Telia Danmark

De 10 mest populære mobiler i februar + top fem mobiler indleveret til Telia Recycle

Del
Apples topmodeller indtager de tre pladser øverst på listen i denne måneds top 10. Samsung følger efter som nummer fire og seks. Hos Telia Recycle er iPhone 11 og Galaxy S21 de mest populære modeller at aflevere til genbrug.

Apple er tilbage på toppen - endda på alle tre pladser - når man kigger på den foregående måneds mest populære mobiler hos Telia. Apple iPhone 13, iPhone 14 og iPhone 14 Pro er øverst på listen. Der er også plads til både Samsung, Motorola og OnePlus på månedens topliste. 

Den fulde liste ser således ud: 

 1. Apple iPhone 13
 2. Apple iPhone 14
 3. Apple iPhone 14 Pro
 4. Samsung Galaxy A53 DS
 5. Apple iPhone 14 Pro Max
 6. Samsung Galaxy S23 Ultra
 7. OnePlus 11
 8. Samsung Galaxy S23
 9. Motorola Moto G22
 10. Samsung Galaxy S22 Ultra

I Telia Recycle regi er Apple iPhone 11 og 11 Pro de modeller, som flest har afleveret til genbrug. Men også her er der plads til Samsung på listen som nummer tre og fire. Den fulde top 5 ser således ud: 

 1. Apple iPhone 11
 2. Apple iPhone 11 Pro
 3. Samsung Galaxy S21 Ultra
 4. Samsung Galaxy S21
 5. Apple iPhone 12

Telia Recycle er en del af Telias indsats for bæredygtighed. Gennem initiativet har kunder mulighed for at aflevere brugte mobiltelefoner og få kontante rabatter ved køb af nyt udstyr. 

Læs mere om Telia Recycle her - og se mere information om mobilerne - herunder priser og butikker - på Telias hjemmeside

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er mere end 700 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum