Danskerne søger sydpå i efterårsferien

Del

Kalenderen siger snart efterårsferie for de fleste, og det er tydeligt, at danskerne har hungret efter at komme lidt væk hjemmefra. De søger til sydeuropa og de varmere himmelstrøg, som om der aldrig havde været en COVID-19 pandemi. I takt med at der er blevet lempet mere og mere på de danske rejserestriktioner, har de solsultne danskere også et større udvalg af steder, hvor de kan rejse hen.

Det danske vejr lader heller ikke til at holde nogen herhjemme, da det på blot få måneder er skiftet fra en utroligt varm sensommer til et bidende koldt efterår. Her går de danske borgere troligt til kamp mod vinterdepressioner og D-vitamin mangel, når de sætter kursen sydpå i deres efterårsferie. 

Spanien er eftertragtet

Danskerne har alle dage været glade for Spanien som feriedestination. Uanset om det gælder charterrejser, storbyferie eller køreferie, så er landet fyldt med muligheder. Særligt firmaet LejBilMalaga har mærket efterspørgslen i efterårsferien, da deres billeje malaga er helt udsolgt frem til og med den 21. oktober. 

I Spanien kan danskerne også nemt få stillet deres sol- og varmebehov, da landet stadig har temperaturer på omkring de 20 grader, hvilket må siges at være betydeligt mere, end det danske efterårsvejr kan præstere. Så hvis man hungrer efter paella, sangria og flamencodans, så er der rig mulighed for at få tanket op i sin efterårsferie. 

Boom i salg af autocampere

Hvis man har forsøgt at anskaffe sig en autocamper under pandemien, så ved man, at det har været det rene vilde vesten. Priserne har været tårnhøje, og man har ikke haft mulighed for at forhandle om prisen, for hvis du ikke ville betale, så stod der minimum 20 mennesker bag dig, som var mere end villige til at give fuld pris. 

Den stigende interesse i autocampere og vans generelt udspringer antageligt af det stigende behov for at kunne opnå fede ferieoplevelser herhjemme i lille Danmark. Når muligheden for at rejse til udlandet pludselig forsvandt, så måtte folk jo være kreative, og for de fleste betød det en autocamper eller et sommerhus. 

Er det sikkert at rejse igen?

Det er jo et spørgsmål, der uundgåeligt opstår, når vi ikke har haft muligheden for at rejse i mange måneder, og nu pludselig får frie tøjler. Som udgangspunkt må man som almindelig borger gå ud fra, at når regeringen tillader rejser, så er det tilstrækkeligt sikkert. 

Naturligvis handler det også om, hvorvidt man føler dig tryg på sin ferie. Hvis man ikke føler dig tryg ved at tage på efterårsferie i udlandet, så skal man naturligvis ikke det. I alle tilfælde gælder det dog, at COVID-19 stadig eksisterer, og derfor har det aldrig skadet nogen lige at spritte hænder en ekstra gang eller holde små 50 cm. ekstra afstand.   

Billeder

Information om HEYMEDIA PARTNERS ApS

HEYMEDIA PARTNERS ApS
HEYMEDIA PARTNERS ApS
Vestergade 48 H 2
8000 Aarhus C

Følg pressemeddelelser fra HEYMEDIA PARTNERS ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HEYMEDIA PARTNERS ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum