Danske Spil A/S

Danskerne vandt på Oscar-festen

Del

Det var ikke kun Thomas Vinterberg og Mikkel E.G. Nielsen, der jublede til prisuddelingen. Mange danske spillere havde også svært ved at få armene ned, da priserne dryssede af på dem.

Oscar har været et gyldent bekendtskab for danskerne. Spillerne har troet på ”Druk” siden marts 2020, hvor Danske Spil satte de første odds på, om filmen blev nomineret til Bedste Internationale Film. Efter nomineringen steg opbakningen til filmens vinderchancer i takt med, at favoritværdigheden voksede. Spillerne forudså også, at Michael E. G. Nielsen vandt en Oscar for ”Bedste Klipning”, og mange kombinerede de to udfald, så Oscar var en dyr affære for Danske Spil.

-Tillykke til Danmark med en fantastisk statuette-høst og tillykke til de mange heldige vindere. Særligt de 7 spillere, der var hurtigst ude, og nu har fået pengene igen 25 gange, siger oddssætter hos Danske Spil Mathias Reimer Larsen.

Allerede nu kan du spille på de danske Oscar chancer for 2022. Lykkes det at vinde ”Bedste Internationale Film” to år i træk, så giver Danske Spil pengene 25 gange igen. Tilbage i 1988 vandt ”Babettes Gæstebud” og ”Pelle Erobreren” fik prisen året efter, så det er sket før.

Aktuelle odds kan findes på Danske Spil : https://danskespil.dk/oddset/sports/competition/11710/underholdning/international/international-the-oscars/matches

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum