Din Tekstforfatter

Danskerne bekymrer sig om hunden nytårsaften

Del

Betalt samarbejde Hunden er som bekendt menneskets bedste ven. Vi hundeejere gør alt, hvad vi kan, for at vores kæledyr skal være godt tilpas. Dette forløber for det meste glat hele året, på nær en enkelt dag, nemlig nytårsaften.

Her kommer mange hundeejere til kort, når hunden løber febrilsk rundt, eller ligger under spisebordet, skræmt fra vid os sans. Hvis du gerne vil have nogle gode råd til at berolige din hund denne begivenhedsrige aften, så læs med videre her.

Giv din hund tryghed ved selv at være fattet

Det gælder først og fremmest om at få hunden til at føle sig tryg. Hvis du som ejer har en forventning om, at din hund bliver bange ved lyden af raketter, vil der være rigtig stor sandsynlighed for, at den bliver bange – ikke nødvendigvis fordi den af egen natur er bange for lyden, men fordi dit kropssprog er utrygt, og du udviser tegn på bekymring. Prøv derfor at slappe af og undgå en forud indtagelse af, at din hund bliver bange. Slap af i skuldrene, snak og gør som du plejer. Find flere lærerige artikler om hunde hos vielskerhunde.

Lad din hund blive inde omkring midnat

Hunde har en meget bedre hørelse end os, så det er meget let at forestille sig, at bragene er ubehagelige i øregangene. Sørg derfor for ikke at have din hund ude ved midnat, når bragene går amok. Tag den ud og tisse en halv til en hel time før, så den kan få tisset af, og luk den så ud igen, når det er stilnet lidt af.

Pa på hunden, når i er på gåtur

Det er en god idé at lufte hunden om dagen, så den er naturligt træt om aftenen. Vær dog opmærksom på, at der kan blive fyret raketter af på gåturen. Hunden kan blive forskrækket og rive sig fri. Den kan både risikere at komme på afveje i panik eller i værste fald løbe ud foran en bil. Sørg derfor for at have et hundeskilt i halsbåndet, så andre kan identificere den, hvis den bliver væk, og naturligvis have hunden i snor hele tiden for at forebygge, at den sætter i løb.

Naturlige kosttilskud og angstdæmpende medicin til den meget nervøse hund

Har du prøvet alt, hvor din hund stadig bliver panisk, er der nogle medicinske muligheder samt kosttilskud, der kan berolige hunden:

  • Zylkene
  • Adaptil
  • Angstdæmpende medicin

Zylkene og Adaptil er kosttilskud, der kan købes i håndkøb på apoteket. Disse har en beroligende effekt, men ikke lige så kraftigt som angstdæmpende medicin. Dette skal du til dyrlægen for at få udskrevet. Gør brug af dette som den absolut sidste mulighed, hvis ikke hunden kan beroliges på andre måder.

Afskærm hunden fra lyd og lys bedst muligt nytårsaften

Det kan være en god idé at trække gardiner eller persienner for vinduerne, hvis hunden reagerer meget på lysene. Hav gerne TV eller radio tændt, så lydene udefra ikke bliver lige så dominerende. Det vil være en god idé at sørge for, at der altid er en inde ved hunden, så den ikke bliver efterladt alene og bange.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Sådan sparer du brændstof ved at vedligeholde dit køretøj20.7.2022 10:37:00 CEST | Pressemeddelelse

Inflationen er på det højeste, den har været i mange år. Priserne stiger og stiger. Især oplever bilejere, motorcykelejere eller andre med benzin og dieseldrevne køretøjer, at de kan køre langt kortere på literen. De fleste er efterhånden på udkig efter muligheder for at spare nogle penge i budgettet. Måske laver du en madplan for at undgå dyre impulskøb. Måske tager du cyklen eller det offentlige og lader bilen stå. Men hvis det ikke er en mulighed, kan det være svært at komme udenom en tur på tanken. Der er dog flere gode råd at komme efter, når du vil spare penge på din transportsituation. Det er nemlig vigtigt at holde øje med din bil eller motorcykels vedvarende vedligeholdelse for at spare på brændstofforbruget og dermed spare penge hver måned.

Lær dit barn klokken – sådan gør du6.7.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Det kan være svært at lære et barn tiden, men med lidt øvelse og nogle nyttige tips kan det lade sig gøre. En måde at hjælpe et barn med at lære at fortælle tiden er ved at bruge et ur med billeder. Dette vil hjælpe barnet med at forbinde forskellige tidspunkter på dagen med billeder. Herunder får du flere gode råd til, hvordan du bedst kan hjælpe dit barn med at blive mere fortrolig med at lære klokken og forståelse af tid generelt.

Er du allerede nu klar til din næste skiferie?5.7.2022 10:19:00 CEST | Pressemeddelelse

I den travle hverdag danskerne har, ja så er det vigtigt at man husker at få slappet af og koblet fra. Hvis man ønsker at kunne præstere og yde sit bedste på jobbet og i sit hverdagsliv, ja så er det altså vigtigt at hive stikket ud en gang i mellem. Dette kan man eksempelvis gøre ved at tage på ferie og hygge sig sammen med nogle vi holder af. Det kan være alle typer ferie, men her kan du høre meget mere om skiferie, og hvor du skal tage hen på din næste skiferie.

Opnå dine mål med trivsel - MINDCPH4.7.2022 09:17:00 CEST | Pressemeddelelse

Samfundet er i dag bygget op af konkurrence, hvilket er noget vi mest ser ude i erhvervslivet, men samtidig noget vi også kan mærke i privaten. Det kommer af forventninger, forventninger fra andre og ikke mindst forventninger fra os selv, at kunne undgå ikke at rive sig med af andres tanker er nemlig en næsten umulig kunst. Samtidig er ambitionerne til os selv ikke mindsket, tværtimod er vores ambitioner til livet og fremtiden voksende og større end nogensinde før, da vi lever i en tid hvor alt, til en vis grad er muligt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum