DEASDEAS

DEAS indgår bæredygtigt samarbejde med BetterHome

Del

DEAS har indgået samarbejde med den grønne organisation BetterHome, der sammen med Danfoss, Grundfos og Rockwool baner vejen for endnu flere bæredygtige løsninger i danske ejendomme.

Ambitionen for samarbejdet mellem BetterHome og DEAS er at mindske energiforbruget, forbedre indeklimaet og øge klimasikringen i de ejendomme, som DEAS har ansvaret for på vegne af investorer samt andelsbolig- og ejerforeninger.

”Vi har som aktør i den danske ejendomsbranche et stort ansvar for at bidrage til en bæredygtig omstilling. Vi ønsker at guide og inspirere vores kunder til en mere grøn adfærd. Det er en af målsætningerne i DEAS’ bæredygtighedsstrategi, og samarbejdet med BetterHome er et nyt og spændende skridt i den retning,” siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør/CEO i DEAS.

Screening af ejendomme er første skridt

Over den kommende periode vil BetterHome foretage en energiscreening af de over 900 andelsbolig- og ejerforeninger, som DEAS har i administration, for at finde frem til de foreninger, der har størst potentiale for et bæredygtigt løft og for at forbedre deres energimærke.

Screeningen kvalitetstjekkes af DEAS’ afdeling for teknik og bæredygtighed, og de pågældende foreninger bliver herefter tilbudt et møde med BetterHome og DEAS, hvor man gennemgår de mest rentable muligheder for foreningen, både hvad angår energirenoveringer, klimasikring og indeklima.

”Vi vejleder danske ejendomsejere i at opnå en grønnere ejendom, for det kan være svært at finde de mest egnede og rentable løsninger på egen hånd. Gennem et samarbejde med DEAS kan vi nå en lang række ejendomsejere, som kan have behov for rådgivning og konkrete anbefalinger,” siger Niels Kåre Bruun, adm. direktør i BetterHome.

BetterHome og DEAS forventer i slutningen af 2020 at kunne kontakte de foreninger, der har størst potentiale for at mindske deres energiforbrug gennem bæredygtige tiltag.

For mere information

adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, DEAS, mobil 27 90 10 35
adm. direktør Niels Kåre Bruun, BetterHome, mobil 22 20 25 60

Kort om DEAS-koncernen

DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.

Kort om BetterHome

Danfoss, Grundfos og ROCKWOOL har grundlagt BetterHome for at gøre det nemmere for danske boligejere at energirenovere boligen. BetterHome tilbyder helhedsorienteret vejledning om mulige løsninger inden for energibesparelser, indeklima og klimasikring af boligejendommene. Læs mere på https://betterhome.today.

Billeder

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

Udviklingen af Valby fortsætter: Nye centrale lejeboliger snart klar28.10.2020 08:19:06 CETPressemeddelelse

I marts 2021 står 56 nye moderne lejligheder klar på Trekronergade 124 i Valby, og udlejningen går nu i gang. Ejendommen ligger centralt i Valby, og kvaliteten er i højsædet i de nyopførte lejligheder. Trekronergade 124 rummer også 3 mindre butikker i stueplan. ”Vores ambition er at skabe gode boliger på centrale beliggenheder med et attraktivt lokalmiljø. Og så tror vi på, at trygge og behagelige rammer sikrer lejerne en bedre trivsel. Ejendommen på Trekronergade 124 er vores første boligejendom i Valby, som de seneste år har gennemgået en markant udvikling og er blevet et særdeles attraktivt sted at bosætte sig,” siger Mette Haarup, boligchef i C.W. Obel Bolig. Der er plads til alle i de nye boliger på Trekronergade 124 - både singler, par, mindre og større familier samt seniorer kan finde en passende bolig, da der her tilbydes boliger med 2-6 værelser fra 73-178 m². Alle lejlighederne har desuden privat terrasse eller altan, alt i hårde hvidevarer, gulvvarme i alle rum samt eget dep

COO til DEAS Asset Management3.6.2020 10:08:01 CESTPressemeddelelse

Michael Brogaard Rønnelund er per 1. juni 2020 udnævnt til COO (Chief Operating Officer) i DEAS Asset Management A/S. Der er tale om en nyoprettet stilling, der rummer det samlede operationelle ansvar for leverancerne til selskabets kunder. ”Vi løfter stadig flere og stadig mere komplicerede opgaver for vores kunder. Derfor samler vi nu det overordnede ansvar for vores leverancer hos Michael, der samtidig bliver overordnet ansvarlig for de mandater, som vores kunder har tildelt os,” siger Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management A/S, der rummer DEAS-koncernens asset management-aktiviteter. DEAS Asset Management blev i 2018 styrket strategisk med købet af Nordea Ejendomme og en lang række specialiserede profiler er blevet del af teamet. Med tiltrædelsen af en COO professionaliseres organisationen yderligere til glæde for kunderne. ”Michael er den helt rigtige til opgaven, da han har en dyb indsigt i forretningen og lang erfaring med at eksekvere strategier og få dem ud at le

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum