Danske Spil A/S

Danskerne tror på Ukraine til Eurovision

Del

Over halvdelen af alle dem, der har spillet på musikkonkurrencen hos danskernes spilselskab, Danske Spil, tror på, at Ukraine tager den samlede sejr. Reddi fra Danmark spås af eksperterne kun 20% chance for bare at komme i finalen, og kun 40% af danskerne tror på, at Danmark når så langt.

I aften skydes den første semifinale i dette års Eurovision i gang i italienske Torino. Det er et historisk megaevent, som trækker hundreder af millioner af seere verden over, og hvor Danmark har stolte traditioner. Det ligner dog ikke, at Danmark skal nå langt i år. Det ser Ukraine til gengæld ud til at gøre.

”Ukraine er vores favoritter til at tage den samlede sejr. Ukraines historie i Eurovision er ganske imponerende – i de knap 20 år, de har været med, har de vundet to gange, og har derudover fem andenpladser og to tredjepladser, så de har meget ofte været blandt favoritterne. Det er de også i år, og det er faktisk både hos os eksperter og hos dem, der har spillet på konkurrencen, at troen på ukrainerne er stor”, siger Peter Emmike Rasmussen, som er oddssætter hos Danske Spil.

Det land, som Danske Spils kunder har spillet mest på som vinder af konkurrencen, er altså Ukraine og bandet Kalush Ochestra. 55% af alle indskud på en vinder er sat på Ukraine. Som modsætning dertil er danskernes indskud på, om Danmark kommer med i finalen, lige nu 40% på Ja og 60% på Nej. Så ikke så opløftende nyheder til det danske indslag Reddi.

Samlet, dansk sejr giver odds 250,00
Tiltroen rundt om i Europa på, at danske Reddi vinder, er desværre heller ikke ret stor, og det er immervæk hele Europa, der skal tildele point til Danmark. Derfor er oddset på, at Danmark snupper Eurovision-titlen i år, også hele 250,00. Det svarer til 0,4% chance for en dansk sejr.

”Der er mange gode sange med i år, og det er en benhård konkurrence på den måde, at der vil være lande, som ender med slet ikke at få stemmer – eller måske kun ganske få. Vi skal nok desværre se ind i, at Danmark får det svært i årets konkurrence, men kan i stedet glæde os over, at andre lande, såsom Ukraine, får en masse anerkendelse og opmærksomhed i en af verdens største og mest traditionsrige musikkonkurrence”, siger Peter Emmike Rasmussen.

Chancen for, at danskerne synger sig i finalen, vurderer Danske spil til ca. 20% - Danmark giver odds 4,20 på at komme videre fra semifinalen, mens der er odds 1,20 på, at vi ikke gør.

Den første semifinale i Eurovision går i gang tirsdag kl. 21.00 og finalen afholdes lørdag d. 14. maj. Begge shows kan ses på DR1 eller DRTV.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum