Danske Spil A/S

Danskernes Tour-interesse eksploderet: Tror på Vingegaard og Mads P. i gult

Del

Hos danskernes spilleselskab, Danske Spil, oplever man overvældende interesse for årets Tour de France. Samtidig er Jonas Vingegaard storfavorit hos danskerne – halvdelen af alt spil på en samlet vinder af løbet er sat på det danske håb. Mads Pedersen løber med danskernes hjerter, og mod alle odds tror 25 pct. på, at han tager den gule trøje i København.

Dagen før løbsstart kan Danske Spil afsløre, at danskerne er umanerligt vilde med Tour de France i år. Tallene viser, at danskernes spil på en vinder af Touren allerede nu har overhalet samme spil fra hele sidste års Tour de France.

”Interessen er ikke bare stor, den er kolossal. Det spiller helt sikkert ind, at der er hjemmebanefordel i starten af løbet, og at hele landet er på den anden ende af den grund – det er nok ikke gået manges næse forbi, at verdens største cykelløb lægger vejen forbi det ganske land. Oven i det har vi en dansker, som bejler voldsomt til en podieplads, og det sætter uden tvivl gang i drømmene ude i de danske haver og stuer,” forklarer Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter hos Danske Spil.

Man kan også hos Danske Spil se, at der er 40 pct. større interesse for cykling generelt i år i forhold til tidligere år. Endnu et tegn på, at danskerne har taget sporten og de dygtige, danske pedalatleter til sig.

Vingegaard er storfavorit hos danskerne
Ser man på danskernes tiltro til de enkelte ryttere, kommer man ikke uden om 25-årige Jonas Vingegaard fra Glyngøre. Danskeren blev sidste år samlet nummer to i sin debut i verdens hårdeste cykelløb, og forventningerne til hans præstationer på de danske og franske landeveje er derfor naturligt nok til den høje side.

”Danskerne tror på Jonas Vingegaard og det på trods af, at han har en tydelig overmand i Tadej Pogacar. Det kan vi se i og med, at halvdelen af alt spil på en samlet Tour-vinder er lagt på Jonas Vingegaard. Det siger noget om, at danskerne oddser med både hjernen og hjertet, når de gør deres forhåbninger op. Der er ingen tvivl om, at danskerne tørster efter, at en rytter med dansk pas når helt til tops, og i år ser det ud til at være en reel mulighed. I Danske Spil har vi også Jonas Vingegaard blandt favoritter med 20 pct. chance (odds 5,00) for at stå i gult i Paris, og først efter de sidste to års vinder, Tadej Pogacar, som ser uhyggelig stærk ud,” siger Peter Emmike Rasmussen.

25 pct. tror på Mads Pedersen i gult efter København
Danskere i Touren er generelt populære hos hjemmebanepublikummet – især når man ser på de første etaper, som jo køres i Danmark. Peter Emmike Rasmussen afslutter;

”Vi kan se, at Mads Pedersen har indtaget danskernes hjerter, da de krydser fingre for, at hjemmebanefordelen bliver den afgørende x-faktor, der sender outsideren hurtigst over målstregen på 1. etape. Således viser tallene, at 25 pct. af alle væddemål på en 1. etapevinder mod alle odds er sat på, at Mads Pedersen ondulerer konkurrenterne, og dermed kan trække i den gule førertrøje i København.”

Endnu større tro er der på, at Mads Pedersen kører i top tre på 1. etape – her er tallet 31 pct. Oddsene på den gode Mads Pedersen er høje (odds 18,00), og Danske Spil mener, at han har cirka 5 pct. chance for at vinde 1. etape, da han ikke regnes som favorit.

Danske Spils presseafdeling kan kontaktes for yderligere information samt forespørgsel på interview med vores cykelekspert og oddssætter Peter Emmike Rasmussen.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum