DEAS

DEAS Group, Lundgrens og CBRE vil sikre unge talenter i nyt netværk

Del

Nyt netværk på tværs af Transactions & Advisory Services i ejendomsbranchen skal sikre talentmassen og være med til at udvikle de nye eksperter.

Kim Beck, Head of Transactions and Advisory Services i DEAS Asset Management.
Kim Beck, Head of Transactions and Advisory Services i DEAS Asset Management.

Efter at have gennemført 16 transaktioner for klienter fordelt på bare 18 måneder, har Transactions & Advisory Services i DEAS Group med Kim Beck i spidsen taget initiativ til at samle et netværk af unge talenter med fokus på investeringer, transaktioner og capital market i tæt samarbejde med branchekollegaerne Lundgrens og CBRE.

Netværket kaldes ’Accelerate Group’, og deltagelse kan ansøges af alle, der arbejder inden for Transactions & Advisory Services i ejendomsbranchen. Netværket faciliteres af DEAS Group, Lundgrens og CBRE i fællesskab.

”Position forpligter. Ejendomsmarkedet er i konstant udvikling, en udvikling der bliver forstærket af den stigende internationalisering og politiske tiltag. For at sikre en bedre indsigt i de forskellige aspekter af markedet er det vigtigt at få både social og faglig sparring på tværs af kompetencer, især for de nye i branchen. Det er en sparring, som jeg selv manglede i starten af min karriere. Og det er lige præcis det, jeg håber, at vi vil opnå med dette netværk: At skabe et rum for de nye talenter, der vil styrke deres netværk og give dem flere faglige kompetencer,” fortæller Kim Beck, der er Head of Transactions and Advisory Services i DEAS Asset Management.

Første arrangement bliver afholdt i oktober, hvor DEAS Group CEO Rikke Lykke holder oplæg. Herefter vil næste arrangement blive afholdt hos Lundgrens i november, hvor relevante juridiske emner er i fokus, og herfra vil der være et månedligt arrangement med en ny gæstetaler.

”Vi har alle en stor viden inden for vores individuelle faglige områder, og når vi vidensdeler på tværs, har vi mulighederne for virkelig at opnå noget unikt. Derfor er det også en stor glæde, at mine kollegaer i branchen bakker op om netværket,” siger Kim Beck.

Vil du være del af Accelerate Group?
Ønsker du at deltage i netværket, kan du sende dit CV til accelerategroup@deas.dk.
Deltagelse er gratis.

For mere information
Camille Berner, Group Vice President, Marketing & Communications, mobil: 27 90 15 50

Kort om DEAS Group
DEAS Group (DEAS Holding A/S) er en nordisk full-service samarbejdspartner, der dækker hele værdikæden inden for fast ejendom fra Fund Management til Property Management inden for alle markedssegmenter; kontor, boliger, retail og logistik.
Vi servicerer en bred vifte af internationale og lokale investorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark samt lejere under to separate brands: DEAS Asset Management A/S og DEAS A/S, som begge er helejede selskaber i DEAS Gruppen.
Vores dedikerede team af mere end 900 ejendomsspecialister har indsigt i de lokale markeder og leverer alle typer af ydelser inden for ejendomsforvaltning, herunder Fund Management, Investment Management, Asset Management, ejendomsadministration, udlejning, byggeteknisk rådgivning, Facility Management og offentlig-private partnerskaber.
Vi opererer fra kontorer i otte nordiske byer, og den samlede portefølje under forvaltning omfatter mere end 2.600 ejendomme i alle markedssegmenter med et samlet areal på over 11 mio. m2 (AuM over 39 mia. EUR) i Norden.
DEAS Group ejes af Montagu Private Equity, en førende europæisk kapitalfond.
www.deasgroup.com

Billeder

Kim Beck, Head of Transactions and Advisory Services i DEAS Asset Management.
Kim Beck, Head of Transactions and Advisory Services i DEAS Asset Management.
Download
Kim Beck, Head of Transactions and Advisory Services i DEAS Asset Management.
Kim Beck, Head of Transactions and Advisory Services i DEAS Asset Management.
Download

Information om DEAS

DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg, Danmark

+45 70 30 20 20http://www.deasgroup.com

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

Gør plads til naturen: Ny screeningsmetode fra DEAS sætter tal på biodiversiteten14.11.2022 13:22:40 CET | Pressemeddelelse

Biodiversitet handler om naturens mangfoldighed, og den er under pres. Der bliver mindre og mindre plads til naturen og den biologiske mangfoldighed i Danmark. Og her kan de mange udearealer omkring ejendomme være med til at gøre en forskel. Helle Hangaard og hendes team i DEAS’ afdeling for Sustainability arbejder på biodiversitetsprojekter sammen med en række af DEAS’ investorer. DEAS har som ejendomsforvalter et særligt ansvar, da udearealerne ved de mange bolig- og erhvervsejendomme, som DEAS har ansvaret for, giver mulighed for at gøre en afgørende forskel for biodiversiteten. ”Der er mange måder at arbejde bevidst med planter på og derved skabe merværdi på flere parametre. Vi har mulighed for at skabe nogle udearealer både ved boliger og erhvervsejendomme, som både er med til at øge biodiversiteten og højne oplevelsesværdien og den sociale bæredygtighed. Mange af beboerne ønsker fx mere fællesskab omkring dyrkningshaver og andre grønne elementer,” siger Helle Hangaard. Derudover

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum