DIBS Payment Services A/S

Danske webshops med ny omsætningsrekord: 13,2% vækst i første halvår

Del

DIBS Payment Services, del af Nets, offentliggør nøgletal for første halvår af 2017, og det voksende e-handelsmarked fortsætter med fuld fart frem.

Den årligt tilbagevendende analyse for Dansk E-handel viste i 2016, at danskernes forbrug online rundede DKK70mia. på danske og udenlandske webshops svarende til en stigning på hele 20% i forhold til 2015, og det ser ud til at tendensen holder stik i 2017: Omsætningen hos danske webshops er i første halvår af 2017 nemlig steget med 13,2% i forhold til samme periode i 2016.

»De danske webshops omsætter for mere og mere, og det understreger, at e-handlen er og bliver en skarp konkurrent til den fysiske detailhandel« , fortæller Henriette Høyer, Head of Sales hos DIBS Payment Services , der understreger, at de nye tal beskriver den gennemsnitlige vækst i omsætningen for ca. 3.500 webshops i Danmark, som har været kunde hos DIBS Payment Services i både 2016 og 2017.

Hi-Fi Klubben i fuld galop

En af de virksomheder der nyder godt af omsætningsfesten er elektronikforhandleren Hi-Fi Klubben, der startede online salg helt tilbage i 2002.

»Vi er født som fysisk butik i 1980 og har i dag 102 butikker fordelt på fem markeder, men vi var faktisk med helt fra start i e-handlens spæde dage. Vi har oplevet voldsom vækst online i en årrække nu, og vi havde egentligt forventet, at den store tilvækst snart ville løje af, men vi oplever det stik modsatte: En fortsat flot to-cifret vækstrate online i første halvår af 2017, og væksten for vores online salg overgår således væksten i de fysiske butikker «, beretter Christoffer Arensbach, CEO hos Hi-fi Klubben A/S, der samtidigt er hurtig til at påpege, at de fysiske butikker fortsat har deres berettigelse:

»Vi oplever fortsat en tilfredsstillende vækst i de fysiske butikker, ligesom vi kan se, at mange online kunder først har været inde i en butik for at se og prøve produktet, før de foretager den endelige ordre online, når de har gjort sig de sidste overvejelser «.


DIBS startede helt tilbage i 1998 og er i dag repræsenteret i 20 lande med over 15.000 kunder og over 1,7 milliarder gennemførte betalinger. Med 18 års erfaring er vi de ledende eksperter inden for online betaling.

Vi er altid klar med de mest innovative løsninger -især på mobilen - og vi håndterer hver dag op imod en halv million danske online betalinger. Blandt vore kunder tæller nogle af de største virksomheder i e-handelsbranchen. På vores kontorer i hele Norden arbejder flere end 100 medarbejdere på at gøre online betaling endnu nemmere. Vi tilbyder alle populære betalingsmetoder, har den bedste lokale support og vi skræddersyr vores løsninger efter kundens behov.

 

Billeder

Information om DIBS Payment Services A/S

DIBS Payment Services A/S
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1. tv.
2300 København S

70 20 30 77http://www.dibs.dk/

Om DIBS Payment Services

DIBS startede helt tilbage i 1998 og er i dag repræsenteret i 20 lande med over 15.000 kunder og over 1, 7 milliarder gennemførte betalinger. Med 18 års erfaring er vi de ledende eksperter inden for online betaling.

Vi er altid klar med de mest innovative løsninger -især på mobilen - og vi håndterer hver dag over en halv million online betalinger. Blandt vore kunder tæller nogle af de største virksomheder i e-handelsbranchen. På vores kontorer i hele Norden arbejder flere end 100 medarbejdere på at gøre online betaling endnu nemmere. Vi tilbyder alle populære betalingsmetoder, har den bedste lokale support og vi skræddersyr vores løsninger efter kundens behov.

Følg pressemeddelelser fra DIBS Payment Services A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DIBS Payment Services A/S

En »institution i dansk e-handel« fylder rundt: »Stort set alle danskere er i berøring med dem«25.7.2018 11:17pressemeddelelse

De kom 3 måneder før Google - og 7 år før Facebook. 20 år efter stiftelsen gør DIBS Payment Services status efter »en æra« på internettet, der ifølge ejerne Nets har taget betalingsvirksomheden på en startup-rejse fra pionér til en af de ledende kræfter på det danske marked. Men ifølge ledelsen er det langt fra slut: DIBS vil have hele Europa med.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum