Danske Spil A/S

Dårligt mobilnetværk i Parken sikrer ung fynbo gevinst på 24.310 kroner for en 20’er

Del

19-årige Tristan Birkerød fra Nordfyn havde onsdag en af den slags dage, som de fleste kun kan drømme om: Mens han var til Champions League-kamp i Parken, vandt han næsten 25.000 kroner på oddset, fordi han ramte 13 kampe lige på til odds 1.215. Og fordi Parkens mobilnetværk ikke lod ham lukke spillet undervejs.

Der var i alt 16 kampe i Champions League tirsdag og onsdag i denne uge, og 19-årige Tristan Birkerød fra Søndersø på Nordfyn havde et godt øje til de 13 af dem.

Han lavede en lang kupon på oddset, hvor han forudså vinderne af de 12 første kampe – og så satte han et kryds ud for uafgjort i den sidste kamp mellem FC København og Dortmund, som han selv skulle over for at se i Parken.

”Jeg var i Parken og så kampen mellem FC København og Dortmund, og det var den sidste kamp, jeg manglede, så der var vist mange, der kiggede lidt skævt til mig, da jeg jublede over 1-1,” griner fynboen.

”Nu skal jeg ikke bande, men det var virkeligt nervepirrende at se kampen i Parken. I de sidste 10-15 minutter havde FCK tre store chancer, hvor de burde have scoret og Dortmund havde to!” fortæller han.

Kuponens første fem kampe var allerede gået hjem tirsdag, så udover FCK-kampen, var der syv andre kampe, hvor Tristan Birkerød fulgte med via opdateringerne på storskærmene i Parken.

På et tidspunkt i løbet af første halvleg så det så fornuftigt ud, at Tristan besluttede sig for at lukke væddemålet via Danske Spils app.

”Jeg prøvede at lukke den for 1.800 kroner, men så havde min mobiltelefon ingen net-forbindelse i Parken. Jeg prøvede at genstarte appen, men jeg kunne stadig ikke lukke den,” forklarer han.

Da Manchester City så lidt senere kom bagud i kampen mod Sevilla, så var han klar til at glemme alt om oddset og bare nyde fodboldkampen.

”Ja, der tænkte jeg: Lad nu bare FCK score 100 mål, så vi alle får en god aften…. Men så da City udlignede til 1-1, så det pludselig spændende ud!” fortæller han.

13 rigtige - nummer 14 var forkert

Der blev i alt scoret 31 mål i de syv andre kampe onsdag aften, og de mange mål gjorde det ikke nemmere at lukke væddemålet, og til sidst måtte den 19-årige fynbo simpelthen bare krydse fingre for, at det gik, som det skulle.

Og det gjorde det: Trods store chancer i begge ender af banen, endte det med uafgjort i den 13. og sidste kamp på kuponen.

Med 13 rigtige kampe på kuponen, så var der tre opgør fra Champions League, som Tristan Birkerød ikke spillede på. Blandt andet FC Porto, som hjemme slog Atletico Madrid, og den unge fynbo indrømmer blankt, at det var et resultat, som han ikke havde forudset.

Det var med andre ord meget heldigt, at han nøjedes med ’kun’ at spille de 13, og lod de tre sidste være:

”Heldigt? Jeg ville jo kalde det ’godt’…” siger han med et grin.

Vinderkuponen:

1.Marseille - Tottenham 2, odds 2,35

2.Rangers - Ajax 2, odds 1, 85

3.Viktoria Plzen - Barcelona 2, odds 1,33

4.Sporting - Eintracht Frankfurt 2, odds 2,80

5.FC Bayern - Inter 1, odds 1,42

6.Real Madrid - Celtic 1, odds 1,23

7.Shakhtar Donetsk - RB Leipzig 2, odds 1,65

8.Chelsea - Dinamo Zagreb 1, odds 1,30

9.Juventus - Paris Saint Germain 2, odds 1,60

10.AC Milan - Red Bull Salzburg 1, odds 1,50

11.Maccabi Haifa – Benfica 2, odds 1,67

12.Manchester City – Sevilla 1, odds 1,25

13.FC København – Dortmund x, odds 4.00

Samlet odds 1.215,53, indskud 20 kroner: Gevinst 24.310,50.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum