Molslinjen A/S

Danskerne blev i Danmark: Rekord på Bornholm

Del

Den netop overståede sommer på Bornholm har slået alle rekorder. Coronakrisen ødelagde mange tyskeres mulighed for at komme til Bornholm, men i stedet kom så mange danskere til øen i Østersøen, at antallet af færgegæster steg i forhold til sidste år.

Normalt fylder de tyske turister meget i højsæsonen på Bornholm. Men i år reducerede coronakrisen den tyske sæson. Til gengæld betød samme coronakrise, at øen blev besøgt af så mange danske turister som aldrig før.

Det viser tal for ugerne 26 til 34 hos Molslinjen, som driver færgeruterne til og fra Bornholm.

På Bornholm var der i år 2,7 procent flere passagerer og næsten 15 procent flere personbiler i forhold til sommeren 2019. Det til trods for et meget stort fald på 21,5 procent færre tyske gæster med færgerne i år.

”Danskerne skulle holde sommerferie i Danmark, og da åbningen af Danmark begyndte, eksploderede salget til Bornholm. Derfor valgte vi at bytte om på færgerne mellem Bornholm og Kattegat, så vi kunne sejle med to store katamaraner på Bornholm”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Den ekstra kapacitet mellem Rønne og Ystad holdt priserne lave, og masser af danskere valgte Bornholm som deres danske feriedestination i år. Til stor glæde for Destination Bornholms direktør, Pernille Kofod Lydolph.

”Det er en fornøjelse, at så mange i år har fundet vej til Bornholm, herunder mange nye gæster. Vi håber på, at mange af dem vil finde vej retur til øen – og gerne i foråret, efteråret eller vinteren, hvor her også er dejligt”, siger Pernille Kofod Lydolph.

I alt overførte Bornholmslinjens færger 643.841 passagerer til og fra Bornholm i perioden.

Kontakter

Billeder

Information om Molslinjen A/S

Molslinjen A/S
Molslinjen A/S
Hveensgade 4
8000 Aarhus C

https://www.molslinjen.dk/

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab. Med en flåde på 15 skibe driver selskabet i alt ni ruter fordelt på Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Molslinjen og Samsølinjen. Tilsammen har færgerne mere end otte millioner gæster årligt.

Ruterne Aarhus – Odden, Ebeltoft – Odden og Rønne – Ystad betjenes af nogle af verdens største katamaran-færger, og det gør Molslinjen til et af verdens største hurtigfærge-rederier.

I samarbejde med Herning Turist driver Molslinjen busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Randers, Aalborg og Rønne.

Molslinjen beskæftiger i dag mere end 1000 medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum