McDonald's

Danskerne starter det nye år på McDonald’s

Del

Nytårsdag er den travleste dag på året hos McDonald’s. Derfor er næsten alt personale indkaldt for at servere fastfood til mere end 270.000 danskere.

Når danskerne vågner op den 1. januar, er de fleste trætte og trænger til at slappe af efter julen og årets største fest. Derfor vælger rigtig mange danskere, faktisk over end kvart million, at lægge turen forbi McDonald’s. Det er derfor den travleste dag på året.

”Hos McDonald’s samler vi danskerne om de gode øjeblikke, og det ses selvfølgelig også den 1. januar. Vi har gæster, der kommer direkte fra nytårsfesten og dem, som først har sundet sig i nogle timer derhjemme. For flere er det en tradition at spise årets første måltid på McDonald’s, men fælles for dem alle er, at de er glade, og at besøget hos os er et af de første skridt i det nye år,” siger Mads Friis, Kommerciel Direktør hos McDonald’s.

Cheeseburgeren er den mest populære burger den 1. januar. Hele 9 ud af 10 gæster køber den ikoniske burger. Den bliver skarpt forfulgt af Big Tasty Bacon og den klassiske Big Mac. Når der skal vælges menu, så er Big Tasty Bacon menuen, der tager førstepladsen. Halvdelen af alle gæsterne vælger at spice deres måltid op med Chili Cheese Tops, og 57 procent vælger at drikke Coca-Cola til måltidet.

Til årets travleste dag er der brug for medarbejdere, hvilket betyder, at mere end 3600 ansatte står klar til at hjælpe danskerne ind i det nye år – det svarer til 86 % af den samlede medarbejderstab.

”En del danskere har selv arbejdet hos McDonald’s på et tidspunkt, og alle kan skrive under på, at 1. januar er en helt særlig dag i restauranten. Der er smæk på, men der er skruet tilsvarende op for humøret hos medarbejderne. Når man skal have så mange gæster igennem, så kræver det noget særligt af vores medarbejdere, men jeg har set dem levere varen år efter år, og vi er mere end klar til at sende danskerne mætte ind i 2018,” uddyber Mads Friis.

Nøgleord

Kontakter

Pressechef, Pia Tobberup, telefon 70 22 01 60, presse@dk.mcd.com

Billeder

Information om McDonald's

McDonald's
McDonald's
Falkoner Allé 20
2000 Frederiksberg C

https://www.mcdonalds.com/dk/da-dk.html

Om McDonald’s i Danmark

Den første McDonald’s restaurant i Danmark åbnede på Vesterbrogade i 1981. McDonald’s i Danmark har i dag 88 restauranter, der ejes og drives af i alt 21 danske franchisetagere. Kæden har ca. 4200 medarbejdere og serverer hver dag omkring 172.000 måltider til danskerne. McDonald’s i Danmark har overenskomst med 3F og har inden for de senere år vundet Great Place to Works pris for Danmarks bedste arbejdsplads tre år i streg.

Følg pressemeddelelser fra McDonald's

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra McDonald's