DEASDEAS

DEAS Group fortsætter i ambitiøst digitalt spor med nyt interationalt proptech partnerskab

Del

DEAS Group er investeret i fremtidens arbejdsplads - og efter et år med adskillige indgåede digitale partnerskaber er det seneste partnerskab med first moveren Spaceti et naturligt, men også modigt skridt på rejsen.

Rikke Lykke, Group CEO i DEAS
Rikke Lykke, Group CEO i DEAS

Den internationale PropTech-virksomhed Spaceti tilbyder services og produkter, der styrker den daglige kunde- og arbejdsoplevelse på kontorer ved at kombinere en indsigt i ejendomsdata, brugerdata og interaktionsdata. Det hjælper investorerne til at træffe databaserede beslutninger om ejendommens anvendelse samt sikrer en forbedret kundeoplevelse for både lejere og gæster. Kort sagt: Et bedre og mere fleksibelt arbejdsliv, med mindre besvær.

Vi styrker hermed vores platform, ’office as a service’, der skal øge transparensen og anvendeligheden af ejendomme for både kunder og investorer. Vi vil bidrage til at gøre kontorerne endnu mere attraktive og imødekomme det stigende behov for digitale løsninger, der skaber værdi for den enkelte bruger af ejendommen. Samarbejdet giver os mulighed for at tilbyde vores investorer og kunder nye services og produkter, der forbedrer brugen af og oplevelsen i de ejendomme, vi har ansvaret for,” siger Rikke Lykke, Group CEO i DEAS.

Spaceti er til stede i over 20 lande og benyttes allerede på over 200 arbejdspladser i Europa, Mellemøsten og Nordamerika.

Spaceti er med aftalens indgåelse DEAS Groups foretrukne samarbejdspartner i Norden, og parterne igangsætter som følge et tæt samarbejde til gavn for både brugere og ejere af ejendommene.

Fra konkrete brugerrettede funktioner til unikke indsigter
Spacetis services spænder bredt og rummer bl.a. parkeringsadministration og -booking, mødebooking og digitale receptionister, der byder gæster velkommen. Og med Spaceti kan data fra censorer højne både energieffektiviteten og indeklimaet i ejendomme.

Ved at kombinere en indsigt i ejendomsdata, brugerdata og interaktionsdata transformeres måden, vi integrerer nye teknologier på, og det giver investorerne mulighed for at træffe datadrevne beslutninger om, hvordan ejendommen udnyttes bedst,” siger Max Verteletskyi, CEO & Co-founder i Spaceti.

DEAS Group og Spaceti har begge forpligtet sig til løbende at samarbejde om at udvikle endnu flere digitale løsninger, der kan optimere erhvervsejendommes drift og effektivitet.

Stærkt partnerskab vil have en effekt på ejendomsmarkedet
Måden vi anvender kontorer på, har ændret sig markant de seneste år, og det stiller store krav til både investorer og lejere, når kompleks teknologi skal integreres i ejendommene.

Vores nye partnerskab med Spaceti giver lejere og investorer et unikt værditilbud, der sikrer netop det. Vi tror på, at platformen vil have en stor effekt på ejendomsmarkedet, og vi mener, at vi har ansvaret for at lede den transformation,” siger Nadim Stub, Group Vice President, Ventures & Partnerships, DEAS.

DEAS Group er allerede i indledende dialog med nogle af koncernens investorer om de mange muligheder, det strategiske partnerskab med Spaceti åbner op for. Spaceti bliver en aktiv del af DEAS Groups servicekoncept, hvor man kan købe platformen til sit kontor, ligesom DEAS Group vil foretage løbende service efter aftale.

Spaceti bliver også en integreret del af office management-platformen Good Monday, som DEAS Group opkøbte i marts 2022.

DEAS Group har desuden indgået samarbejder med Yavica, NORNORM og WiredScore inden for det sidste år. Partnerskabet med Spaceti udvider således DEAS Groups digitale varekatalog i endnu højere grad.

For mere information

Camille Berner, Group Vice President, Marketing & Communications, mobil: 27 90 15 50

Billeder

Rikke Lykke, Group CEO i DEAS
Rikke Lykke, Group CEO i DEAS
Download
Spacetis services spænder bredt og rummer bl.a. parkeringsadministration og -booking, mødebooking og digitale receptionister, der byder gæster velkommen. Og med Spaceti kan data fra censorer højne både energieffektiviteten og indeklimaet i ejendomme.
Spacetis services spænder bredt og rummer bl.a. parkeringsadministration og -booking, mødebooking og digitale receptionister, der byder gæster velkommen. Og med Spaceti kan data fra censorer højne både energieffektiviteten og indeklimaet i ejendomme.
Download

Information om DEAS

DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg, Danmark

+45 70 30 20 20http://www.deasgroup.com

Kort om Spaceti
Spaceti har siden sin etablering i 2016 produceret innovativ virksomhedssoftware og IoT-systemer til erhvervsejendomme. Tilsammen udgør de en integreret nøglefærdig løsning, der digitaliserer indendørs miljøer, gør erhvervskontorer interaktive og optimerer deres effektivitet og drift.

Læs mere på www.spaceti.com

 

Kort om DEAS Group
DEAS Group (DEAS Holding A/S) er en nordisk end-to-end strategisk samarbejdspartner, der dækker hele værdikæden i ejendomsbranchen.

DEAS Group er samarbejdspartner og rådgiver for nationale og internationale i Norden samt andre stakeholders under to separate brands: DEAS Asset Management A/S og DEAS A/S, som begge er helejede selskaber i DEAS Group.

Med basis i vores tre fokusområder, stakeholder management, social impact og innovation, leverer et dedikeret team af 1.000 ejendomsspecialister med dyb indsigt i de lokale markeder rådgivning og alle typer af services inden for fast ejendom, herunder fund, investment og asset management samt development og transaction & advisory services, samt ejendomsadministration, drift og vedligehold, byggeteknisk rådgivning med projektledelse og bygherre-, energi-, klima- og bæredygtighedsrådgivning, facility management & services, udlejning, center management samt offentlig-privat partnerskaber (OPP).

Vi er til stede i otte nordiske byer med en samlet portefølje under forvaltning på +2.600 ejendomme med et samlet areal på 13 mio. m2 og mere end 37 mia. EUR i forvaltet ejendomsværdi (AUM). DEAS Group ejes af den førende europæiske kapitalfond Montagu Private Equity.

Læs mere på www.deasgroup.com

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

Gør plads til naturen: Ny screeningsmetode fra DEAS sætter tal på biodiversiteten14.11.2022 13:22:40 CET | Pressemeddelelse

Biodiversitet handler om naturens mangfoldighed, og den er under pres. Der bliver mindre og mindre plads til naturen og den biologiske mangfoldighed i Danmark. Og her kan de mange udearealer omkring ejendomme være med til at gøre en forskel. Helle Hangaard og hendes team i DEAS’ afdeling for Sustainability arbejder på biodiversitetsprojekter sammen med en række af DEAS’ investorer. DEAS har som ejendomsforvalter et særligt ansvar, da udearealerne ved de mange bolig- og erhvervsejendomme, som DEAS har ansvaret for, giver mulighed for at gøre en afgørende forskel for biodiversiteten. ”Der er mange måder at arbejde bevidst med planter på og derved skabe merværdi på flere parametre. Vi har mulighed for at skabe nogle udearealer både ved boliger og erhvervsejendomme, som både er med til at øge biodiversiteten og højne oplevelsesværdien og den sociale bæredygtighed. Mange af beboerne ønsker fx mere fællesskab omkring dyrkningshaver og andre grønne elementer,” siger Helle Hangaard. Derudover

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum