Verisure Dansikring Direct

Danskerne køber alarmer som aldrig før

Del

Salget af alarmer slog alle rekorder i november og december 2015. Og tendensen fortsætter i starten af 2016.

Verisure Dansikring Direct, der er et af landets største alarmselskaber, oplever rekordstort salg af privatalarmer. Salget i november og december lå hele 26% procent over tilsvarende periode i 2014:

”Vi oplever en kraftig vækst i salget af privatalarmer. I løbet af 2015 har vi oplevet en stigning i salget, der kulminerede i november og december, hvor salget ligger mere end 26% over salget i samme periode 2014, og tendens forsætter her i starten af 2016,” fortæller Verisure Dansikrings Directs direktør, Rasmus Busk. Han vurderer at det særligt er ønsket om at sikre sig, før skaden sker, der er afgørende for det stigende salg:

”Vi har tidligere oplevet at mange først installerer en alarm efter at de selv eller nogen de kender har haft indbrud. Det vi ser nu, er at det i endnu højere grad er et ønske om, at sikre sig før skaden sker,” siger Rasmus Busk og fortsætter:

”Samtidig er det min vurdering at kunderne med de moderne alarmløsninger der er på markedet, oplever at de i dag får en bedre samlet alarmpakke end tidligere. De moderne alarmløsninger gør det eksempelvis muligt for kunderne via en app at holde øje og styre en række funktioner i hjemmet, herunder er også brandalarmen, hvilket er med til at skabe øget tryghed.”

Flest indbrud i Europa

At det er en god ide, at sikre sig mod indbrud kan blandt andet aflæses i statistikkerne, hvor Danmark er det land i Europa med den højeste indbrudsrate:

”Danmark er det land i Europa med flest indbrud per indbygger. Og sammenlignet med lande som Norge og Sverige er springet kæmpe stort. Så der er i den grad brug for mere fokus på at gøre det så besværligt som muligt for tyvene. Og her indgår alarmer som en vigtig del af sikringen af boligen.” siger Rasmus Busk.

Nøgleord

Kontakter

Rasmus Busk, direktør Verisure Dansikring Direct, direkte +45 29 48 37 40

Billeder

Rasmus Busk, direktør Verisure Dansikring Direct
Rasmus Busk, direktør Verisure Dansikring Direct
Download
Download

Links

Information om Verisure Dansikring Direct

Verisure Dansikring Direct
Verisure Dansikring Direct70 24 7 365http://www.verisure.dk
Om Verisure Dansikring Direct Med mere end 50.000 kunder er Verisure Dansikring Direct Danmarks hurtigst voksende alarmvirksomhed – og pt. Danmarks næststørste. Verisure Dansikring Direct har markedets mest moderne overvågede alarmer. Verisure Dansikring Direct er del af Verisure Securitas Direct, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I 2006 blev Securitas Direct en selvstændig virksomhed. Vores fokus har hele tiden ligget på udviklingen af sikkerhedsprodukter og tjenester koblet til hjem og virksomhed. I dag er Verisure varemærket for vores privatalarmer. Verisure har flere end 2. millioner kunder og 7.000 ansatte i hele verden, og er Europas største alarmvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra Verisure Dansikring Direct

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Verisure Dansikring Direct

Sikkerhedsekspert: Brug lyset til at holde tyvene borte i julen10.12.2015 07:31pressemeddelelse

Sikkerhedsekspert anbefaler danskerne at skrue op for lyset, for at holde tyvene borte i julen og nytåret. Vi er godt i gang med en lidet ønskværdig højsæson. For desværre stiger antallet af indbrud i december og kulminerer over jul og nytår, hvor mange boligejere er væk. For at undgå at blive en del af en uheldig statistik anbefaler sikkerhedsekspert fra et af landets største alarmselskaber, at du skruer op for lyset, gennemgår boligens låse og tager en god snak med naboen.