DEAS

De gamle studier i TV-Byen i Søborg bliver til stort boligprojekt

Del

Området med de sagnomspundne studier, der tidligere var en del af TV-Byen i Søborg, får nu nyt liv.

Visualisering
Visualisering

Private equity investor HighBrook Investors, der er majoritetsejer, det danske udviklingsselskab Fontaine og DEAS Asset Management er gået sammen om at udvikle mere end i alt 250 studie- og familieboliger på sammenlagt 12.300 m2 i området.

Fokus på affordable housing

Efter planen står de nye boliger klar i 2023 og føjer sig dermed til de allerede 1.000 nyere boliger og erhverv, der er skudt op i 2860 Søborg, siden DR flyttede fra det ikoniske postnummer i 2005, hvor omdannelsen af TV-Byen til boligområdet Gyngemose Park begyndte.

”Vi købte ejendommen i 2018 som en ca. 60% udlejet erhvervsejendom i en utidssvarende stand og stod med valget imellem at konvertere ejendommen til bolig eller at opdatere den til en moderne erhvervsejendom. Valget faldt på en konvertering til bolig, og vi har lagt vægt på at få tegnet en god sammensætning af studieboliger og familieboliger med fokus på at etablere såkaldt affordable housing-lejligheder. Vi synes, at projekteringen er lykkedes og glæder os til at se det færdige resultat i samarbejde med DEAS Asset Management og HighBrook,” siger ejeren af Fontaine, Claus Láfontaine Møller, der også er sælger af ejendommen.

Indbydende uderum

Udviklingen af boligerne sker ved at eksisterende bygninger ombygges og nye bygningerne opføres. Målet er at imødekomme beboernes behov for moderne hjem, hvor der er gode rammer for både fællesskab og privatliv.

Etableringen af rekreative områder er en gennemgående del af visionen for projektet, hvor grønne uderum kommer til at indbyde til uformelle møder og aktive fællesskaber.

DEAS Asset Management er co-investor

DEAS Asset Management har sourcet og forestået transaktionen og skal nu stå for at færdigudvikle projektet, byggestyringen og også asset management. Der er samtidig indgået en aftale med DEAS A/S om property management.

”Det er ikke første gang, at DEAS Asset Management indgår i et joint venture som co-investor, men det er første gang, at vi selv indtager en plads i ejerkredsen på et så tidligt stadie i et ejendomsudviklingsprojekt. Vi glæder os meget til at give det tidligere studieområde nyt liv og skabe gode hjem for studerende og familier. Mindre lejligheder har kun i et lille omfang været udbudt i Gyngemose Park, så vi ser et konkret behov for at skabe et mere varieret boligudbud i området og efterkomme den store efterspørgsel, der er efter denne type lejligheder,” siger Mette Seifert, CIO, DEAS Gruppen. 

Kort om projektet

  • De gamle studier i TV-Byen udvikles til studie- og familieboliger.
  • Der udvikles 155 studieboliger og 117 lejligheder på samlet 12.300 m2.
  • Projektet opføres i to etaper. Første etape, der rummer studieboligerne, afleveres forventeligt i februar 2023. Anden etape, der omfatter familielejlighederne, afleveres i april 2023.
  • Ejerkredsen bag projektet er HighBrook Investors, Fontaine og DEAS Asset Management.
  • Chase Global Assets og Accura har være samarbejdspartnere på casen.
  • Totalentreprenør er Jönsson Entreprise A/S.
  • Gyngemose Park har i dag et livligt nærmiljø med både boligejendomme og kontorerhverv omgivet af grønne store fællesarealer.


For mere information

CIO Mette Seifert, DEAS Gruppen, mobil + 45 27 90 12 12 
Head of Development Claus Skytte, DEAS Asset Management, mobil + 45 60 40 15 86

Kort om HighBrook Investors

HighBrook Investors er en private equity investor, der er grundlagt i 2010 og investerer i value-add i Europa og USA. Selskabet forvalter en række closed-end fonde på diskretionært mandat og investerer på vegne af institutionelle investorer. HighBrook samarbejder typisk med lokale asset managers og/eller indgår i joint ventures for at eksekvere forretningsplanerne. HighBrook er aktivt på udkig efter flere investeringsmuligheder i Danmark med særlig fokus på bolig- og last mile logistiksegmentet.


Kort om DEAS Asset Management A/S

INVESTMENT MANAGEMENT ∙ FUND MANAGEMENT ∙ ASSET MANAGEMENT
DEAS Asset Management er en førende investeringspartner inden for fast ejendom, der tilbyder ekspertydelser, herunder Fund Management, Investment Management og Asset Management i de nordiske lande. Vi giver institutionelle og private investorer, familiefonde og fondsforvaltere fuld adgang til ejendomsinvesteringer i Norden. Vores team af investeringsspecialister har en dokumenteret track record med levering af afkast, der ligger over markedet, i alle markedssegmenter: kontor, boliger, retail og logistik. Med placering i segmenterne core, core+ og value-add tilbyder vi end-to-end-services i hele værdikæden inden for fast ejendom. DEAS Asset Management har en integreret tilgang til ESG og digitalisering og veldefinerede investeringsstrategier. Et dedikeret team på mere end 100 investeringsspecialister forvalter ejendomsaktiver med stor indsigt i de lokale markeder samt segmentekspertise i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Med otte kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark har vi en stærk nordisk tilstedeværelse med indgående lokal ekspertise. Den samlede værdi af ejendomsporteføljen for både diskretionære og ikke-diskretionære mandater udgør over 8 mia. EUR og består af mere end 500 ejendomme i alle markedssegmenter med et samlet areal på over 3 mio. m2. DEAS Asset Management A/S er en del af DEAS Gruppen, som ejes af Montagu Private Equity, en førende europæisk kapitalfond.
www.deas-asset.com

Billeder

Visualisering
Visualisering
Download
Visualisering af studiebolig
Visualisering af studiebolig
Download
Visualisering af studiebolig
Visualisering af studiebolig
Download

Information om DEAS

DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg, Danmark

+45 70 30 20 20http://www.deasgroup.com

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

DEAS henter digital profil som ny Vice President for Marketing & Communications18.5.2022 11:44:50 CEST | Pressemeddelelse

Camille Berner er nyansat Vice President for Marketing & Communications hos DEAS Group og indtræder i koncernledelsen. Ambitionen er at styrke DEAS’ digitale tilstedeværelse og skabe mere synlighed omkring virksomheden. Ansættelsen glæder Group CEO Rikke Lykke. “Camille har den nødvendige, stærke digitale profil og kommer med en energi, som vi glæder os til at se afspejlet i vores kommunikation. Jeg synes, at DEAS fortjener mere opmærksomhed og et friskt pust,” siger Rikke Lykke om ansættelsen. Camille Berner har en juridisk baggrund fra Københavns Universitet, men har igennem sin karriere primært arbejdet med kommunikation og markedsføring. Hun har stor erfaring med både digitale og analoge medier, og hendes karriere udspringer af mode- og livsstilsbranchen. Camille Berner har desuden været selvstændig konsulent med speciale i digital kommunikation og branding. “Jeg må tilstå, at ejendomsbranchen er ny for mig, men da jeg blev kontaktet og hørte om DEAS’ digitale ambitioner og engagem

Annual Financial Statements for 2021: DEAS Group delivers fine results and puts greater focus on social and sustainable responsibility27.4.2022 09:02:33 CEST | Press release

Today, DEAS Group publishes its Annual Financial Statements and Corporate Social Responsibility Report for 2021. In 2021, DEAS Group achieved an increase in revenue of 18% compared to 2021. Revenue amounted to DKK 777.2 million, compared to DKK 657.6 million in 2020, with EBITDA at DKK 79.4 million in 2021. The result for the year was a profit of DKK 32.2 million after tax. ‘It’s been a year of great business growth. International investors in particular have chosen to partner with DEAS, with an improvement in earnings from the underlying business, which is nonetheless affected by significant one-off costs of more than DKK 20 million relating to the acquisition of activities in 2021 etc. It is wonderful to see that the efforts of our many highly skilled and dedicated employees achieved such fine results. 2021 was a year in which we launched a major change process in DEAS Group, of which we will really begin to see the results in 2022. We must become a partner creating even more value a

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum