De tre vigtigste ting for mentalt velvære

Del

Mentalt velvære er ikke bare en trend i tiden, det er en fuldstændig afgørende faktor for at få succes med alle de vigtige ting i livet.

Annonce

Hvis du ikke har det godt mentalt, så påvirker det din familie, din partner, dit arbejde, dit fokus - alting. Mentalt velvære er en kompleks størrelse, og alle mennesker har deres egne individuelle udfordringer, men der er nogle helt fundamentale ting, der sikre dig det bedste fundament for at arbejde med dit mentale helbred. 

Rigeligt søvn

Det påvirker dig, hvis du ikke får sovet nok. Forskellige emner påvirker din søvn. Det handler både om gode vaner før sengetid, men også kvaliteten af din seng, hvis du sover dårligt på grund af din seng, så kan du tag et kig på Sengetid.dk. Her kan du få gode råd til at finde den rigtige seng til dit behov. 

Hvis du er i tvivl om, hvor meget du skal sove, så kan du læse mere om emnet her. Når du har sovet nok, så er du mere modstandsdygtig og har mere mentalt overskud.

Motion

Fysisk sundhed og mental sundhed går hånd i hånd. Mange tror fejlagtigt, at det er to forskellige ting, men de påvirker hinanden. Hvis du slås med mentale udfordringer, så er det svært at finde overskud og fokus til at motionere, men omvendt kan motion være et kæmpe skud mentalt velvære. 

Efter du har motioneret, så er der gang i blodomløbet og glædes hormonerne. Det gør dig altså bare glad i låget, og du kan sikkert godt lægge genkende til det, men derfor er det alligevel svært at få tid eller finde overskud. Hvis du ønsker at motionere, så vælg den type motion, der giver mening for dig. Lad være med at tænke, at ud skal løbe en ironman. Ligegyldigt hvilken type motion, det handler om, så er det bedre end ingen motion. Skab vaner, du kan holde i lang tid. 

Tal pænt til dig selv

Mange af os taler grimt til os selv. Vi siger ting til os selv, som vi aldrig ville sige til andre. Konstant at høre ens egne negative tanker omkring sig selv motivere faktisk ikke, det gør det modsatte. Det gør os kun endnu mere nedtrykte og deprimerede. Når du høre dig selv sige noget negativt til dig selv, så spørg: ‘Hvad ville jeg sige til min veninde, hvis hun var i min situation?’. Øv dig i at tal ordentligt til dig selv. 

Billeder

Information om HEYMEDIA PARTNERS ApS

HEYMEDIA PARTNERS ApS
HEYMEDIA PARTNERS ApS
Vestergade 48 H 2
8000 Aarhus C

Følg pressemeddelelser fra HEYMEDIA PARTNERS ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HEYMEDIA PARTNERS ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum