Danske Vandværker

Danske Vandværker henter direktør med solid ledelseserfaring

Del

Den 1. august sætter Susan Münster sig i stolen som ny direktør i Danske Vandværker. Susan Münster kommer med en solid viden om vandbranchen, ligesom hun har et bredt netværk i og omkring hele forsyningssektoren.

Landsformand Ole Wiil hilser på Susan Münster, som er ny direktør i Danske Vandværker. Fotograf: Philip Høpner.
Landsformand Ole Wiil hilser på Susan Münster, som er ny direktør i Danske Vandværker. Fotograf: Philip Høpner.

I sin egenskab af direktør i Holbæk Forsyning har Susan Münster været ansvarlig for at etablere selskabet som en selvstændig forsyningsvirksomhed tilbage i 2010, og derefter har hun styret fusionsforløbet mellem kommunerne Holbæk, Lejre og Roskilde sikkert i havn – et fusionsforløb, der førte til, at forsyningsselskabet FORS blev dannet i 2016.

Danske Vandværkers nye direktør er uddannet ingeniør og har gennem sin karriere beskæftiget sig med forsyning – både i selskaber og i flere kommuner som teknisk direktør. Susan Münster har også stået i spidsen for at udvikle den kollektive trafikafvikling som driftsdirektør i Banedanmark. Senest har Susan Münster i regi af sit eget konsulentfirma hjulpet bestyrelser og ledelser med at udvikle deres virksomhed eller organisation. Organisationsudvikling og forandringsprocesser har været gennemgående træk i karrieren.

”Jeg er særdeles glad for, at Susan Münster nu skal være med til at videreføre og udvikle Danske Vandværker. Susan er en dygtig og erfaren leder, som jeg ser frem til at arbejde sammen med. Ligesom det er glædeligt, at det er et enigt ansættelsesudvalg, der peger på Susan, som vores nye direktør”, siger Ole Wiil, der er landsformand i Danske Vandværker.

Susan Münster begynder den 1. august, og de første måneder skal hun rundt i landet og møde medlemmerne.

”Jeg glæder mig meget til at hilse på medlemmerne og høre om de udfordringer, de har i det daglige. Jeg vil lytte opmærksomt og opfordre til dialog. Forhåbentlig får jeg en masse gode snakke, og jeg er naturligvis også spændt på at høre, hvordan medlemmerne oplever Danske Vandværker og alle de varer, vi har på hylderne”, siger Susan Münster og fortsætter:

”Vandsektoren er ekstremt spændende, men også en branche med mange udfordringer. Jeg glæder mig til at tage fat og finde løsninger for fremtiden”, siger Susan og understreger, at Danske Vandværker også er hendes forening, idet hun får leveret vand fra det forbrugerejede vandværk i Jægerspris.

Susan Münster er 54 år og bor med ægtefælle og et hjemmeboende barn ud af 2 børn i Jægerspris. Susan bruger fritiden på at rejse og løbe- og vandreture.

Spørgsmål? Kontakt pressemedarbejder i Danske Vandværker Dorthe G. Rasmussen, 2670 7106, dr@danskevv.dk.

Nøgleord

Kontakter

Dorthe G. Rasmussen, pressemedarbejder
Mobil 26 70 71 06

Billeder

Landsformand Ole Wiil hilser på Susan Münster, som er ny direktør i Danske Vandværker. Fotograf: Philip Høpner.
Landsformand Ole Wiil hilser på Susan Münster, som er ny direktør i Danske Vandværker. Fotograf: Philip Høpner.
Download

Information om Danske Vandværker

Danske Vandværker
Danske Vandværker
Solrød Center 22 C
2680 Solrød Strand

56 14 42 42http://www.danskevv.dk

Danske Vandværker er brancheforening for landets vandværker. Medlemsskaren tæller også vandbranchens industri og leverandører. Danske Vandværker er den eneste brancheforening, som alene koncentrerer sig om forsyning af drikkevand.

Følg pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Det lysner for beskyttelsen af de boringsnære områder24.8.2018 13:46pressemeddelelse

I går, torsdag 23. august, var der samråd i Miljø- og Fødevareudvalget. Emnet var de mange pesticider, som er fundet i vores grundvand i den seneste tid. Danske Vandværker arbejder for et fuld stop for brug af pesticider i de boringsnære beskyttelsesområder. Nu ser det ud til, at det arbejde bærer frugt, da miljøminister Jakob Ellemann-Jensen under samrådet sagde, at han er åben for at indføre stramninger på pesticidområdet til gavn for drikkevandet.

Cyberhysteri – ingen grund til nervøsitet for det danske drikkevand20.7.2018 13:23pressemeddelelse

At de danske vandværker ikke er omfattet af regeringens nye cyberstrategi skaber ingen bekymring hos Danske Vandværker, der med sine knap 2.000 medlemmer leverer næsten hvert andet glas drikkevand til danskerne. Vandværkernes evne til at forsyne borgerne med drikkevand er ikke truet af cyberkriminelle, som det ellers fremgår af Jyllands-Posten i dag fredag. Her fremføres det blandt andet, at fordi nogle it-hackere har skaffet sig adgang til et vandværks SCADA-styresystem, vil det udgøre en trussel mod danskernes drikkevandsforsyning. Dette vil kun medføre et midlertidigt stop eller en uregelmæssighed i vandforsyningen, der straks vil blive opdaget og rapporteret til vandværket.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum