Danske Spil A/S

Dansker vinder 8,8 millioner kr. i Eurojackpot

Del

En heldig dansker løb fredag aften med 2. præmien i Eurojackpot. Det udløser en gevinst på 8.838.424 kr.

Fredag aften var der hele 570 millioner kr. i 1. præmie på højkant i Eurojackpot.

Det var en tysker, som ramte den rigtige talkombination og blev mangemillionær, men en dansker fik en 2. præmie og kan se frem til at få sat 8,8 millioner kr. ind på bankbogen.

”Set med danske briller har det været nogle helt utrolige uger. I sidste uge vandt en dansker 206 millioner kr. i Vikinglotto. I onsdags vandt en anden en gevinst i samme lotteri på næsten 5 millioner kr. Og her til aften er der så endnu en dansker, som løber med en stor milliongevinst. Denne gang i Eurojackpot. Der er virkelig grund til at kippe med Dannebrog”, siger Pernille Mehl, administrerende direktør i Danske Lotteri Spil.

Vinderen, der har købt sin kupon i Menu i Aalborg, var ikke den eneste lotterispiller, der kan juble. 13 andre heldige vindere rundt om i Europa ramte nemlig også de fem vindertal og et af de to stjernetal, der udløser en 2. præmie.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderen, der vil få tilbudt millionærrådgivning, som alle andre spillere, der vinder mere end 1,5 millioner kroner.

Eurojackpot kan spilles i Danmark, Estland, Finland, Holland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Norge, Polen, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Spanien Sverige og Ungarn.

Vindertal:

7, 16, 22, 36, 44

Stjernetal:

3, 4

Nøgleord

Kontakter

Thomas Bille Winkel, pressechef i Danske Spil, 40 91 98 78, tobw@danskespil.dk.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum