eTilbudsavis

Danskernes mest uundværlige shopping-app er en tilbudsavis

Del

Alt imens PostNord ophører med at omdele fysiske tilbudsaviser, viser ny undersøgelse, at danskernes mest uundværlige shopping-app er en app for netop tilbudsaviser. “Interessant”, mener kendt forbrugerøkonom.

2.000 danskere er blevet spurgt hvilke tre apps, de mindst kan undvære på deres mobil og resultatet står i stærk kontrast til PostNords netop annoncerede ophør med omdeling af tilbudsaviser:

- Facebook er danskernes mest uundværlige app. Men når det kommer til shopping, viser vores undersøgelse, at eTilbudsavis har formået at lave en app som er den mest populære af sin slags, og som mange danskere ikke kan undvære i deres hverdag, siger Rune Werliin, Head of Marketing and Communications i AudienceProject, der har foretaget undersøgelsen.

PostNords ophør med omdeling af tilbudsaviser betyder dermed ikke, at selve tilbudsavisen er blevet mindre populær - den er derimod i kraftig vækst digitalt, mener holdet bag app'en:

- 21 % af danskerne takkede nej til fysiske tilbudsaviser i 2010, hvor vi lancerede app'en. I dag takker flere end 50 % af danskerne nej til fysiske tilbudsaviser. Nu ophører PostNord så med at omdele fysiske tilbudsaviser. Det kan dermed rejse spørgsmålet om, hvorvidt tilbudsavisen er døende. Vi mener dog at være et klart eksempel på det modsatte, da vi fra 2010 til i dag er gået fra 0 til 1,8 millioner downloads. Vi oplever dermed, at danskerne ikke takker nej til tilbudsavisen i sig selv, men blot nej til den fysiske udgave, siger Christian Birch, medstifter af eTilbudsavis-app'en.

Vi sparer papiret væk
Forbrugerøkonom i Nordea og forfatter, Ann Lehmann Erichsen, bemærker også den digitale omstilling:

- Dagligvarer vejer tungt i de fleste danskeres husholdningsbudgettet, og derfor prøver mange af os at spare penge på hverdagsindkøbene. Tilbudsaviserne på køkkenbordet har været manges hovedvej til de gode tilbud på dagligvarer, men nu tænker vi altså på miljøet og sparer papiret væk. I stedet henter vi tilbudsavisen elektronisk, og det er meget smartere, for vi har den altid på os via telefonen. Det gør det nemmere at tanke gode tilbud. Det er rent plus på kontoen.

Mere information

For mere information, kontakt venligst:

Christian Birch, eTilbudsavis
Medstifter

cb@etilbudsavis.dk
+45 28151070
etilbudsavis.dk

Rune Werliin, AudienceProject
Head of Marketing and Communications

rw@audienceproject.com
+45 60177666
audienceproject.com

Ann Lehmann Erichsen, Nordea
Forbrugerøkonom og forfatter

ann.lehmann.erichsen@nordea.dk
+45 61 55 81 81
nordea.com

Stiftet af unge iværksættere

eTilbudsavis-app'en er downloadet flere end 1,8 millioner gange af danskerne og anvendes af +70.000 danskere dagligt, +200.000 ugentligt og +400.000 månedligt. App'en er stiftet i 2010 af iværksætterne Christian Birch (28) og Morten Bo Rønsholdt (27). I dag er app'en tilgængelig i Danmark, Norge, Sverige og Holland. Holdet bag app'en består af 25 personer, som arbejder fra kontoret i København samt Buenos Aires. App'en kan downloades på http://bit.ly/2lzkiUD.

Billeder

Links

Information om eTilbudsavis

eTilbudsavis
eTilbudsavis
Arne Jacobsens Allé 16, 3.
2300 København S

+45 28151070https://etilbudsavis.dk