Dansk Håndbold Forbund

De frivillige hyldes ved VM

Del

I forbindelse med kvindernes VM på hjemmebane sætter Dansk Håndbold Forbund fokus på frivilligheden og lancerer i den forbindelse en video, der anerkender den vigtige indsats fra ildsjælene i håndbold-Danmark.

I denne måned afvikles det 22. verdensmesterskab i kvindehåndbold på dansk grund, og i den forbindelse har Dansk Håndbold Forbund valgt at hylde den store frivilligindsats, der ikke kun er en afgørende del af VM-slutrundens maskinrum, men som er hele det fundament, dansk håndbold bygger på.

”Til dette mesterskab alene har vi 1200 frivillige i gang, og det er derfor helt oplagt at benytte lejligheden til at sætte fokus på vigtigheden og værdien af den frivillige indsats,” lyder det fra Morten Stig Christensen, generalsekretær i DHF, der uddyber:

”Når vi er i stand til at generere et overskud til vores mesterskaber på hjemmebane, er det jo på grund af alle de frivillige hænder, og det er også derfor, vi øremærker overskuddet til breddeaktiviteter, så vi sikrer, at pengene kommer ud at arbejde, hvor det er til gavn for foreningerne.”

Hjertefrivillige får særlig VM-oplevelse
Udover videoen har DHF ladet foreninger nominere deres såkaldt hjertefrivillige, som har kunnet vinde en helt speciel oplevelse i VM-arenaerne. Og der er en helt særlig grund til, at det er helt oplagt at lade VM være afsættet til anerkendelsen.

”Alle håndboldstjernerne, vi ser til dette VM, startede jo ude i foreningerne, hvor de frivillige trænere og ledere har lært dem at kaste og gribe og motiveret dem til at dyrke deres håndboldtalenter. Jeg synes, det er vigtigt, at vi husker at synliggøre og anerkende dette arbejde, og det er mit grundlæggende syn, at vi aldrig må glemme, hvor det hele starter, nemlig i foreningerne,” afrunder Morten Stig Christensen.

Se videoen her: https://youtu.be/yyFdu3_fpF8 

Følg VM på Facebook, Instagram, Twitter og Snapchat:
Heart of handball

Information om Dansk Håndbold Forbund

Dansk Håndbold Forbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 24 00http://www.dhf.dk/

Følg pressemeddelelser fra Dansk Håndbold Forbund

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Håndbold Forbund

Dagens debat på Folkemødet: Kommuner og foreninger – sammen om idrætten eller hvad?16.6.2016 05:30pressemeddelelse

Dansk Håndbold er taget på folkemødet for at sætte foreningsliv og idræt til debat i en bred samfundskontekst. Torsdag sætter vi to borgmestre i stævne sammen med Team Danmarks direktør og DGI’s formand. Vi stiller dem spørgsmålet: Hvordan sikres en bæredygtig udvikling i lokalsamfundet parallelt med en kommunal investering i idrætsfaciliteter og elitesatsninger i idrætslivet?