Danske Spil A/S

De ryger ud af X Factor i morgen

Del

Talenterne er blevet fordelt blandt dommerne og liveshows er i fuld gang i den populære sangkonkurrence. Hver uge får du Danske Spils oddssætteres vurdering af, hvem der får lov at blive på den berømte X Factor scene, og hvem der får slukket drømmen

I fredags ramte Hiba med sangen You Should be Sad nok meget godt hendes sindstemning, da hun måtte sige et tårevædet farvel til de andre deltagere i X Factor.

-Vi havde forudset, at Hiba samt Neva og Ida ville ryge i farezonen, og at det nok ville være Hiba, der ville blive stemt hjem, lyder det fra Mathias Reimer Larsen, der har fire års erfaring med at sætte odds på deltagerne i den populære talentkonkurrence.

Oddssætteren forklarer desuden, at Lucca fredag aften for alvor satte sig i førersædet på vindersiden.

- Hun leverede en imponerende performance med Sam Smiths Fire on Fire, og stikker, som det ser ud nu, fuldstændig af fra de andre. Så vi har faktisk odds 1.85 på Lucca som vinder af X-faktor 2021, lyder det.

De to anden - og tredjeplads favoritter til at vinde konkurrencen er Nikoline med Oh Land, som mentor og Blackmans gruppe - The Kubrix.

-Både Nikoline og The Kubrix gjorde det rigtig godt i fredags. Og jeg mener faktisk godt, at de på nogle måder kan komme til at udfordre Lucca. Nikoline fordi hun synger på dansk, og The Kubrix fordi de er så mange, hvilket giver en god dynamik på scenen. Man kan sige det, sådan lidt sat på spidsen, at seerne måske er klar til, at der skal ske noget andet end, at en ung pige, der 'bare' synger godt, skal vinde konkurrencen, siger Mathias Reimer Larsen.

Der er odds 3.75 på Nikoline og odds 6,00 på The Kubrix.

I den anden, og mere negative ende, af favoritfeltet ligger Neva og Ida, som var i farezonen sidst, til odds 1.50 for at blive stemt hjem. De bliver efterfuldt af Martin Jensens sangere i den voksne gruppe – Dan Laursen og Vilson Ferati. De ligger begge til odds 6,00.

 
Se alle odds på X Factor-deltagerne her: her: https://danskespil.dk/oddset/sports/competition/11733/underholdning/danmark/danmark-x-factor/outrights?outrightseventid=4573133

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

 

 
What do you want to do ?
New mailCopy
 
What do you want to do ?
New mailCopy

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum