Danske Vandværker

Danske Vandværker henter direktør med solid ledelseserfaring

Del

Den 1. august sætter Susan Münster sig i stolen som ny direktør i Danske Vandværker. Susan Münster kommer med en solid viden om vandbranchen, ligesom hun har et bredt netværk i og omkring hele forsyningssektoren.

Landsformand Ole Wiil hilser på Susan Münster, som er ny direktør i Danske Vandværker. Fotograf: Philip Høpner.
Landsformand Ole Wiil hilser på Susan Münster, som er ny direktør i Danske Vandværker. Fotograf: Philip Høpner.

I sin egenskab af direktør i Holbæk Forsyning har Susan Münster været ansvarlig for at etablere selskabet som en selvstændig forsyningsvirksomhed tilbage i 2010, og derefter har hun styret fusionsforløbet mellem kommunerne Holbæk, Lejre og Roskilde sikkert i havn – et fusionsforløb, der førte til, at forsyningsselskabet FORS blev dannet i 2016.

Danske Vandværkers nye direktør er uddannet ingeniør og har gennem sin karriere beskæftiget sig med forsyning – både i selskaber og i flere kommuner som teknisk direktør. Susan Münster har også stået i spidsen for at udvikle den kollektive trafikafvikling som driftsdirektør i Banedanmark. Senest har Susan Münster i regi af sit eget konsulentfirma hjulpet bestyrelser og ledelser med at udvikle deres virksomhed eller organisation. Organisationsudvikling og forandringsprocesser har været gennemgående træk i karrieren.

”Jeg er særdeles glad for, at Susan Münster nu skal være med til at videreføre og udvikle Danske Vandværker. Susan er en dygtig og erfaren leder, som jeg ser frem til at arbejde sammen med. Ligesom det er glædeligt, at det er et enigt ansættelsesudvalg, der peger på Susan, som vores nye direktør”, siger Ole Wiil, der er landsformand i Danske Vandværker.

Susan Münster begynder den 1. august, og de første måneder skal hun rundt i landet og møde medlemmerne.

”Jeg glæder mig meget til at hilse på medlemmerne og høre om de udfordringer, de har i det daglige. Jeg vil lytte opmærksomt og opfordre til dialog. Forhåbentlig får jeg en masse gode snakke, og jeg er naturligvis også spændt på at høre, hvordan medlemmerne oplever Danske Vandværker og alle de varer, vi har på hylderne”, siger Susan Münster og fortsætter:

”Vandsektoren er ekstremt spændende, men også en branche med mange udfordringer. Jeg glæder mig til at tage fat og finde løsninger for fremtiden”, siger Susan og understreger, at Danske Vandværker også er hendes forening, idet hun får leveret vand fra det forbrugerejede vandværk i Jægerspris.

Susan Münster er 54 år og bor med ægtefælle og et hjemmeboende barn ud af 2 børn i Jægerspris. Susan bruger fritiden på at rejse og løbe- og vandreture.

Spørgsmål? Kontakt pressemedarbejder i Danske Vandværker Dorthe G. Rasmussen, 2670 7106, dr@danskevv.dk.

Nøgleord

Kontakter

Dorthe G. Rasmussen, pressemedarbejder
Mobil 26 70 71 06

Billeder

Landsformand Ole Wiil hilser på Susan Münster, som er ny direktør i Danske Vandværker. Fotograf: Philip Høpner.
Landsformand Ole Wiil hilser på Susan Münster, som er ny direktør i Danske Vandværker. Fotograf: Philip Høpner.
Download

Information om Danske Vandværker

Danske Vandværker
Danske Vandværker
Solrød Center 20 C
2680 Solrød Strand

56 14 42 42http://www.danskevv.dk

Danske Vandværker er brancheforening for landets vandværker. Medlemsskaren tæller også vandbranchens industri og leverandører. Danske Vandværker er den eneste brancheforening, som alene koncentrerer sig om forsyning af drikkevand.

Følg pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Vandværker

En rigtig god dag for de forbrugerejede vandværker22.11.2018 15:21:33 CETPressemeddelelse

Politikerne på Christiansborg har netop indgået et bredt forlig om, at vandværker, som udleder mindre end 800.000 kubikmeter vand, ikke behøver at være omfattet af de økonomiske rammer i vandsektorloven. Det betyder mindre bureaukrati og færre omkostninger på vandværkerne. Da forsyningssikkerheden er altafgørende, skal vandværkerne dog stadig være omfattet af performance benchmarkingen, som blandt andet viser, hvor godt vandværket drives.

Det lysner for beskyttelsen af de boringsnære områder24.8.2018 13:46:01 CESTPressemeddelelse

I går, torsdag 23. august, var der samråd i Miljø- og Fødevareudvalget. Emnet var de mange pesticider, som er fundet i vores grundvand i den seneste tid. Danske Vandværker arbejder for et fuld stop for brug af pesticider i de boringsnære beskyttelsesområder. Nu ser det ud til, at det arbejde bærer frugt, da miljøminister Jakob Ellemann-Jensen under samrådet sagde, at han er åben for at indføre stramninger på pesticidområdet til gavn for drikkevandet.

Fuld stop for brug af pesticider i BNBO’erne23.8.2018 05:30:00 CESTPressemeddelelse

Når Miljø- og Fødevareudvalget på samrådet i dag den 23. august sætter pesticider på menuen, er budskabet fra Danske Vandværker krystal klart: Danskerne skal kunne blive ved med at tappe sig et rent glas vand fra hanen. I lyset af den seneste tids mange fund af pesticider er det på tide at stoppe med at bruge sprøjtemidler i de boringsnære områder og få sat turbo på overvågningen af vores grundvand.