Singleplus.dk

Dating-kongen køber op igen: Vil ændre livet for singleforældre

Del

Morten Wagner og Freeway-koncernen fortsætter opkøbstogten. Med Singleplus.dk satser de nu på oplevelser, inspiration og rabatter for singleforældre og deres børn.

At være single handler om andet end at finde en kæreste. Det har dating-kongen Morten Wagner måtte sande, efter i næsten 20 år at have stået bag Danmarks nok mest velkendte datingtjenester - Dating.dk og Single.dk.

Morten Wagner fortæller: “Vi ved rigtig rigtig meget om det at være single, og om at finde den rigtige kæreste. Men vi forsøger hele tiden at udvide forretningen, og derfor har det været naturligt at kigge på hvilke andre behov vores kunder har. Rigtig mange af vores dating-kunder har børn, og som nyudklækket singlemor- eller far handler det ikke kun om at skulle ud og finde en kæreste. Det handler i rigtig høj grad om at skulle skabe et nyt og spændende liv, med nye bekendtskaber, inspiration og oplevelser - både med og uden sine børn. Derfor har vi opkøbt Singleplus.dk, som vi har store forventninger til”.

Singleplus har eksisteret siden 2005, og har igennem tiden faciliteret mere end 38.000 arrangementer med og uden børn. Morten Wagner fortsætter: “Singleplus har et ekstremt stærkt community, der ikke ses mange andre steder på internettet. Forretningsmæssigt har succesen været begrænset, men det skal vi nok få vendt op og ned på. Jo bedre en forretning det bliver, jo bedre en tjeneste kan vi tilbyde. Så det kommer både os og medlemmerne til gode i sidste ende”.

Dating-kongen har tidligere udtalt at han startede Dating.dk fordi han elskede damer. Børn har han dog ikke selv, og matchet kan derfor være svært at få øje på. Morten Wagner afslutter: “Jeg har nogle fantastiske nevøer og niecer som jeg elsker overalt på jorden. Men jeg bor i Schweiz, og ser dem derfor ikke til daglig. Singleplus er for mig derfor også en måde at være med til at gøre en forskel for børn og deres forældre, og på den måde kunne give dem nogle oplevelser de forhåbentlig aldrig glemmer. Jeg glæder mig virkelig meget til sommer, hvor vi blandt andet sender over 500 medlemmer til Langelandsfestival, der har reserveret et særligt område kun til os”.


Morten Wagner oplyser at købsprisen er hemmelig. Ny direktør for selskabet er Jonas Cronfeld, der også har været en af de ledende kræfter bag Single.dk.

For nærmere information kontakt Jonas Cronfeld, jonas@singleplus.dk, tlf. 42804260.

Billeder

Information om Singleplus.dk

Følg pressemeddelelser fra Singleplus.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.