Danske Spil A/S

Dansker vinder 10 millioner i Lotto

Del

Aftenens Lotto trækning har budt på en ny, stor millionær, som nu kan se frem til en hed afslutning på den varme sommer.

Her til aften kan en dansker glæde sig over at have ramt de syv rigtige tal i aftenens Lotto trækning. Den heldige vinder kan derfor se frem til at få 10 skattefrie millioner ind på kontoen.

Den nybagte millionær, havde købt sin vinderkupon i Føtex Bankagevej i Horsens.

Ud over at ramme de 7 rigtige tal, havde vinderen desuden købt syv rækker med seks rigtige tal. Det giver en ekstragevinst på 11.123 kr. Den samlede gevinst for lørdagens store vinder bliver således 10.011.123 kr.

Men det er ikke den eneste spiller, der har haft heldet med sig denne weekend.

”Det er en stor glæde at være med til at dele hele tre gevinster ud til tre glade danskere her til aften. Og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Tre nye millionærer lørdag aften
Faktisk blev det til hele tre nye millionærer ved lørdagens Lotto trækning. For vanen tro skal der findes to vindere af Millionærgarantien, når der hver lørdag bliver trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker.

·Den ene vinder af Millionærgarantien havde købt sin kupon hos Kvickly Slagelse.

·Den anden vinder af Millionærgarantien spillede havde også købt sin vinderkupon hos en af vores forhandlere, nemlig i Meny Rønne.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men vi ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Lotto, uge 34:

5, 7, 10, 11, 26, 27, 31

Tillægstal Lotto, uge 34:

23

Lotto:

- Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

- Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker

- Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum