Danske Spil A/S

Danskerne tror på storsejr i VM-kvartfinalen

Del

Og Danske Spil står til en økonomisk lussing, hvis Danmark bliver verdensmestre.

Der er ingen tvivl. Hverken hos Oddset-spillerne eller Danske Spil:

Danmark slår Brasilien i kvartfinalen ved VM i håndbold i aften.

- Vi vurderer, at der er mere end 90 procents chance for at se Danmark i en VM-semifinale, og Oddset-spillerne tror på storsejr. Mange har spillet på, at vi vinder over Brasilien med både 7, 8 og 9 mål, fortæller Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter i Danske Spil.

Oddset på en dansk sejr med mere end 6 mål er på 1,62, mens oddset på sejre med mere end 7 og 8 mål er på henholdsvis 1,90 og 2,25.

Danske Spil giver odds 1,05 på en dansk sejr og 15 på en brasiliansk.

20 procents chance for dansk VM-triumf
Hvis Danmark lever op til storfavoritværdigheden mod Brasilien, vil det se lidt anderledes ud i semifinalen, der bliver mod enten Frankrig eller Sverige.

- Hvis vi møder førstnævnte, så vil det være tæt på at være en fuldstændig lige kamp i forhold til favoritværdighed. Hvis det bliver en semifinale mod Sverige, så vil vi være svage favoritter med noget, der ligner 55-45 i vores favør, siger Peter Emmike Rasmussen.

Danske Spil vurderer chancen for en samlet dansk VM-triumf til at ligge på knap 20 procent, og oddset på guld til Danmark er på 4,75.

- Her er det kun Norge, der er større favorit med odds 1,70. De er storfavoritter til at tage VM-titlen og har været det lige fra starten af turneringen, siger Peter Emmike Rasmussen.

- Men der er mange, der har spillet på en dansk VM-sejr, og hvis det sker, står Danske Spil lige nu til at miste cirka en halv million kroner. Det tal vil kun stige, jo tættere Danmark kommer på en eventuel finale, fortsætter han.

Pressekontakt:
-Peter Emmike Rasmussen, oddsssætter i Danske Spil, per@danskespil.dk, tlf: 29455176
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum