Emirates

Danskernes vinterferie går til sol, sand og saltvand!

Del
PRESSEMEDDELELSE: Vinterferien nærmer sig og ifølge verdens største internationale flyselskab, Emirates, prioriterer danskerne atter vinterferien højt. Flyselskabet melder allerede nu om stor interesse for afgange til blandt andet Dubai, Thailand, Maldiverne og Bali.

Til jul drømmer mange danskere om sne og kælketure, men når vi nærmer os vinterferien, melder lysten til lidt sol på næsen og lunt og lækkert badevand sig.

Morten Balk, Emirates' danske landechef, kan bekræfte den tendens. Flyselskabet har allerede nu rigtig god belægning på afgange til populære, eksotiske destinationer med solskin og azurblåt badevand, hvor man kan ryste vinterkulden af sig og opsuge lidt tiltrængt D-vitamin.

"Danskernes rejselyst er stadig intakt, i hvert fald når man som vi, ser på destinationerne uden for Europa," siger Morten Balk, og fortsætter:

"Kunderne booker deres rejse tættere og tættere på afrejse. Med det in mente, forventer vi derfor, med de bookinger vi allerede har nu, at udnytte vores kapacitet maksimalt på de mest populære rejsedage."

 
Danskernes Top 5 rejsedestinationer

Et kig i Emirates bookinger for februar 2023 viser præcis, hvor danskerne booker sig hen. Topdestinationerne ser ud som følger:

  1. Dubai – en foretrukken destination i de kolde måneder i Danmark, der byder på sol, strand og shopping i verdensklasse
  2. Thailand – en rigtig vinterklassiker for mange danskere
  3. Bali – et tropisk paradis med masser af seværdigheder og nogle af verdens bedste surfstrande
  4. Mauritius – en rolig og sikker paradisø lidt nord for Madagaskar
  5. Maldiverne – en destination mange har på deres bucket-list. De bounty-perfekte strande har længe tiltrukket danskerne

Morten Balk tilføjer, at den største vækst i bookinger hos Emirates er til destinationerne Thailand og Bali.  

Erhvervsrejser også i fremgang

Emirates i Danmark oplever desuden, at dansk erhvervsliv atter prioriterer at rejse til forretningsforbindelser i udlandet for at se produktionsfaciliteter og mødes med leverandører fysisk. Antallet af erhvervsrejsende hos Emirates, der rejser ud af Danmark, er steget til knap det tredobbelte siden 2021.

Emirates tilbyder et særdeles godt netværk ud af København via Dubai, og flyselskabet har et langt og godt samarbejde med dansk erhvervsliv. De mange ruter forbinder lokale, danske virksomheder med samarbejdspartnere i især Asien og Oceanien. Erhvervslivets topdestinationer lige nu er Dubai, Indien, Bangladesh, Korea, Filippinerne og Australien.

Styrker turismen i Danmark

Med dansk vækst i både forretnings- og fritidsrejsende er landechefen godt tilfreds efter et par temmelig turbulente år for branchen som helhed. Og som verdens største internationale flyselskab vil Emirates fortsat arbejde på at styrke turismen i Danmark med daglige direkte flyvninger til København – mere end 440 sæder hver eneste dag.

"Turismeerhvervet er en vital industri for hele Danmark. Udenlandske turister omsatte for DKK 61,8 milliarder* i 2019, en omsætning der skabte grundlag for 47 tusinde fuldtidsbeskæftigede*. Danmark er en inspirerende destination med masser af oplevelser i verdensklasse; museer, gastronomi og smukke by- og naturoplevelser. Vi glæder os til fortsat at spille en central rolle med at booste turismen til Danmark og forbinde verden til København og dermed resten af landet.” slutter Morten Balk.

___

* tallene er ifølge notat fra VisitDenmark, 5. oktober 2022.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Download
Emirates Airbus A380
Emirates Airbus A380
Download

Information om Emirates

Emirates
EmiratesHistorien om Emirates startede i 1985, da selskabet gik i luften med blot to fly. I dag råder Emirates over verdens største flåde af Airbus A380 og Boeing 777-fly, så selskabets rejsende kan nyde komforten ved flybranchens nyeste og mest effektive wide-body fly.

Emirates inspirerer rejsende over hele verden med et stadig voksende netværk af verdensomspændende destinationer, brancheførende underholdning ombord, regionalt inspireret køkken og service i verdensklasse.

Emirates flyver pt. til flere end 150 destinationer på seks kontinenter, og selskabet har fløjet på ruten København/Dubai siden 2011.

Læs mere her.

Følg pressemeddelelser fra Emirates

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Emirates

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum