DEAS

DEAS Asset Management opruster: Henter erfaren finansmand til at lede selskabet

Del

Benny Buchardt Andersen sættes nu i spidsen for DEAS Asset Management. Han skal realisere ambitionen om at blive Danmarks bedste asset manager.

Forrest Benny Buchardt Andersen, ny CEO i DEAS Asset Management A/S, midterst Kim Nielsen, COO i DEAS Asset Management og bagerst Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør/CEO i DEAS-koncernen
Forrest Benny Buchardt Andersen, ny CEO i DEAS Asset Management A/S, midterst Kim Nielsen, COO i DEAS Asset Management og bagerst Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør/CEO i DEAS-koncernen

Benny Buchardt Andersen, tidligere direktør i PenSam og senest tilknyttet Greystone, er valgt som ny CEO i selskabet DEAS Asset Management A/S. Han skal lede selskabet i tæt parløb med den erfarne ejendomsprofil Kim Nielsen, der har været direktør for DEAS Asset Management siden sommeren 2017.

”Vores ambitioner er tårnhøje, og vi sætter nu et stærkt og ambitiøst lederteam i DEAS Asset Management. Jeg er overbevist om, at vi med Benny Buchardt Andersen i spidsen når vores mål. Han er en yderst kompetent profil med stor erfaring fra finanssektoren,” siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør/CEO i DEAS-koncernen.

I sidste uge blev det offentliggjort, at DEAS-koncernen overtager Nordea Ejendomme, og DEAS Asset Management træder således for alvor ind på det voksende marked for asset management.

”I DEAS ser vi ejendomsforvaltning og ejendomsadministration som to forskellige services og fagområder, der kræver forskellige kvalifikationer og leverancer i kundens værdikæde. DEAS er i dag blandt Danmarks førende ejendomsadministratorer, og vi har sat os for at blive Danmarks bedste asset manager. Det kræver, at vi videreudvikler et konkurrencedygtigt og effektivt set-up, der matcher markedets efterspørgsel inden for både asset management og ejendomsadministration,” siger Henrik Dahl Jeppesen.

Der skrues op for alle ydelser
DEAS Asset Management byder velkommen til en række nye kolleger fra Nordea Ejendomme i løbet af 2018, og samtidig er rekrutteringen efter flere dygtige specialister til det nye asset management-team i gang. 

”DEAS Asset Management har et kæmpe potentiale, som vi nu skal i gang med at indfri. Jeg glæder mig til at få sat holdet i samarbejde med Kim Nielsen. Planen er, at vi inden for få måneder har de allerbedste talenter med mange forskellige profiler i vores asset management-team, der sammen skal bidrage til at skabe resultater og succes for vores kunder,” siger Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management.

Målsætningen er at kunne tilbyde alle ydelser inden for aktiv ejendomsforvaltning; både sourcing, asset management, investment support og investment risk management samt at tilbyde nye og bedre rapporteringer.

”Ved at samle kræfterne med Nordea Ejendomme styrker vi det samlede værditilbud til vores kunder og markedet. Og timingen er perfekt, da markedet for asset management er i vækst,” siger Kim Nielsen, COO i DEAS Asset Management.

Med overtagelsen af Nordea Ejendomme har DEAS Asset Management ansvaret for en samlet portefølje på cirka 27 mia. DKK.

Benny Buchardt Andersen tiltræder mandag den 10. september 2018.

For mere information
Henrik Dahl Jeppesen, administrerende direktør/CEO i DEAS-koncernen, mobil 27 90 10 35
Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management A/S, mobil 23 38 34 76
Kim Nielsen, COO i DEAS Asset Management A/S, mobil 40 32 86 37

Kort om DEAS Asset Management A/S
DEAS Asset Management tilbyder asset services, herunder porteføljerådgivning, risikoanalyse, forvaltning mv. for danske og internationale institutionelle investorer, fonde og familieejede selskaber. Fokus er såvel porteføljer som enkelt ejendomme/projekter inden for erhverv, logisk/lager og bolig. Selskabet forvalter i dag cirka 5 mia. DKK. Efter integration af Nordea Ejendomme vil DEAS Asset Management får ansvaret for en samlet portefølje på cirka 27 mia. DKK. DEAS Asset Management er godkendt af Finanstilsynet som forvalter af alternative investeringsfonde (FAIF). DEAS Asset Management A/S er et 100%-ejet datterselskab af DEAS Holding A/S.

Billeder

Forrest Benny Buchardt Andersen, ny CEO i DEAS Asset Management A/S, midterst Kim Nielsen, COO i DEAS Asset Management og bagerst Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør/CEO i DEAS-koncernen
Forrest Benny Buchardt Andersen, ny CEO i DEAS Asset Management A/S, midterst Kim Nielsen, COO i DEAS Asset Management og bagerst Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør/CEO i DEAS-koncernen
Download
Download

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

Rejsegilde på Frederiks Brygge: Hjertet i ny bydel står snart klar16.5.2019 08:46:34 CESTPressemeddelelse

16. maj 2019 er en milepæl for et af de største byggeprojekter i København. Rejsegildet for de sidste to projekter Pladehallen og Støbehuset i sidste etape i byggeriet af i alt ca. 1.300 boliger på Frederiks Brygge markerer, at de sidste lejligheder snart står klar, og at bydelens samlingspunkt – den sydvendte plads mod havnebassinet kan tages i brug af bebyggelsens beboere. Her er en marina på størrelse med Langelinie og Hellerup havn, samt en central plads på størrelse med Kultorvet. ”Vi er glade for at komme i mål med byggeriet. Den første bygning med ungdomsboliger og børnehave blev indviet i 2013, og vi har gradvist tilført området nye boliger og attraktioner, så bydelen nu fremstår venlig og levende. Det er positivt for København, for de mange med deres daglige gang i området og for Vellivs pensionskunder, som opnår et fornuftigt afkast på investeringen” fortæller Søren Tang Kristensen, ejendomsdirektør i Velliv, som fortsætter: ”Det er et stort projekt, vi har udviklet, hvor vi

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum