Teknologisk Institut

Danskerne vil på kursus online

Del

Online efteruddannelse er i kraftig vækst. Derfor satser Teknologisk Institut nu på at levere digital kompetenceudvikling til danske virksomheder via online kurser.

I flere år har undersøgelser vist, at den største barriere for kompetenceudvikling i danske virksomheder er selve tiden væk fra arbejdspladsen. Derfor er efterspørgslen på online kurser stigende, og nu opruster Teknologisk Institut Uddannelse med et stort online kursuskatalog.

- Vi har haft mere end 6.000 deltagere på vores webinarer - og hele vejen rundt har vi modtaget positiv feedback. Det har givet os mod på at satse mere på digital kompetenceudvikling, da vi ser, at markedet er ved at være modent til det. I takt med at samfundet er blevet mere digitaliseret, er der øget efterspørgsel på digital kompetenceudvikling siger centerchef for Uddannelse på Teknologisk Institut Janice Dyrlund Høst.

For to år siden tog Teknologisk Institut det første skridt i digital kompetenceudvikling med Instituttets lancering af online webinarer. I 2014 deltog 2.082, mens deltagertallet sidste år var 3.492. En stigning på 60 %. Teknologisk Institut efteruddanner årligt flere end 15.000 personer på forskellige uddannelser, kurser og konferencer i Taastrup, Odense, Aarhus, Aalborg og København.

- Med vores nye online kurser er det nu muligt for os også at levere kompetenceudvikling i de dele af Danmark, hvor vi ikke afholder traditionelle kurser - på dén måde sparer kursisterne transporttiden. Og da online kurser desuden er billigere end traditionelle kurser, så sparer deltagerne en del ved at vælge denne kursusform frem for den traditionelle, siger Janice Dyrlund Høst.

Det betyder dog langt fra, at de traditionelle kurser er ved at uddø - online kurser skal ses som et supplement hertil:

- Vi har mange kursusdeltagere, der ikke kunne drømme om at tage online kurser - men foretrækker face-to-face undervisning med direkte feedback fra såvel underviser som medkursister. Med online kurser rammer vi et nyt behov. I en tid, hvor mange virksomheder fortsat agerer under pres, er det nødvendigt at sænke virksomhedernes barriere for at investere i uddannelse, der kan bane vejen til forretningskritisk viden, nye færdigheder og kendskab til ny teknologi, tilføjer Janice Dyrlund Høst.

Online kurserne udbydes inden for områderne IT, Ledelse, Effektivitet, Konflikthåndtering, HR og Personale og Kommunikation.

Læs mere om det samlede udbud af online kurser: www.teknologisk.dk/onlinekurser

Yderligere oplysninger: Centerchef Janice Dyrlund Høst, Teknologisk Institut, Uddannelse, mail: jdy@teknologisk.dk - mobil: 7220 3057


Teknologisk Institut styrker danske virksomheder ved hjælp af banebrydende teknologier og mere end 1.100 medarbejderes faglige ekspertise. Årligt kommer det mere end 10.000 virksomheder til gavn inden for så forskellige områder som; energi, fødevarer, life science, materialer, byggeri og produktion. Teknologisk Institut har datterselskaberne Danfysik A/S, Dancert A/S, Teknologisk Institut AB Sverige, DTI Polska, DTI Spain samt 50 % af Syddansk Teknologisk Innovation A/S.

Læs mere om Instituttet.

Har du brug for yderligere oplysninger, fotos, udtalelser eller andet, er du meget velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen på tlf. 72 20 10 66 - eller kommunikation@teknologisk.dk

Kontakter

Billeder

Information om Teknologisk Institut

Teknologisk Institut
Gregersensvej
2630 Taastrup

7220 2000http://www.teknologisk.dk/

Teknologisk Institut styrker danske virksomheder ved hjælp af banebrydende teknologier og mere end 1.100 medarbejderes faglige ekspertise. Årligt kommer det mere end 10.000 virksomheder til gavn inden for så forskellige områder som; energi, fødevarer, life science, materialer, byggeri og produktion. Teknologisk Institut har datterselskaberne Danfysik A/S, Dancert A/S, Teknologisk Institut AB Sverige, DTI Polska og DTI Spain.

Læs mere om Instituttet.

Har du brug for yderligere oplysninger, fotos, udtalelser eller andet, er du meget velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen på tlf. 72 20 27 69 – eller kommunikation@teknologisk.dk

Hent logoer og designguide her

Følg pressemeddelelser fra Teknologisk Institut

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Teknologisk Institut

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum