Bravo Tours

Danskerne køber det sikre ferievalg…

Del

Traditionen tro starter sommerferiesalget for alvor i januar. De første 14 dage tegner et klart billede af, hvor danskerne vil hen: de vælger de klassiske charterdestinationer til sommerferien.

Sommerferie på Mallorca
Sommerferie på Mallorca

Lige nu sikrer danskerne sig årets vigtigste ferie: sommerferien. Det helt store spørgsmål er, hvor ferien skal gå hen? Danskerne selv kender svaret – de tager det sikre valg.

- Det er Spanien, der står højest på ønskesedlen, når danskerne vælger rejsemål til sommer, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør i Bravo Tours.

Lige efter følger Grækenland, og der er også markant fremgang til Portugal og Bulgarien.

Han tror, forklaringen skal findes flere steder.

- Der er selvfølgelig noget tryghed. Der er sket meget i verden de seneste år, og det har fået danskerne til at vende øjnene mod Spanien og Grækenland. Men så er det også bare nogle dejlige steder at holde ferie – de har alt det, vi danskere søger: dejligt vejr, gode strande, gode hoteller og mange faciliteter, fortæller han.

Han spår, at Mallorca igen i år bliver bestselleren efterfulgt af andre spanske klassikere Costa del Sol, Costa de Almeria og nyheder som Costa Dorada ved Barcelona og Costa Blance ved Alicante. I Grækenland er det i særdeleshed Kreta, der brager derud, efterfulgt af Rhodos og de meget autentiske rejsemål Zakynthos, Kalamata og Tolo

Og det går hurtigt med netop disse feriemål. Lige nu har Danmarks 3. største rejsebureau solgt 15 % mere sammenlignet med samme periode sidste år.  

Nøgleord

Billeder

Sommerferie på Mallorca
Sommerferie på Mallorca
Download

Information om Bravo Tours

Bravo Tours
Bravo Tours
Bethaniagade 40
7400 Herning

7010 1077http://www.bravotours.dk/