Danske Spil A/S

Dansker vinder 7,7 millioner i Vikinglotto

Del

Her til aften kom der endelig en dansk millionær i Vikinglotto.

I flere måneder er puljen i Vikinglotto blot steget og steget, og i aften var desværre ingen undtagelse. Derfor forbliver puljen altså på sit maksimale 158 millioner kroner. Men heldigvis kan man ikke kun blive millionær af førstepræmien, og det fandt to skandinaviske lotterispillere ud af på den rigtig fede måde. En nordmand og en dansker ramte nemlig seks rigtige tal, og danskeren kan dermed kalde sig sommerens første Vikinglotto millionær. Vinderen, der kommer fra Slagelse, havde satset på en 5-ugers kupon med 10 enkeltrækker til både onsdag og lørdag, så det bliver spændende at se, om aftenens gevinst bliver kuponens eneste, men uanset kan sjællænderen altså se frem til at få 7.706.889 skattefri kroner at forsøde sommeren med.

- Det er fantastisk, at vi nu igen har en dansk millionvinder i Vikinglotto. Med sådan en gevinst kan man for alvor sætte smil på hverdagen, siger Pernille Mehl, direktør i Danske Lotteri Spil.  

Det er kun tredje gang i år, at en dansker løber afsted med en milliongevinst i det nordiske lotteri, til gengæld er det årets største. Årets øvrige to vindere i Vikinglotto bød sig i de to forgangne måneder – i april vandt en københavner lidt over tre millioner, mens en spiller fra Næstved vandt 1,5 million for præcis en måned siden.

Når du spiller Vikinglotto, spiller du med hele nordens befolkning. Vikinglotto kan nemlig spilles i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland, Litauen og Slovenien. 

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderen, men vi ønsker et stort tillykke med den flotte milliongevinst.  

Ugens vindertal:

9, 16, 29, 31, 33, 39

Tillægstal:

1

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Heldig spiller hiver over 2 millioner kroner hjem i Keno19.7.2021 10:11:36 CEST | Pressemeddelelse

Med en indsats på 90 kroner formåede en heldig spiller fra Valby onsdag d. 15 juni at forvandle indsatsen til over lidt to millioner kroner gennem talspilet Keno – 2.2 millioner kroner for at være præcis. Keno er det spil hos Danske Spil med den største millionchance. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man køber fem rækker med ni tal, hvor hver række koster 5 kroner, og hvis én af talrækkerne er blandt de 20 udtrukne vindertal, udløser det en million skattefri kroner. Og der var altså gevinst på to af talrækkerne, og dermed kan den heldige københavner se frem til at få sat over to millioner kroner ind på bankkontoen. Keno er et af de ældste spil hos Danske Spil. Der trækkes nye tal hver dag i, så hvis du føler dig heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk. Du kan også spille Keno hos en af vores 4400 forhandlere. Danske Spil ønsker den nye millionær stort tillykke!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum