Danskerne ser fordelene ved at montere en varmepumpe i hjemmet

Del

Dette er sponsoreret indhold


I den forgangne tid er der kommet et stort fokus på klimaet og den ‘grønne’ omstilling. Det er blevet meget vigtigt for danskerne at tage et standpunkt i den store klimadebat. Det er gældende på den store offentlige scene så vel som i hjemmet. I takt med det tager flere og flere danskere valget om at få en elektriker til at montere en miljøvenlig varmepumpe i hjemmet.

Den miljøvenlige varmepumpe 

Rigtig mange danskere er altså begyndt at kunne se fordelene ved at investere i en varmepumpe, da det både er en CO2 besparelse men også en besparelse rent økonomisk på en og samme tid. El-virksomheden VS-Automatic oplever, at tilfredsheden blandt kunderne ikke er til at tage fejl af. VS-Automatic har med sine mere end 25 års erfaring i branchen kunnet følge en stor udvikling i danskernes præferencer indenfor varmeløsninger. Tilbage i 1980’erne var det yderst populært at køre med el-varme, blandt andet el-radiatorer og dertil en brændeovn. Som tiden gik fandt man ud af, at det ikke kunne svare sig rent økonomisk at benytte sig af denne type varmekilde. Hvis folk havde brændeovn med cirkulation i hjemmet, kunne man være sikker på, at alt inventar samt vægge, lofte og gulve ville blive ødelagte af soden. Generelt havde brændeovnene og el-radiatorerne svært ved at varme alle husets kvadratmetre op. Derfor begyndte man at gå over til varmepumpeløsningen, som også viste sig at være meget mere miljørigtig. 

Erfaring fra en kunde af VS-Automatics varmepumper viser, at denne type varmekilde anvender meget mindre strøm end hele fem varmepaneler gør. Og det bedste af det hele er, at den yder som minimum den samme effekt. Derudover har regeringen også skabt et incitament til at anvende denne form for varmekilde, da man kan få tilskud til sin varmepumpe. Det er derfor klart en fordel at benytte sig af denne løsning. 

Hvad er det gode ved en varmepumpe?

Nu kommer det helt essentielle spørgsmål så. Hvorfor er en varmepumpe så stor en fordel? Kigger man på det med miljøvenlige briller på, er fordelen ikke til at tage fejl af. Har man eksempelvis en luft-til-luft varmepumpe, udnytter den energien fra udeluften og omdanner den kolde luft til varm luft indenfor. Det smarte ved det er, at den udnytter den ressource, der i forvejen er der. I denne proces skal man ikke bruge nær så mange ressourcer, som hvis man havde et oliefyr eller en brændeovn, der samtidig også ville sende miljøskadelige partikler ud i luften. En luft-til-luft varmepumpe skaber samtidig og luftcirkulation i rummet, og man får et meget sundere og bedre indeklima. Med rent luft vel og mærket. 

Kigger man på det med økonomiske briller på, ville man tydeligt kunne se en besparelse i ens el-regning, da andre former for varmekilder er meget dyrere i drift. Selv om en varmepumpe kører på strøm, bliver ens el-regning ikke høj af den grund, da den producerer cirka 4 kWh varmeenergi for hver kWh strøm, som den selv bruger. Det gode ved det hele er, at der findes flere typer af varmepumper, som kan anvendes alt efter behov.   

 

Billeder

Information om Heymate ApS

Heymate ApS
Klostergade 56 C
8000 Aarhus C

https://heymate.dk/

Følg pressemeddelelser fra Heymate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Heymate ApS

Danskerne rykker træningen indenfor i vintermånederne11.9.2019 15:24:35 CESTPressemeddelelse

Det er blevet efterår i Danmark. Udenfor er det gråt, tåget og regnfuldt - og forkølelse og efterårssnue banker på døren. For blot en måned siden, stod solen højt på himlen, og badevandet var både lunt og rart. Statistikken viser, at de varme sommermåneder, for alvor fik danskerne til at være aktive i naturen - i form af både løbeture og andet motion. En undersøgelse foretaget af Friluftsrådet viser at hele 56 procent af deltagerne i undersøgelsen i sommerhalvåret opholder sig i naturen mindst én gang dagligt, og 29 procent yderligere opholder sig i naturen en til tre gange om ugen. Men mens mange danskere kridtede løbeskoene og gik eller løb en tur i den de danske skove viser undersøgelser foretaget af Danskernes Friluftsliv, at danskerne er markant mindre aktive ude i naturen, når vinteren sniger sig på.

SEND MILJØVENLIG FRAGT - RENERE END NOGENSINDE FØR - MED GARANTI!22.8.2019 12:45:12 CESTPressemeddelelse

Pakke.dk og UPS giver dig mulighed for at sende fragt, der gavner miljøet. Den civiliserede verden vi kender, kan svært fungere uden fragt, men for første gang i historien, siden vi stoppede med at bruge hestetransport, kan du nu sende den fragt du har brug for og lyst til med ren samvittighed over for miljøet. Hver gang du sender en pakke med Carbon Neutral Shipment bliver dit miljøtillæg brugt til at garantere, at der bliver fjernet eller reduceret mindst lige så meget CO2, som forsendelsen skaber. Flere af de projekter der sikrer CO2 neutraliteten fortsætter endda efter din forsendelse, og kan reducere CO2 hver dag året rundt fremover, takket være dit miljøtillæg. Med andre ord undgår du ikke blot at skade miljøet - du gavner det både nu og i årene fremover.

Trump får Googlesøgninger på “Greenland”, “Denmark” og “Mette Frederiksen” til at eksplodere21.8.2019 14:43:07 CESTPressemeddelelse

Hvor mange hoteller, supermarkeder og seværdigheder findes på Grønland? Og hvor mange turister kan stå omkring springvandet ved Christiansborg? Måske ikke nok! Donald Trumps natlige tweet, hvor han både nævner ‘Greenland’, ‘Denmark’, og ‘Mette Frederiksen’ har nemlig fået amerikanerne til at fare til søgemaskinerne, for at finde svar på, hvad de mærkværdige og muligvis også ukendte ord betyder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum