Danske Spil A/S

Danskerne tror stadig på VM-succes for landsholdet

Del
Selv om de forsvarende verdensmestre fra Frankrig så uhyggeligt stærke ud i deres første kamp ved VM, og det danske landshold var mindre skræmmende mod Tunesien, så tror danskerne alligevel på dansk sejr i de to holds indbyrdes kamp i eftermiddag.

Det blev kun til 0-0 i den første VM-kamp for Danmarks vedkommende, men det har tilsyneladende ikke for alvor skadet danskernes tiltro til Kasper Hjulmand og drengene.

Før kampen mod Frankrig er 55 procent af alle indskud på kampen sat på dansk sejr. Det er ikke helt så ensidigt patriotisk, som i den første kamp mod Tunesien, men det vidner stadig om, at danskerne tror på de rødhvide tropper. Og det plejer at være et godt fingerpeg om, hvordan kampen rent faktisk ender.

”Danskerne plejer godt nok at være optimister, når de skal sætte penge på Danmarks kampe – men de er trods alt ikke dumme, så når flertallet som her tror på Danmark, så er det som regel fordi, det også er en kamp, som Danmark har en chance for at vinde,” siger oddssætter Peter Emmike Rasmussen fra Danske Spil.

”Og så må vi jo heller ikke glemme, at Danmark jo rent faktisk allerede har vundet over Frankrig to gange i år. Vi vandt 2-1 i Paris, vi vandt 2-0 i Parken – og så lad os da bare sige alle gode gange tre og vinde 2-1 i Qatar… Eller 2-0, eller 1-0 eller 4-0, som de danske fans hele tiden synger,” siger Peter Emmike Rasmussen, som også finder trøst og grund til optimisme i tidligere danske slutrunder.

”Det er tydeligt, at danskerne stadig har tiltro til Kasper Hjulmand og drengene. Men lad os da lige minde om, at EM 1992 også startede med en dansk 0-0-kamp. Og det gik jo helt ok sidenhen - blandt andet via en 2-1-sejr over Frankrig…” siger han.

Fakta:

  • Danmark har været med ved 13 tidligere EM- og VM-slutrunder siden ’de glade sommerdage i Frankrig’ i 1984.
  • Det er i alt otte gange lykkedes Danmark at spille sig videre fra det indledende gruppespil – og kun VM i Mexico i 1986, vandt Danmark alle tre indledende kampe.
  • Med andre ord er det syv gange lykkedes Danmark at gå videre i turneringen efter at have sat point til i de første tre kampe.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum