
EBITDA  36.860  47.043  45.371  27.775  42.916
Resultat af primær drift  15.144  27.518  27.964  10.343  26.175
Finansielle poster, netto  -8.578  -9.283  -9.733  -4.714  -346
Årets resultat  2.879  10.664  11.810  8.314  18.550

 De økonomiske nøgletal for DEAS-koncernen er også vedlagt

Kontakter

CEO/adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, mobil 27 90 10 35

Billeder

CEO/adm. direktør  i DEAS-koncernen Henrik Dahl Jeppesen
CEO/adm. direktør i DEAS-koncernen Henrik Dahl Jeppesen
Download
CEO/adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen
CEO/adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen
Download

Vedhæftede filer

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Kort om DEAS-koncernen

DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

Frederiksberg Boligfond og ti københavnske fonde vælger DEAS til at overtage administrationen af fondenes ejendomme22.2.2021 11:00:07 CET | Pressemeddelelse

Frederiksberg Boligfond og de ti københavnske fonde, der tilsammen ejer 29 boligejendomme med 4.500 lejligheder på Frederiksberg og i København, har valgt ejendomsforvaltningsselskabet DEAS A/S som deres fremtidige samarbejdspartner. I dag ejer de 11 fonde administrationsselskabet PrivatBo a.m.b.a. af 1993, der hidtil har administreret fondenes ejendomme. Fondene ønsker fremover at koncentrere sig om fondsarbejdet til gavn for ejendommene og beboerne. ”Vi har sat stor pris på de mange år med ejerskab af PrivatBo, men fondene ønsker at koncentrere bestyrelsesarbejdet i den enkelte fond om fondens formål fremfor at eje et administrationsselskab,” fortæller bestyrelsesformand i Frederiksberg Boligfond Flemming Brank. ”En række forhold som udviklingen inden for it og digitalisering, bæredygtighed og øget kompleksitet i lovgivning taler for at vælge en ekstern samarbejdspartner, der har den fornødne kritiske masse til at servicere fondene i en tiltagende kompleks verden.” Medarbejdere følge

The Many og DEAS Asset Management indgår strategisk og operationelt samarbejde26.1.2021 10:43:15 CET | Pressemeddelelse

Den prisvindende investeringsplatform, The Many, indgår samarbejde med DEAS Asset Management om sourcing af ejendomme til The Many’s platform, asset management samt ejendomsadministration. The Many tilbyder investeringer af institutionel kvalitet til private og har ambitioner om en stærk vækst bl.a. inden for ejendomme. ”Vi er en vækstvirksomhed med fokus på at demokratisere adgangen til ejendomsinvesteringer af høj kvalitet til private mennesker. Vi har valgt DEAS Asset Management som samarbejdspartner, fordi DEAS er en institution i sig selv inden for forvaltning af fast ejendom. DEAS er vant til at passe ekstra godt på vores alle sammens sparepenge, eftersom de sidder med de helt store mandater på vegne af pensionsselskaberne. Det stiller helt særlige krav til eksekveringskraft og performance, for vores pensionsopsparinger skal forvaltes med en udpræget grad af omhu, uden de store armbevægelser. Den profil passer bare rigtig godt til vores investeringsalternativ til helt almindelige

Sådan kan Hellebæk Klædefabrik komme til at se ud14.1.2021 12:19:35 CET | Pressemeddelelse

Visionerne for Hellebæk Klædefabrik er konkretiseret, og PensionDanmark og Velliv præsenterer nu deres bud på en helhedsplan for området med eksklusive boliger, et moderne og fremsynet kontorfællesskab, hvor der er rum til hjemmearbejdspladser og plads til både de nuværende og nye erhvervslejere, samt fællesfaciliteter og grønne områder, som kan bruges af både erhvervslejere og områdets beboere.

Udviklingen af Aalborg-bydelen Skalborg fortsætter, og 119 nye lejeboliger står snart klar14.1.2021 08:43:42 CET | Pressemeddelelse

Til foråret står CALUMs næste etape af Oasen klar på toppen af Skalborg Bakke i Aalborg, og udlejningen skydes nu i gang. De første 92 boliger i det fredfyldte og grønne område blev alle lejet ud i 2019. De sidste 119 boliger i Oasen står klar til indflytning fra 1. maj 2021. Boligerne opføres i høj arkitektonisk kvalitet, og de passer til alle behov. Med størrelser fra 48 til 120 m2 fordelt på 2, 3 eller 4 værelser egner Oasens boliger sig både til børnefamilier, unge og ældre. Fokus på det gode liv Der er tænkt over alle detaljer i Oasen, og det er, som navnet beskriver, en lille oase, man træder ind i. Den grønne gårdsplads byder bl.a. på flotte hække og eksotiske træer, og indbyder til ro og samvær med naboerne. ”Vores ambition er at skabe et fællesskab, der taler til sanserne. Den unikke beliggenhed og de bevidste valg af fællesfaciliteter gør området til en lille oase for de mange beboere, som får mere end blot et sted at bo. Og det tror vi på, er vigtigt, når boligsøgende skal v

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum