Din Tekstforfatter

Danskerne køber mindre online i Q1 2022

Del

Det ser ud til, at danskerne vil købe mindre online i første kvartal af 2022. En ny undersøgelse viser, at væksten i online detailsalget i Danmark vil falde til kun 3,4 procent i de første tre måneder af næste år.

Det er en betydelig opbremsning i forhold til den vækst på 14,6 procent, der blev set i samme periode i år, og det tyder på, at de danske forbrugere bliver mere forsigtige med deres forbrug.

I undersøgelsen tilskrives afmatningen en række faktorer, herunder en stigning i forbrugertilliden og et fald i arbejdsløsheden. Derudover tilbyder mange danske detailhandlere nu mere konkurrencedygtige priser, hvilket gør det lettere for forbrugerne at finde gode tilbud offline.

Men nogle danskere vælger fortsat at handle online og her kan portaler såsom Ganto.dk være til stor hjælp for dem , når jagten går på tøj og modeudstyr. 

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skab dit eget sikkerhedsnet med den rette a-kasse4.5.2022 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Der kan være mange grunde til, at du i en periode ikke har et job, og derfor heller ikke har nogen fast indtægt. En sådan periode kan være hård og frustrerende, og det er ikke altid nemt at finde et job igen. For at gøre disse perioder i livet nemmere at overkomme, kan du sikre dig selv ved at melde dig ind i en a-kasse. Dette er en form for forsikring, som du betaler til, når du har en fast indkomst, og så får du udbetalt dagpenge, når du ikke har en indkomst. Det har mange fordele at være medlem af en a-kasse, men det kan også være svært at finde den rette a-kasse, da udbuddet er stort. Læs med herunder og lær mere om a-kasser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum