Danske Spil A/S

Danskerne er klar til Dronningens nytårstale: Særligt en cykelrytter og én, ikonisk sætning vil få champagnepropperne til at springe rundt om i landet

Del

Hvis Dronning Margrethe nævner ’Søens folk’, 'Tour de France' eller ”Jonas Vingegaard” i sin nytårstale, kommer Danske Spil til at gøre nytåret ekstra festligt for mange danskere: Det er nemlig de ord og vendinger, som flest danskere har spillet på, at Dronningen vil sige i sin nytårstale – og som derved vil give flest danskere en god gevinst på årets sidste aften.

Kun en meget lille skare af særligt indviede danskere kender på forhånd indholdet af Dronningens nytårstale, mens alle vi andre har måttet nøjes med at gætte…

Og det har rigtig, rigtig mange danskere valgt at gøre via Danske Spils nytårstale-special, hvor man kan sætte penge på de ord og vendinger, som man tror – eller håber – at majestæten nævner i sin nytårstale i aften klokken 18.00. Man har hos Danske Spil kunnet gætte med på ord og vendinger i den klassiske tale siden 2015, og det er også i år populært.

”Vi har allerede modtaget flere indskud på spillet om nytårstalen, end vi gjorde sidste år på dette tidspunkt, hvor vi ellers slog rekorden,” fortæller oddssætter hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen.

Det mest spillede udfald, altså det, som flest danskere tror, at Dronningen siger i sin tale nytårsaften, er navnet på en vis pedalatlet, som kværnede en vis slovak på de franske lande- og bjergveje.

”Der er ingen tvivl om, at Jonas Vingegaard cyklede sig ind i danskernes hjerter i sommer, og mange danskere forventer, at der bliver kvitteret for indsatsen i aftenens tale, Derfor er ”Jonas Vingegaard” den mest spillede vending i dette års spil og danskerne forventer altså, at Dronningen deler begejstringen over den fåmælte skibonit, der vandt verdens største cykelløb, Tour de France,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Og netop ”Tour de France” er derfor også i top-3 over mest spillede vendinger. Vendingen giver odds 1,50, hvilket betyder, at spiller man 10 kroner, får man 15 kroner igen, hvis Dronningen nævner det franske cykelløb. ”Jonas Vingegaard” selv giver odds 8,00, kan Peter Emmike Rasmussen fortælle.

Den mest populære vending gennem tiden er aldrig blevet sagt
Han fortæller også, at indskuddene er landet bredt på rigtigt mange forskellige af de ord og vendinger, man kunne spille på. Men alligevel er der nogle, der år efter år er lidt mere populære end de andre. Også en af de allermest klassiske vendinger, som dronningen faktisk aldrig har taget i sin mund i sin årlige tale til befolkningen.

”Der, hvor danskerne står til at vinde mest, det er simpelthen, hvis majestæten for første gang i sine snart 51 nytårstaler siger den famøse sætning ’Søens folk’. Så hvis Dronning Margrethe virkelig vil gøre noget godt for folket midt i denne krisetid med høje varmeregninger og stigende priser på smør og mælk, så skal hun bare sende en hilsen til søens folk lidt senere i dag,” siger oddssætter Peter Emmike Rasmussen med et smil.

Sidste år ville danskerne således have vundet samlet 6 mio. kr. hos Danske Spil, hvis Dronningen havde sendt en hilsen til ”Søens folk” i sin årlige tale til nationen – så den dag, Dronningen eventuelt vælger at sige de famøse ord, vil det sende flotte gevinster i lommerne på danskerne.

Dronningens nytårstale – med eller uden ”søens folk” - kan som altid ses på DR og TV2 kl. 18.00.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Jo flere mål Gidsel og Hansen scorer i aften, desto flere penge vinder danskerne hos Danske Spil27.1.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

De danske håndboldherrer er storfavoritter til at slå Spanien i VM-semifinalen i aften, og det kan de mærke hos Danske Spil, hvor stort set alle væddemål er lavet på sejr til de rød-hvide: Men der er himmelvid forskel på, hvor mange penge danskerne vinder på en sejr over Spanien. Tommelfingerreglen er: Jo større dansk sejr, desto større gevinst til danskerne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum