Danske Spil A/S

Dansker vinder over 34 millioner i Vikinglotto

Del

Der har ikke været en dansk vinder i Vikinglotto siden februar 2022, men denne onsdag vendte heldet. Her kunne vinderen findes i en nordsjællandsk kommune.

I går aftes var der svimlende 34.654.836 millioner kroner i puljen i Vikinglotto. Det flotte beløb kunne man vinde, hvis man ramte de seks rigtige vindertal samt tillægstallet. Og det var der en heldig spiller fra Frederikssund Kommune, der gjorde. 

Vinderen spillede med fra sit PLUS-abonnement, og ud over vindertallene havde spilleren også en gevinst på 70 kr. Den nybagte mangemillionær kan derfor se frem til at præcis 34.654.906 skattefri kroner ind på kontoen.

Det er fjerde gang i år, at en dansker løber afsted med en førstepræmie i det nordiske lotteri. Sidst Danske Spil kunne sende en førstepræmie afsted til en dansker i Vikinglotto, var i februar, hvor en heldig vinder fra Herlev kommune vandt næsten 28 millioner kroner. 

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderen, men ønsker et stort tillykke med den flotte milliongevinst.

Næste uges førstepræmiepulje starter på 19 millioner kroner, og der er trækning onsdag aften.

Vindertal:

14, 31, 32, 34, 37, 42

Tillægstal:

5

Vikinglotto:

- Vikinglotto startede 17. marts 1993 og trækkes fast hver onsdag aften.

- Vikinglotto er et fælles, nordisk spil, hvor Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland, Litauen, Belgien og Slovenien spiller om en fælles 1. præmiepulje og 2. præmiepulje

- Den højeste danske gevinst blev vundet i 2020, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 206.913.776 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum