Dansker skubber grænserne for interaktivt gameplay

Del

Dansk producerede Vs Chat Pack til Twitch-entusiaster frigives i dag til hele verden!

Twitch-streamers kan nu spille direkte med deres fans via det danskproduceret spil med navnet Vs Chat Pack. Fire innovative spil skabt af den danske udvikler KevDK Games er netop blevet udgivet på Steam, som er verdens største markedsplads indenfor spil. 

Vs Chat Pack er verdens første spilpakke, der giver Twitch-streamers mulighed for at spille med deres publikum via chat-interaktioner. Med forskellige kommandoer i Twitch-chatten, kan man på en nem og sjov måde påvirke spillet og derved spille med den influencer som man følger. 

"En stor del af Twitch-streaming er at dele oplevelser og opbygge gode fællesskaber. Jeg tror på, at Vs Chat Pack kan hjælpe mange Twitch-streamers med at gøre lige præcis det. Med denne spilpakke får publikummet en sjælden mulighed for at spille mod deres yndlingsstreamer, og det giver streamers mulighed for at interagere direkte med deres følgere. Mit fokus har været at skubbe grænserne for interaktivt gameplay, og derved skabe spændende nye oplevelser for både streamers og deres seere. At bringe mennesker sammen og skabe mindeværdige øjeblikke er, hvad Vs Chat Pack gør bedst." udtaler Casper Friis Farsøe, som er udvikler af ​​Vs Chat Pack.

Vs Chat Pack har fire spil i fire forskellige genrer - der er noget for enhver streamer og enhver smag og humør! 

De fire spil i Vs Chat Pack er:

- Predicting Vs Chat - Et strategispil med elementer af forudsigelse.
- Running Vs Chat - En uendelig forhindringsbane med masse af
- Typing Vs Chat - Skriv for at overleve! 
- Drafting Vs chat - Kortspillet hvor du skal arbejd sammen med dine følgere  

Se Vs Chat Pack trailer her: www.youtube.com/watch?v=5uXJ4Xh5X0w

Hent Vs Chat Pack on Steam: https://store.steampowered.com/app/2154090/Vs_Chat_Pack/

Om KevDK Games:
KevDK Games er et enmands studie drevet af Casper Friis Farsøe, en indie-udvikler fra Danmark. Casper har tidligere arbejdet på titler som What The Golf? og Expeditions: Conquistador. Vs Chat Pack er den første titel udgivet af KevDK Games.

Nøgleord

Billeder

Information om PR Nordic

PR Nordic
PR Nordic
Njalsgade 76
2300 København S

https://prnordic.com/

Følg pressemeddelelser fra PR Nordic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PR Nordic

Spilsuccess fra Aalborg høster stor opmærksomhed og ros i udlandet5.4.2022 08:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Aalborg - den 5. april 2022 - Historien om det Aalborg producerede computerspil Arcadia Fallen er i den grad historien om "det lille lokomotiv der kunne". Siden det Aalborgensiske spil udkom til PC tilbage i november, har Arcadia Fallen indenfor sin genre, været det mest omtalte spil til dato på verdensplan. Ligeledes har spillet også været et af de mest omtalte danske spil i nyere tid i udlandet. Flere medier har udover flotte anmeldelser også tildelt den danske success Arcadia Fallen priser og hæder, der roser spillet til skyerne. Arcadia Fallen er efterfølgende udkommet til Nintendo Switch, hvilket har givet et yderligere skub, da Nintendo koncernen selv valgte at tildele spillet ekstra god fokus. Fremtiden vil også kigge i retning af mulig udgivelse til yderligere spilplatforme.