DEAS

De gamle studier i TV-Byen i Søborg bliver til stort boligprojekt

Del

Området med de sagnomspundne studier, der tidligere var en del af TV-Byen i Søborg, får nu nyt liv.

Visualisering
Visualisering

Private equity investor HighBrook Investors, der er majoritetsejer, det danske udviklingsselskab Fontaine og DEAS Asset Management er gået sammen om at udvikle mere end i alt 250 studie- og familieboliger på sammenlagt 12.300 m2 i området.

Fokus på affordable housing

Efter planen står de nye boliger klar i 2023 og føjer sig dermed til de allerede 1.000 nyere boliger og erhverv, der er skudt op i 2860 Søborg, siden DR flyttede fra det ikoniske postnummer i 2005, hvor omdannelsen af TV-Byen til boligområdet Gyngemose Park begyndte.

”Vi købte ejendommen i 2018 som en ca. 60% udlejet erhvervsejendom i en utidssvarende stand og stod med valget imellem at konvertere ejendommen til bolig eller at opdatere den til en moderne erhvervsejendom. Valget faldt på en konvertering til bolig, og vi har lagt vægt på at få tegnet en god sammensætning af studieboliger og familieboliger med fokus på at etablere såkaldt affordable housing-lejligheder. Vi synes, at projekteringen er lykkedes og glæder os til at se det færdige resultat i samarbejde med DEAS Asset Management og HighBrook,” siger ejeren af Fontaine, Claus Láfontaine Møller, der også er sælger af ejendommen.

Indbydende uderum

Udviklingen af boligerne sker ved at eksisterende bygninger ombygges og nye bygningerne opføres. Målet er at imødekomme beboernes behov for moderne hjem, hvor der er gode rammer for både fællesskab og privatliv.

Etableringen af rekreative områder er en gennemgående del af visionen for projektet, hvor grønne uderum kommer til at indbyde til uformelle møder og aktive fællesskaber.

DEAS Asset Management er co-investor

DEAS Asset Management har sourcet og forestået transaktionen og skal nu stå for at færdigudvikle projektet, byggestyringen og også asset management. Der er samtidig indgået en aftale med DEAS A/S om property management.

”Det er ikke første gang, at DEAS Asset Management indgår i et joint venture som co-investor, men det er første gang, at vi selv indtager en plads i ejerkredsen på et så tidligt stadie i et ejendomsudviklingsprojekt. Vi glæder os meget til at give det tidligere studieområde nyt liv og skabe gode hjem for studerende og familier. Mindre lejligheder har kun i et lille omfang været udbudt i Gyngemose Park, så vi ser et konkret behov for at skabe et mere varieret boligudbud i området og efterkomme den store efterspørgsel, der er efter denne type lejligheder,” siger Mette Seifert, CIO, DEAS Gruppen. 

Kort om projektet

  • De gamle studier i TV-Byen udvikles til studie- og familieboliger.
  • Der udvikles 155 studieboliger og 117 lejligheder på samlet 12.300 m2.
  • Projektet opføres i to etaper. Første etape, der rummer studieboligerne, afleveres forventeligt i februar 2023. Anden etape, der omfatter familielejlighederne, afleveres i april 2023.
  • Ejerkredsen bag projektet er HighBrook Investors, Fontaine og DEAS Asset Management.
  • Chase Global Assets og Accura har være samarbejdspartnere på casen.
  • Totalentreprenør er Jönsson Entreprise A/S.
  • Gyngemose Park har i dag et livligt nærmiljø med både boligejendomme og kontorerhverv omgivet af grønne store fællesarealer.


For mere information

CIO Mette Seifert, DEAS Gruppen, mobil + 45 27 90 12 12 
Head of Development Claus Skytte, DEAS Asset Management, mobil + 45 60 40 15 86

Kort om HighBrook Investors

HighBrook Investors er en private equity investor, der er grundlagt i 2010 og investerer i value-add i Europa og USA. Selskabet forvalter en række closed-end fonde på diskretionært mandat og investerer på vegne af institutionelle investorer. HighBrook samarbejder typisk med lokale asset managers og/eller indgår i joint ventures for at eksekvere forretningsplanerne. HighBrook er aktivt på udkig efter flere investeringsmuligheder i Danmark med særlig fokus på bolig- og last mile logistiksegmentet.


Kort om DEAS Asset Management A/S

INVESTMENT MANAGEMENT ∙ FUND MANAGEMENT ∙ ASSET MANAGEMENT
DEAS Asset Management er en førende investeringspartner inden for fast ejendom, der tilbyder ekspertydelser, herunder Fund Management, Investment Management og Asset Management i de nordiske lande. Vi giver institutionelle og private investorer, familiefonde og fondsforvaltere fuld adgang til ejendomsinvesteringer i Norden. Vores team af investeringsspecialister har en dokumenteret track record med levering af afkast, der ligger over markedet, i alle markedssegmenter: kontor, boliger, retail og logistik. Med placering i segmenterne core, core+ og value-add tilbyder vi end-to-end-services i hele værdikæden inden for fast ejendom. DEAS Asset Management har en integreret tilgang til ESG og digitalisering og veldefinerede investeringsstrategier. Et dedikeret team på mere end 100 investeringsspecialister forvalter ejendomsaktiver med stor indsigt i de lokale markeder samt segmentekspertise i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Med otte kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark har vi en stærk nordisk tilstedeværelse med indgående lokal ekspertise. Den samlede værdi af ejendomsporteføljen for både diskretionære og ikke-diskretionære mandater udgør over 8 mia. EUR og består af mere end 500 ejendomme i alle markedssegmenter med et samlet areal på over 3 mio. m2. DEAS Asset Management A/S er en del af DEAS Gruppen, som ejes af Montagu Private Equity, en førende europæisk kapitalfond.
www.deas-asset.com

Billeder

Visualisering
Visualisering
Download
Visualisering af studiebolig
Visualisering af studiebolig
Download
Visualisering af studiebolig
Visualisering af studiebolig
Download

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20http://www.deasgroup.com

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

Mette Seifert becomes new CIO of DEAS Group26.8.2021 11:30:01 CEST | Press release

DEAS Group, consisting of DEAS A/S and DEAS Asset Management A/S, has over the last years transformed from a Danish property management company to a Nordic full-service partner to property investors. Now another important step is being taken on the journey, with the appointment of Mette Seifert as the new CIO of DEAS Group. Mette Seifert will contribute to supporting investment strategies and creating strong results for the company’s institutional investors via DEAS’ strong pan-Nordic platform and network. “I’m thrilled to have Mette join our team. She is among the very best in asset and investment management, brings international expertise and a strong track record in the Nordic property market. Mette will contribute to DEAS Group’s overall ambition to strengthen our Nordic profile and offer value to our current and future clients,” says Rikke Lykke, Group CEO of DEAS. Strong results for clients Mette Seifert is a well-known profile within the real estate industry. She contributed to

Mette Seifert bliver ny CIO for DEAS Gruppen26.8.2021 11:19:57 CEST | Pressemeddelelse

DEAS Gruppen, der består af DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, har de senere år gennemgået en transformation fra at være et dansk ejendomsforvaltningsselskab til at være en nordisk full-service samarbejdspartner for ejendomsinvestorer. Nu tages endnu et vigtigt skridt på rejsen med ansættelsen af Mette Seifert som ny CIO for DEAS Gruppen. Mette Seifert skal bidrage til at understøtte investeringsstrategier og skabe stærke resultater for selskabets institutionelle investorer via DEAS’ stærke pan-nordiske platform og netværk. ”Jeg er utrolig glad for at have fået Mette med på holdet. Hun er blandt de allerdygtigste inden for asset og investment management, kommer med internationale kompetencer og en virkelig stærk track record på det nordiske ejendomsmarked. Mette skal bidrage til DEAS Gruppens overordnede ambition om at styrke den nordiske profil og værditilbud til vores nuværende og kommende kunder,” siger Rikke Lykke, Group CEO i DEAS. Stærke resultater for kunderne Mette Seifert

DEAS Group strengthens its international perspective with appointment of Rikke Lykke as new Group CEO27.7.2021 07:41:03 CEST | Press release

DEAS Group, consisting of DEAS A/S and DEAS Asset Management A/S, has over the last years transformed from a Danish property management company to a Nordic full-service partner to property investors. A significant step on this journey was made earlier this year with the acquisition of Aberdeen Standard Investments’ direct Nordic real estate activities – and DEAS Group aims to continue this strategic expansion. To this end, DEAS Group’s Board of Directors is pleased to announce the appointment of Rikke Lykke as new Group CEO. Rikke Lykke will assist and accelerate the strategic development of the Group at an international level. She will join on 1 August 2021. “Rikke Lykke brings an international profile that will strengthen our senior leadership capabilities with a strong track record and expertise within professional management and investment in real estate and has excellent knowledge of Nordic and international property markets. On behalf of the Board of Directors, I welcome Rikke to

DEAS styrker sit internationale perspektiv. Rikke Lykke tiltræder som ny Group CEO for DEAS Gruppen27.7.2021 07:39:56 CEST | Pressemeddelelse

DEAS Gruppen, der består af DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, har de senere år gennemgået en transformation fra at være et dansk ejendomsforvaltningsselskab til at være en nordisk full-service samarbejdspartner overfor ejendomsinvestorer. Et betydningsfuldt skridt på denne rejse blev taget tidligere på året med opkøbet af Aberdeen Standard Investments nordiske aktiviteter inden for fast ejendom – og DEAS Gruppen ønsker at fortsætte denne strategiske udvikling. DEAS Gruppens bestyrelse er glade for at kunne meddele ansættelsen af Rikke Lykke som ny CEO for DEAS Gruppen. Rikke Lykke skal bistå og accelerere den strategiske udvikling af koncernen på internationalt plan. Rikke Lykke tiltræder 1. august 2021. "Rikke Lykke bibringer en international profil, som vil styrke vores øverste ledelse med internationale kompetencer og en stærk track record og ekspertise inden for management af og investering i fast ejendom, og hun besidder en stor viden om det nordiske og internationale ejendom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum