DEAS

DEAS Asset Management henter erfaren profil til at stå i spidsen for udviklingsaktiviteterne

Del

Claus Skytte er ny Head of Development i DEAS Asset Management. Han skal realisere potentialerne i kundernes porteføljer.

Claus Skytte tiltræder den 1. februar 2020 som chef for DEAS Asset Managements development team. Han kommer fra en stilling som direktør i udviklingsselskabet Bonava og har også mange års erfaring fra NCC som udviklingsdirektør.

”Claus er en yderst erfaren profil, der kommer med en udpræget kommerciel tilgang fra sin tid i byggebranchen, og han har solid erfaring med udvikling af både kontor- og boligejendomme. Med Claus om bord vil vi styrke vores service til kunderne,” siger Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management A/S, der rummer DEAS-koncernens asset management-aktiviteter.

DEAS Asset Management forvalter i dag en portefølje på cirka 30 mia. kr. for 15 danske og udenlandske investorer og er specialiserede inden for kontor og lager samt boligejendomme.

Claus bliver ansvarlig for at identificere udviklingsmulighederne i kundernes ejendomsporteføljer. Han får også ansvar for den kreative proces, der rummer koncept- og ideudvikling, samt den praktiske gennemførelse af projekterne. Han skal også være med til at opsøge nye udviklingsprojekter til fordel for kunderne.

”Jeg kommer fra en branche, hvor vi ofte starter helt fra bunden på bar mark. Som del af DEAS Asset Management får jeg en fantastisk mulighed for at være med til at finde og realisere nogle af de store potentialer og investeringsmuligheder, der ligger i vores kunders eksisterende porteføljer. Det være sig både hvilke ejendomme, vi skal løfte, samt hvordan vi skal løfte dem,” siger Claus Skytte.

Tre stærke teams løfter både tal og mursten

Med Claus om bord står DEAS Asset Management stærkt inden for både investment management, asset management og development.

”Vi har en stærk og professionel organisation, der er aktive i markedet, ser mulighederne, får ideerne og evner at føre dem ud i livet på vegne af kunden,” siger Benny Buchardt Andersen.

Christopher Elgaard Jensen leder teamet for investment management, der har det overordnede ansvar for at lokalisere og præsentere relevante investeringsmuligheder for kunden.

Michael Brogaard Rønnelund er Head of Asset Management. Han leder teamet af asset managers, der gennemfører ejendomsinvesteringer for kunden samt proaktivt driver og optimerer porteføljerne og leverer skræddersyet rapportering.

For mere information

Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management A/S, mobil 23 38 34 76


Kort om DEAS Asset Management A/S

DEAS Asset Management A/S rummer DEAS-koncernens asset management-aktiviteter. Selskabet tilbyder asset services, herunder porteføljerådgivning, risikoanalyse, forvaltning mv. for danske og internationale institutionelle investorer, fonde og familieejede selskaber. Fokus er på såvel porteføljer som enkelte ejendomme/projekter inden for erhverv, logisk/lager og bolig. DEAS Asset Management A/S er et 100%-ejet datterselskab af DEAS Holding A/S.

Billeder

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

COO til DEAS Asset Management3.6.2020 10:08:01 CESTPressemeddelelse

Michael Brogaard Rønnelund er per 1. juni 2020 udnævnt til COO (Chief Operating Officer) i DEAS Asset Management A/S. Der er tale om en nyoprettet stilling, der rummer det samlede operationelle ansvar for leverancerne til selskabets kunder. ”Vi løfter stadig flere og stadig mere komplicerede opgaver for vores kunder. Derfor samler vi nu det overordnede ansvar for vores leverancer hos Michael, der samtidig bliver overordnet ansvarlig for de mandater, som vores kunder har tildelt os,” siger Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management A/S, der rummer DEAS-koncernens asset management-aktiviteter. DEAS Asset Management blev i 2018 styrket strategisk med købet af Nordea Ejendomme og en lang række specialiserede profiler er blevet del af teamet. Med tiltrædelsen af en COO professionaliseres organisationen yderligere til glæde for kunderne. ”Michael er den helt rigtige til opgaven, da han har en dyb indsigt i forretningen og lang erfaring med at eksekvere strategier og få dem ud at le

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum