Salling Group

De første danske frilandskartofler er klar i føtex

Del

Et stykke fast inventar på sommer-tallerkenerne er klar i føtex. Årets første danske kartofler er nemlig gravet op under åben himmel og kan nu købes i tre sjællandske føtex’er.

Der er forår i luften, og den danske sommer begynder så småt at nærme sig. Forår og sommer er også lig med danske kartofler fra friland – og nu er de allerførste i år gravet op under åben himmel og klar til kunderne i føtex Lautrupcentret, Roskilde og Egedal.

-Det er altid en varsel om sol og sommer, når årets første danske kartofler fra friland er klar i vores butikker. Desværre kan vi ikke selv styre, hvornår kartoflerne, der er opdyrket under åben himmel, er klar - heldigvis har vi dygtige leverandører, der år efter år sørger for tidlige sommerkartofler, Knud Pedersen, der er frugt og grønt-indkøber i Salling Group.

Det er leverandøren Ryttergårdens Gårdbutik ved Gundsølille, der ligger nord for Roskilde, som i første omgang leverer 6 kilo ny-opgravede kartofler. De 6 kilo rækker næppe langt til en start, men Ryttergårdens Gårdbutik vil levere lidt større mængder, når sæsonen for alvor går i gang.

Indtil da kan kartoflerne købes i føtex i Lautrupcentret, Egedal og Roskilde, inden alle får mulighed for at sætte tænderne i den danske sommerklassikker.

Ryttergårdens Gårdbutik har gennem de sidste år været drevet som et familieprojekt, hvor især de tidlige kartofler er i fokus. Gårdbutikken vil udover kartofler også levere jordbær og ærter gennem de næste måneder.

Efter planen lander de nye danske kartofler i butikkerne omkring middagstid 12. april.

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Salling Roofgarden åbner med installationer af verdenskendt dansk kunstner11.5.2022 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Når Salling Roofgarden åbner til sommer, bliver det udover med et væld af træer, buske og planter højt oppe under åben himmel også med en hel serie af unikke kunstværker af en af Danmarks mest markante og anerkendte kunstnere. På toppen af Aarhus vil Jeppe Hein udfordre de sociale rum, vi opholder os i og opfordre til samvær og eftertanke. I første omgang med en serie unikke og skulpturelle bænke, og til efteråret følger kunstneren op med en større spejlinstallation, der bryder den blomstrende oase op, spejler gæsten i haven og trækker himlen ned i buskadset for på den måde at skubbe til vores forestilling om grønne, urbane områders rolle og muligheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum